Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
Én a körfűrészt és a dekopírfűrészt néztem ki, de erősen godolkozom az einhell piros 18v univerzális rendszerén, mert ahhoz sokkal több gépet lehet venni.
Mennyire jók ezek az akksis ütvefúrók? Ér valamit az ütő funkció? Korábban volt egy parksideos akksis fúrókalapács sds tokmánnyal, de nem voltam elájulva tőle..
-
csmat
senior tag
válasz szatocs1981 #3476 üzenetére
Nézd még a bauhaus, minden ezerszám(gépre)ra 5 év garit adnak elvileg
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Aldiba is lesz akkus fúró,ráadásul 18v és ütvefúrós! Van valakinek olyannal tapasztalata? Korábban volt parksidos akkus ütvefúróm, de ott az sds tokmány hamar megadta magát, de nem ütött túl erőseket. Most van 20v workzone sima csavarozó, de nem lenne rossz ha tudna ütvefúrni
-
csmat
senior tag
válasz xxxjjjkkk #3296 üzenetére
Én is vettem egy parkside dekopirt, vágtam vele összesen, kb 4 métert 10 és 18 as fenyőt, eddig meg vagyok elégedve vele. Nem érzem jelentősen rosszabbnak, a 13 év körüli metabo nál. Jó kis játék a lézer, a LED is egész használható, ja még jó a szerszám nélküli lapcsere, (ilyenek a metabón nincsenek). Az első 1-2 órában éreztem a fűrész feletti burkolatok, hogy kicsit langyosabb volt, de én tudtam a puha fenyőt a gyári lappal egyenesen vágni.lehet egy 3-4cm tölgy már nem menne..
-
csmat
senior tag
Szerintetek akkus multigép a jobb vagy a rendes vezetékes? Még sose volt multi gép a kezemben, (jelenleg simcs szükségem rá) de most elgondolkodtam a lidlis verzión, de olvastam, hogy hamar lemerül,viszont a német teszt oldalak dícsérik, nem úgy mint a vezetékes felsőmarót.
-
csmat
senior tag
aldi: akkus ütvefúró és felsőmaró
Mennyire jó a felsőmaró? Tudom az aldi és lidlis cuccuk áll jól, de ez konkrétan? -
csmat
senior tag
Ami lesz dekopír, az is jó? Van olyan jó mint egy 20-30 ezres neves (makita, metabo, bosch, alsó - közép kategóriás )gép?
Az akkus testvére is lesz mostanában ? Az milyen?
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Ezeket a lidl ös gépeket nem lehet utólag megrendelni itthon? Csak mert a néüet oldalakon úgy láttam, hogy bármikor rendelhető csak Mo.ra nem szállítanak. Azt a korábban linlelt gépet én is kipróbálnám. Az lidlis akkus körffűrészről vagy dekopirról mi a tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok! Kéne vegyek egy dekopírfűrészt de nem tudom milyet kéne, csak otthoni barkácsra kellene de elgondolkodtam egy akkuson is, de ha már akkus akkor esetleg olyan kéne amihez később lehet venni egyéb gépeket..
-
csmat
senior tag
válasz sanzi89 #3172 üzenetére
Csak ha bedöglik a motor, dobhatsz ki mindent vagy veszel új motort ha még lehet. De szerintem egy vezetékes gép nem sokkal drágább, ha nem profi cuccot veszel, de sajnos az is igaz, hogy igazán jól dolgozni, profi cuccal lehet.
Ja és a B&D hez van olyan fej ami jócskán több mint 10.000[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Ez a multifunkciós black&decker (cserélhető fejes) gép megtetszett! Valami tapasztalat van vele, akár az akkus, akár a vezetékesről?
-
csmat
senior tag
válasz DonThomasino #3158 üzenetére
Szerintem vegyél egy aldis lidl-ös 18-20 voltos li-ionos gépet vagy olcsóbb, vagy 2 db akksival, attól függően milyen az akció
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
A kofferban van külön kis helyen mind a kettő akksi, ha rajta van a gépen, akkor nem is fér bele a kofferba sajnos. Egyébként a koffer egy darab xar, főleg a plexi "ablakkal" a múltkori parksideos akkus ütvefúró kofferja 1000x jobb volt, csak ott az sds tokmány ragadtt be nekem, pedig jó volt.
Nekem bőven elég szerintem egy akksi, főleg h bármikor rá lehet tölteni.. -
csmat
senior tag
válasz XtremLor #2965 üzenetére
Ezek a 4in1 gépek hobbi célra mennyire megbízhatóak? Milyet lenne érdemes venni? Korábban írt valaki egy szürke zöld márkát, aminek az akksiját sok féle gépbe lehet használni, den nem emlékszem a nevére.
Más: 1hónapja vettem egy parkside 20v os li-ion os ütvefúrót, egész jó volt csak az sds tokmánya beragadtt , de szó nélkül visszaadták mind a 16e ft-ot. -
csmat
senior tag
Ajaj, nem vettem észre. Sose használtam még ilyet. Akkor ezzel kicsi csavarokat nem igen lehet meghúzni? Fúrni fába szépen mennyire lehet? Pedig tetszett, hogy van flex, meg fűrész..
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Jól rmlékszem, a lidlös 18v li-ion os csavarhúzó ház körüli munkákhoz jó?
Lehet vele fúrni is pl fába, vagy kicsi (2-3 as) lukat akár falba?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest