- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Bitcoin topic
-
IT café
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
válasz Cooper911 #35417 üzenetére
Teljes szívemből gratulálok ehhez a több elemből összerakott pazar kombóhoz, amit sikerült elkövetned. Már épp nyúltam is "a hónap IPSZ zsenije" felirattal ellátott koronáért, hogy azt a fejedre helyezzem, amikor megpillantottam Mister_X kolléga kommentjét, és most teljesen tanácstalan lettem. Ahogy mondani szokás, "a zsűri nehéz helyzetben van". Még alig kezdődött el az év, és máris két olyan produkciót láthattunk, amelyek akár külön-külön is elnyerhették volna "az év hőstette" címet. Más megoldást nem látok, mint hogy megosztva kapjátok a titulust, páros napokon te vagy jogosult viselni a koronát, páratlan napokon Mister_X kolléga(palástból meg jogarból kettő is van, azon nem kell osztoznotok)
Egyben részvétem mindkettőtöknek.
És most egy mondat a frissen nerfelt passanger business panaszokról: Ne feledjétek, ha valamit egy-két mozdulattal megszerezhetünk, az kb annyit is ér. Na jó, ez azért így sok mindenre nem igaz, de a játékban megszerezhető pénzre/hajókra/modulokra/rankokra/címekre/satöbbikre speciel nagyon passzol. Ha a legelső kidokk után tíz perccel már egy fullos Corvette-ben lehet terpeszkedni, miközben a teljes rakteret millió Cr-es bankók teszik ki, akkor az a játék kb pont addig a tíz percig tud szórakoztatni.
Egy pillanatra még visszatérve Mister_X esetére: Megértem, hogy most kicsit le vagy törve, és hogy dühödben mondasz sok mindent, és nem is baj, ha pár napra inkább egy "tetris kúrát" tartasz magadnak, de aztán le fogsz higgadni, és azon kapod magad, hogy már megint valamilyen hajóban ücsörögsz. Ám igazán meglepődni azon fogsz, hogy mennyivel hamarabb sikerül majd visszaszerezned azt az Elvesztett Corvettet, mint ahogy előszörre.
Mert egy-két jól sikerült ostobasággal sok mindent el lehet bukni ebben a játékban, de a legnehezebben megszerezhetőt nem.Ezt a dolgot pedig úgy hívják, hogy a "tudás"...baphomet - "Lavian brandy búra, bajra."
Most először érzem úgy, hogy császári óvodába kellett volna járnom. A mi szemünket kiszúrták hülye csattogós lepkével, meg hét törpés nyomdával...
[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- iPhone topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- CES 2025: Csúcsmodellek strapaköntösben az Ulefone standján
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- új Oversteel Ultimet gamer szék zöld-fekete!
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Oversteel Ultimet gamer szék kék-fekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RTX 3080 GDDR6X + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest