Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Én is most szedtem szét egy Dell laptop aksit(ingyen kaptam csak a postát kellet állni)
3db Samsung ICR18650-22F SDI 19B2 cella volt benne . és majd egy évig ha jól tudom nem voltak használatban, megmérve 3,6V van bennük
Kíváncsian várom hogy mit tudnakNem tudom mit kell ennyire félni , szétpukkan töltés közben akkor szétpukkan, vagy talán mindenki a párnája mellet tölti ezeket , hosszabbítón ki a szabadba(folyosóra) és ott azt csinál amit akar
Régen(szakmunkás tanulóként jó régen) de sokat szórakoztunk az elektromossággal, sokkoltuk egymást gyakorlaton
Első nap az oktató azzal kezdte hogy mindenkinek meg kell érezni a az elektromosság erejét, a szekrényből elővet egy sokkolót(ehhez hasonlót) és mindenkinek a kézfején végigment vele, persze utána mindig előkerült a legváratlanabb helyzetekbenEgyik alkalommal a balga osztálytársam úgy gondolta hogy egy drága multiméterrel ampert mér(ekkor még nem tanultuk a menetét), át is dugta majd be a konnektorba elég nagyot csattant, rendesen megolvadt a fém hegye a vezetéknek
Tört ki olyan kapkodás köztünk mert a biztosítékot is lenyomta és gyorsan ki kellet cserélni hogy ne vegyék észre, szétszedtünk két dobozt belül de a 20A és a másik dobozban lévő még nagyon biztosítéknak semmi baja nem volt , rájöttünk hogy a kinti fali dobozban a késes biztosíték ment ki , szépen körbe álltuk mintha cigiznének páran ketten meg takarásban kicserélték[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest