Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
-
Gargouille
őstag
válasz szampress #31305 üzenetére
Egy ilyet vettem hozzá a Convoy shopból. Elég gagyinak néz ki kép alapján de használható darab. És még kelleni fog egy C8-as is OP refivel, meg elkezdtem nézegetni a BD03-at is, de ezek majd csak a valamikor a távoli jövőben.
(#31307) 5-ös kezelő:
Nem vagyok én a magam ellensége! De szerencsére a karórák hidegen hagynak, van egy de azt se hordom vagy 15 éve... ma már funkcionálisan nincs sok értelme (legalábbis nekem, mivel mindenhol egy rakás kütyü mutatja az időt körülöttem akárhol vagyok), ékszerként nem olyan mutatósak (nyilván gusztus kérdése de akkor inkább egy karkötő), státusszimbólumként hordani meg szerintem inkább ciki, de persze ez magánvélemény.A lámpák viszont olyan dolgok - túl a tárgyak szeretetén és fetisizálásán - amiknek tényleg van funkciójuk, hasznosak, jóformán nap mint nap szükségem is van rá. Ráadásul a legutóbbi pár évben végre elérték azt a műszaki fejlettségi szintet (fényerő, méret, üzemidő, strapabírás) amire már közel 20 éve vágytam. Én régen barlangász voltam (kb 10 évig voltam aktív) és akkoriban nagyon komoly problémát jelentett a megfelelő lámpa építése/beszerzése (mivel ettől függ ott lent az életed ). Alapvetően karbid lámpákat használtunk, de azzal ugyebár tilos kötélen mászni, így kellett valamilyen elektromos lámpa is. Rengeteg kudarcba fúlt kísérleti lámpaépítés után - barlangi körülmények között mind elvérzett - végül a szabványos bányászlámpánál kötöttem ki (így nézett ki), de ennek vagy 2 - 3 kg volt az akksija, hatalmas a mérete és a fényereje pedig jócskán elmaradt mondjuk egy mai 18650-es lámpáétól (ha jól emlékszem az enyémben egy olyan bajonett foglalatú izzó volt amiben két külön kapcsolható izzószál volt, az egyik 0.5W-os a másik 1W-os). Jó az igaz, hogy nyugodtan leejthetted a harmadikról, maximum a beton bánta amire esett. A fej részén pedig egy 8mm vastag plexi védte a refit meg az izzót, még kalapáccsal is kihívás lett volna betörni.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
ZozzV6
senior tag
válasz szampress #29610 üzenetére
Csak a Blf -en véletlenül elcseppentett infókat tudom, és amit Simon aliexpress shopjában felbukkanó alkatrészekből következtetni tudok. Lesz clear anodizált verzió mint az L6 és a C8 és homokszín is lesz, gondolom az új firmware -es piros drivert kapja, és övcsipesznek lesz két körbemarás a fejen is. Réz DTP csillagon lesznek a ledek valószínűleg. Ledek fajtáját nem tudni, és azt sem hogy lesz-e sima refis vagy az csak megmarad külön megvásárolható opciónak. Mivel az egy hónapja beígért rövid L6 csövek sem kaphatók az új S2+-ról semmit nem tudok megtippelni se mikor lesznek.
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCfavqV2ROUElkYNDp70EoQA Insta: zozzv6 (lampamod.blog.hu) Lámpamérő táblázat: http://tinyurl.hu/qS39s/
-
WestBam
Topikgazda
válasz szampress #29192 üzenetére
Tized mm-ek jelentik a problémát.
A convoy lámpák belső átmérője közt is van minimális szórás és az ncr18650b védett akku méretében is van pici szórás. Ha a kettő adott darabnál a lámpa pont mínuszos az akku meg pluszos akkor már nem megy bele. Amúgy nekem az S3-ba sem nagyon megy bele a védett pana, az S2+-ba meg olyan passzosan, hogy kivenni már csak ha szétszedem és kinyomom akkor tudom.
C8-nál nekem szintén szűkös, Silent-nek meg belefér, régebben volt erről szó már többször is, ezért is nem favorizálom a védett pana és a convoy párosítást személy szerint, akkor inkább védelem nélküli 18650b, vagy samsung cella, azokkal nekem még nem volt ilyen gondom, de ezek szigorúan e kettőnek a párosításánál állnak fenn, más lámpámnál még nem volt ilyen gondom.⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest