- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Jelszókezelők
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Jellyfin, Emby, Stream.io, Plesk Streaming platform
- Fedora Linux
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Valaki észlelt valami változást az eddigieken kívül? Én várom azt a nagy bejelentést, lehet köze van ahhoz is, hogy tegnap egész nap csikozódott/kockásodott a kép bármelyik csatornán 2-3 másodpercenként, viszont mára megjavult. Azt gondoltam, hogy biztos 1-ével fog változni valami hivatalosan is, de mivel az péntekre esett, gondoltam, majd hétfőn, de nem. Mostmár kíváncsi vagyok én is, hogy mi lesz majd a 'nagy' bejelentés, ha csak nem az, hogy a már tapasztalt feltöltési sebesség is növekszik kb. a duplájára.
Észrevétel: Jó lenne az Elektronet részéről, ha odafigyelnének majd, hogy a weboldal naprakészen frissuljön információval a csomagváltozásokat illetően, mert legutóbbi sebességnövelésmél a csekk mellé kapott tájékoztató után jóval 1-2 hét múlva frissült csak a weboldal, pedig tapasztalatból tudom, hogy a html kód módosítása-jelen esetben kb. 10 darab szám árírása- és feltöltése, nem kerül többe 5 percnél.
A jövőbeli változásoknál jó lenne, ha odafigyelnének erre, mert a postán el is keveredhet a csekk, illetve késhet 2-4 hetet is állandó kézbesítő hiányában(tapasztalat).Biztos lesz olyan megjegyzés, hogy ez már engem nem érint, de szerintem a megfelelő, biztos, gyors és hatékony tájékoztatás a minimum(az előfizetőket érintő változásokról) egy szolgáltató részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 + 5G 256GB,Dual SIM 3 hónapos Telekomban vásárolt Számlával 3 év garancia fekete
- ADATA Ultimate SU650 512GB SSD (100/100) SZINTE ÚJ
- HP Microserver Gen8 26GB rammal
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- Asrock X99 Extreme 4 alaplap hibátlan új állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest