Új hozzászólás Aktív témák

• Beniii06

addikt

Valaki észlelt valami változást az eddigieken kívül? Én várom azt a nagy bejelentést, lehet köze van ahhoz is, hogy tegnap egész nap csikozódott/kockásodott a kép bármelyik csatornán 2-3 másodpercenként, viszont mára megjavult. Azt gondoltam, hogy biztos 1-ével fog változni valami hivatalosan is, de mivel az péntekre esett, gondoltam, majd hétfőn, de nem. Mostmár kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz majd a 'nagy' bejelentés, ha csak nem az, hogy a már tapasztalt feltöltési sebesség is növekszik kb. a duplájára.

Észrevétel: Jó lenne az Elektronet részéről, ha odafigyelnének majd, hogy a weboldal naprakészen frissuljön információval a csomagváltozásokat illetően, mert legutóbbi sebességnövelésmél a csekk mellé kapott tájékoztató után jóval 1-2 hét múlva frissült csak a weboldal, pedig tapasztalatból tudom, hogy a html kód módosítása-jelen esetben kb. 10 darab szám árírása- és feltöltése, nem kerül többe 5 percnél.
    A jövőbeli változásoknál jó lenne, ha odafigyelnének erre, mert a postán el is keveredhet a csekk, illetve késhet 2-4 hetet is állandó kézbesítő hiányában(tapasztalat).

Biztos lesz olyan megjegyzés, hogy ez már engem nem érint, de szerintem a megfelelő, biztos, gyors és hatékony tájékoztatás a minimum(az előfizetőket érintő változásokról) egy szolgáltató részéről.

Új hozzászólás Aktív témák