Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

válasz okyoky #36779 üzenetére

Egyébként most rekreációs gyakorlattal én is aszteroidákat fúrok. Picit átt lett alakítva a Legion (Corvette), hogy megfeleljen e nemes célnak ;]

A rendszerben, ahol vagyok, tudok pristine metallic ringben hancúrkodni, ha épp szeretek veszélyesen élni, akkor nem vad aszteroidákat bányászok, hanem HazRES-ben 15-20km-re a koordinátáktól. Mivel a rendszerben összeteszik a két kezüket a fémekért, elég brutális árfolyamon veszik be a platinát (50k), de legalább 30%-ot is rászámolnak az utolsó rozsdás szögre is. Painite 60k felett, de platina gyakoribb. Egy békésebb óra 1-1.5M értékű vérdíjat és 3-3.5M hasznot hoz bányászásból.

Olyan nagyon nem is figyelek, hogy ki akar belém kötni, beam turretek a pilótám segítségével felaprítják a kalózlelkületűeket. Mondjuk egyszer bejelentés nélkül eltűnt a pajzsom fele és mellettem volt egy piros valami, mint kiderült, egy másik játékos volt egy kondában, akinek valamiért nem tetszett, hogy egy birodalmiként kínai felségterületen fúrom az aszteroidákat egy fed nehézcsónakban. Béka poraira.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák