- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
Aktív témák
-
Shodan
addikt
válasz -=Lord Tom=- #1599 üzenetére
hogy lehet szobát kivenni fogadóba? mindig azt mondja hogy pénz nélkül nem ad
másik ,az aktuális questet térképen piros nyíil jelöli vagy más?www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Boglya
senior tag
válasz -=Lord Tom=- #1597 üzenetére
Ahogy mondod. Morrowindben a legdurvább nekem a 80% volt, egy amulettbe zárva. Sneaket az már rendesen segítette, senki se vett észre pedig volt vagy 10-es a skillem.
Oblivionban akkor most hogy van, teljes láthatatlanságot ad? -
q13579
senior tag
Egy kis segitség kaméleon poions keveréséhez:
Ezek kellenek hozzá: Radish, Bloodgrass -
tikhunter
tag
Érdekes dolog ez a cameleon effekt.Kaptam egy ilyen lötyit még vmelyik küldetés elején csak az benne a poén hogy elnyomom és az őrök ugyanúgy észrevesznek ha bounty van a fejemen.Akkor most hogy megy ez a röntgenszem effektus az őröknél?
A lényeg ,hogy tapadjon a bélyeg!
-
Drizzt
nagyúr
Na, visszatöltöttem, s tettem egy gűűbe, meg a páncélba fortifiy strength 9-et, meg az Elf tőrömbe tűzsebzést, s damage healthet. Kéne csomó soul gem. Ezek újratermelődnek az árusoknál? Egy szegyén macit meg kellett pörkölnöm az edőben.
I am having fun staying poor.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
LOL
-
Drizzt
nagyúr
Végre tudok enchantolni, nyomtam is egy orcish páncélba egy shock damage on selfet, azaz ha felveszem, akkor megráz.
-
q13579
senior tag
válasz -=Lord Tom=- #1584 üzenetére
Akkor ennek fényében armourba rakom. Amugy is hasznosabbnak gondolom ezeket a köveket armorokba pakolgatni, legalább nem kell ujratöltögetni. Elég sok extra fegyvert lehet találni.
Megcsinálta már valaki a BH-nak az a küldetését amikor a parancsnokot kell lelöni miközben uszik??
Mert bonus járna érte ha elvinném az ujját , amit meg is szerzek, ott is van nálam, de nem kapok bonuszt mert azt mondja hogy nem hoztam el, holott ott van az inventory között . Ez bug? -
q13579
senior tag
Egy kapu bezárásával kaptam egy ilyen stone-t, csak az a baj hogy egyik tulajdonságát sem tudom mire jo . Légyszives segitsetek.
Fegyverbe: Dispel 80 pts on strike
Armourba: Spell Absorption 10 pts on self
Elöre is köszi -
citkar
addikt
üdv
azt akarom kérdezni h van e módja h a sötétben lássak úgy h engem ne lássanak
vmi varázslat,képesség vmi
ha jól láttam a khajiing vagy miféle fajnak van 0 manás varija h lásson a sötétben de akkor őt is látják nem? mert buborékol körülötte a varázslat (nemtom azt látja e az ellenség)
vmi más mód h lássak a sötétben de engem ne lássanak? -
gerjus
senior tag
válasz roley16 #1573 üzenetére
De ha csatlakozol a tolvajokhoz akkor el is tudod adni es furodni fogsz a penzben nekem elhiheted es a belepteto melo nem egy nagyon nehez dolog szerintem meg akkor is megeri ha nem fogod vegigvinni a guildmasterig !!
Never trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickriver.com/photos/gerjus/
-
roley16
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám a játékkal, hogy nem tudom eldobálni a felesleges cuccokat. Az a gond, hogy elég sok lopott cuccom van, amiket még eladni sem tudok. Kérlek írjátok meg, hogy h lehet megszabadulni a fölösleges vackoktól.http://www.rtsguru.hu / RTS Guru /
-
q13579
senior tag
válasz attilam #1571 üzenetére
Kösz szépen a segitséget mindenkinek. Akkor az lesz hogy könyv és trainer, mert 25ös a min amivel idézni tudok. Onnantol meg ugye már magátol fejlödik ha csinálom. Csak addig vagyok meglöve. Az illusiont tényleg nagyon könnyü fejleszteni. Kb 10 perc alatt vittem fel 10rol 25 re, ugy hogy varázsoltam, pihentem egy orát, aztán megint. Igy egész gyorsan lehet fejleszteni. Mondjuk a nord nem aza karakter aminél a varázslással kellene törödnöm, de azért ez is fontos.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
Ha amulettbe van, akkor nem fejlődik semmit, hiszen nem te varázslod magadra. Trainer meg könyv kell, mert asszem a legalapabb spellhez is 25-ös skill kell.
A Mysticism és az Illusiont könnyebb fejleszteni, mert van a light on self, meg a minor life detection, ezek asszem nagyon alacsony szinttől kaphatóak. Meg ugye destruction is könnyű, mert alapból indulsz egy fire varázslattal.
Csak tényleg a Conjuration, meg az Alteration az ami húzósabb. -
S e t h
nagyúr
Nekem már 80as a conjurationom, karosszékből nézem ahogy szétszórják az ellenfeleket az idézett lényeim.
Ilyen alacsonyat nem tudom mivel lehet fejleszteni de valószínű mesternél , az viszont pénzbe kerül.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
q13579
senior tag
válasz attilam #1567 üzenetére
A trainer az oké. Meg is van és azzal csinálom, de mester nélkül nem is lehet???
Ha és az alteration skillesitésére elméletileg vizen kellene sétálni, amihez egy kapu bezárásával szereztem egy követ amit beleraktam egy amuletbe, igy tudok vizen járni, de egyáltalán nem fejlödik
Ezek a skillek elég macerásak. A bladdel nincs gond, az már 70 . Elég nagyon csap az ellenre, föleg ha még egy shock damega vagy egy frost demage is van benne. Két ütés egy daedra -
q13579
senior tag
Conjuratio, Alteratio, Mysticim skilleket hogyan lehetne erösiteni. Föleg az elsö érdekelne. Level 7en vagyok de még mindig csak 6os skillem van belöle, és egy 25 min kellene hogy lehessen idéznem lényeket, de egyszerüen nem tudom hogyan fejleszteni. Köszi
-
q13579
senior tag
válasz Kraptor #1563 üzenetére
HM. Pedig szerepjátékok esetében elég sürün szoktam alkalmazni, ha infora van szükségem. Mondjuk ha nem akarom bevágni hogy melyik városba milyen könyvet lehet venni, vagy milyen növényekböl kell restore health-ot csinálni.
De mind1. Minden elismerésem a fejlesztökért mert végre sikerült egy korszerü graffal és motorral ellátni egy igeny komoly játékot, de azért ha már erre képesek akkor nem értem mi okozott ebben problémát nekik -
gerjus
senior tag
válasz Lalaboy #1407 üzenetére
Hmm visszaolvasgattam a topikban es en akar HDR akar bloom es 4x elsimitas valtozatlanul 28-38 fpst kapok ... inkabb egy franko kis raid 0 kene mar mert a loading areaknal azert erezni hogy kutyen a vinyo ....
Mindez lenti konfiggal ami mar nem sokaig lesz nalam
Jo jatekot mindenkinek en mara vegeztemNever trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickriver.com/photos/gerjus/
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Stalker-2572 #1561 üzenetére
Varázslók, démonok meg ilyesmik. Morrowindben sokat lehetett látni, hogy az ellen valamilyen védő vagy fejlesztő varázst nyomott magára. A dispel ezeket szüneti meg. Ha rádnyomnak valamilyen gyengítést és magadranyomsz dispelt, akkor azokat leszedi rólad. Legalábbis így kéne működnie a dolognak.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Stalker-2572
veterán
válasz BigBadPlaYeR #1560 üzenetére
mármint az erősebb szörnyek varázslatokat kenrek magukra?
All Black...
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz Stalker-2572 #1559 üzenetére
A dispell elvileg megszünteti a varázslatokat. Ez esetleg hatékony lehet, ha a mobok buffolják magukat, de amúgy nem túl effektív.
"Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
q13579
senior tag
válasz Stalker-2572 #1557 üzenetére
Hol találtad?
-
Stalker-2572
veterán
Találtam egy olyan staffot, hogy ''disspell on target 150 pts'' jo ez valamire? elivleg 2200 pénzt adnának érte...
All Black...
-
gerjus
senior tag
Hehe siman jo volt aludtam meg 24 orat es utana ott volt csak nem egy ertelmu hogy pont aznap miert nem amikor ott aludtt az agyon akkor is ??
Sebaj lenyeg hogy okes minden graciasNever trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickriver.com/photos/gerjus/
-
Sárpac
nagyúr
A credits feliratok nektek is elcsesződnek 1280*1024ben?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Drizzt
nagyúr
válasz -=Lord Tom=- #1551 üzenetére
Nekem most 13. szinten 440 a teherbírás.
-
Drizzt
nagyúr
válasz -=Lord Tom=- #1548 üzenetére
Én is, hehe, na most lépek inni. Végre van elf tőröm, de a két minotaurt nehéz volt vele lenyomni. Mostmár jön majd az enchant, de csak ha neem leszek túl másnapos holnap...
-
attilam
őstag
Kösz, akkor megcsinálom újra. Biztos figyelmetlen voltam.
Lord Tom: Én is felhoztam, asszem 10-es szintű voltam amikor lementem érte. Ráadásul van egy sisakom, ami Constant Effectes Water Breathing-es, szóval az úszással nincs gond.
Szerintem az eddigi legjobb küldetést az egyik Mage's Guildba adták, amikor be kellett lépni valaki álmába, mert fogva maradt a saját álomvilágában. Ez nagyon ötletes volt, remélem lesz még hasonló küldetés. -
Drizzt
nagyúr
válasz -=Lord Tom=- #1543 üzenetére
Lent van az alagsorban, amíg az a küldetésed nem aktív, addig nem lehet azt az ajtót kinyitni. Lesz egy asztal, s abban lesz két black soul gem, tehát a faszi nekromanta. Remélem a Nirnrootot nem hagytad ott a kút alján.
-
-
attilam
őstag
Igen mindegyiktől kell.
Csináld meg a Leyawiin-it aztán majd írd, meg hogy sikerült, mert sehol se találok kulcsot egy ajtóhoz ami kellene.
A Dark Brotherhoodhoz:
Nem mindegy, hogy kit ölsz meg, ha csatlakozni akarsz, mert nagyon megnehezítheti állítólag az egyes küldetések teljesítését (a kézikönyv írja). Ajánl is 2 tagot, akikkel talán a legkevesebb bajt okozza az ember. Nem tudom a nevüket pontosan, csak azt, hogy a Riverview Mansion-ban vannak asszem Cheydenhall-ban. -
Drizzt
nagyúr
Ahhoz, hogy az Arcane Universitybe bejussak, kell az összes mage guildtől ajánlás? :-| Hat már van asszem kb. Egyik küldetésben már volt egy glass daggerem, s nagyon álatul néz ki: fénykard majdnem.
Az enchant miatt akarok bekerülni a universityre egyébként. Az arénában néha harcolgatok, az alchemym már vagy 67 körül van talán, pedig mindig csak szüretelek a mezőkön. A burdennek mi a pontos hatása? Azt szoktam használni méregnek, meg damage healthet.I am having fun staying poor.
-
-=Lord Tom=-
senior tag
Nekem nem reagál az alt+tabra, viszont egyszer egy felbukkanó telepítő ablak lerakta az asztalra, és akkor kifagyott...
-
q13579
senior tag
Egyébként nektek kiakad a játék ha alt-taboztok??
-
q13579
senior tag
Dark Brother-ben Lucian felajánlotta hogy legyek vámpir. Mennyire éri meg? Milyen elönye és miylen hátránya lesz?
Ha nem fogadom el akkor is lehet tvább csinálni a DB küldöket csak más fogja adni. Nagyon jok. Nagyon hangulatosak, és nem az ölésröl szol. Csak a célszemélyt kell mindig kiiktatni, ha nem ölsz meg mást bonusokat kapsz. Pl szereztem egy ilyen ijat.
[link]
[Szerkesztve] -
Dying Fetus
tag
válasz -=Lord Tom=- #1470 üzenetére
oh ezer köszönet!!
-
S e t h
nagyúr
Lopot cuccot kinek és hol tudnék értékesíteni?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Piszkos_Fred
csendes tag
válasz S e t h #1510 üzenetére
Vagy. Add oda a csajnak. Aztán közöld a guildvezetővel, hogy hát a parancs ellenére cselekedtél. Ekkor mérges lesz, majd szól, hogy takarodj visszaszerezni a könyvet, mert ha nem.... :D Ekkor menj a csaj után a kocsmába, ott nézd meg melyik szobában szállásolta el magát, majd lopd vissza a könyvet, és add oda a leadernek. Ő megnyugszik, és az ajánlást is megadja - mehet minden tovább.
De ha összeszedsz pár kristályt az elfek őseinek, az Ayleidek romjaiból, akkor asszem nem sebződsz.If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us
-
Piszkos_Fred
csendes tag
''Hat nem haladsz valami gyorsan en tegnap meg az elott jatszottam kb 8 ora osszesen es mar level 7 ebben benne van a rengeteg load meg proba is tehat kozel sem netto ezzel cask azt akartam mondani hogy nem feltelenul a legjobb tp szerzes ha megolsz barmit ami szembe jon..''
Hja, ezzel én is tisztában vagyok. Én csak azt akartam mondani ezzel, hogy lehet úgy is játszani, hogy nem foglalkozol a szintekkel, tápolással, semmivel, csak élsz bele a világba. Én ezt teszem, sehol sem állok, de van egy házam, van egy lovam, és egyszerűen ellvagyok a világban ;]If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us
-
sTERNI
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #1504 üzenetére
Parasztoknak adtak számszeríjat?
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz A számszeríjak várak ostromakor és védelmekor jelentős szerepet játszottak (lsd. janicsárok). Ráadásul átütőbb ereje volt, mint az íjnak, nehézpáncélzat / fémpajzs rosszabbul sikerült találat esetén sem jelentett nagy gondot.
Oblivionból persze kimaradt. Meg a lándzsa is."You travel with fascinating companions, Doctor."
-
XanD3R
senior tag
válasz Interceptor #1514 üzenetére
4,54 GB (4 878 019 352 bájt)
-
nagyúr
válasz #70869248 #1508 üzenetére
Hali!
Kösz az infót! Akkor szted gyűjtsek drágább fekete pacikra? Azok 4500 aranyba kerülnek, ugye? Mennyivel gyorsabb mint a barna pacik? mondjuk 20-30%? Annyira jó ez a játék, soha nem játszottam ilyen szép RPGvel. Igaz egy kicsit WOW lopkovic van benne, de mivel én azt is szeretem ezért nem zavar... Kár, hogy a WOW nem offline kompatibilis.
Üdv,
Vikthor~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
norbiphu
őstag
válasz Interceptor #1514 üzenetére
A terjedelem az azt jelenti hogy a maximum értékből kivonjuk a minimumot .
5 GB körül van feltelepítve azt hiszem."Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Stalker-2572
veterán
-
sghc_toma
senior tag
válasz BigBadPlaYeR #1504 üzenetére
nekem csak azért kéne, mert pl. BG-ben, NWN-ben, meg p&p szerepjátékokban is imádok egy kis számszeríjjal futkorászni, és lesből lövöldözni az ellent..
in asm we trust
-
Interceptor
addikt
Hi!
Mekkora a játék terjedelme?Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
norbiphu
őstag
na új alaplap és plussz egy giga ddr2 teljesít szolgálatot mostantól a gépemben . majd megnézzük mennyivel gyorsul a játék a ram miatt...
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
S e t h
nagyúr
Lehozod a könyvet a hegyről, átadod a guild vezetőjének aki elküldi a levelet a tanácsnak.viszont kell a sajnak is a könyv ezért amikor á
tadod a guild vezetőjének akkor kövesd és vedd ki a ládából amibe teszi.Add át a csajnak, egynap mulva menj vissza a csajhoz, lefordította a könyvet.
Men jvissza a hegyre, ahol véget mutat a zöld nyíl, arra a törött oszlopra nyomja egy villám varázslatot és kapsz egy frankó spellt aminek a neve fingers of the mountain, ja és ekkor sebződsz egy nagyot is.
Anvilnál -ha az amire én emlékszem-beszélni kell a kocsmában több személlyel és kereskedőnek kell kiadnod magadat(enélkül nem fog menni).Aludnod kell egy éjszakát majd útra kell kelned.A megjelölt helyen egy mágus fog megtámadni de lesz segítséged, lenyomjátok, mehetsz vissza a guildbe és kész.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
q13579
senior tag
Ha belébtek a Blades céhbe, akkor a templomukban Bruma város felett lesz lo. Onnan akármikor vihettek.
Ki csinálja a dark brotherhood küldetéseit?
Azt hiszem a harmadikat csinálom ahol chorollban kellene mérgezett késsel megölnöm valakit, azonban jön közben egy másik foszer aki szintén ki akarja végezni. Mit tegyek hogy a goré kedvében járjak??
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz Vikthor #1500 üzenetére
A ló még kicsit problémás sztem a játékban..kiforratlan, és mivel van fizika, így pl. ha lejtőn szállsz le a paciról allor előfordulhat hogy lecsúszik
De mivel töled független is zajlik a játék, ezért ha arra megy vmi állat (esetleg kettő) akkor megölhetik, megeszik, vagy elzavarják.
Ha jól vettem le a hozszólásokból, akkor ha a gyorsutazást használod, akkor odarakja a legközelebbi istállóba.
Nekem még nem volt lovam, mivel még nem akartam olyan messze menni, és drága is..amelyik olcsó az vagy gyenge, vagy lassú, vagy lökött
A jó lovak meg drágák még nekem. -
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz Pamutnyuszi #1491 üzenetére
Menj abba a városba ahol a bay roan stables van, vagy mi a fene, és a bay horseok csak 1 ezresbe kerülnek.... a legdrágább asszem a fehér ló, az 4500...
-
gerjus
senior tag
Hat de ha egyszer ott fekszik az agyban ? akkor hogy erted hogy nincsen otthon ? Egyebkent
a quest logban arrol nincsen szo hogy nincsen minden este otthon 15 17 e kozott ne keresemm ennyi van es hogy minden este leveszi de megprobalom ahogyan mondtad koszike
a tanacsotNever trust a computer you can't throw out of the window! - http://www.flickriver.com/photos/gerjus/
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz sghc_toma #1503 üzenetére
Hali!
Szerintem itt se lesz, de ide nem is illene. Számszeríjat a történelem során csak a képzetlen falusiaknak adtak, hogy a várostromnál vmit kezdjenek magukkal. Ugyanez a csatatéren, odaadtad neki aztán tudott lőni. Csak éppen nem túl messzire és kifejezetten lassan. Ilyen szempontból a ''crossbow'' nem tűl PRO cucc, nem hiszem, hogy találkoznánk vele. A vele járó előny/hátrány aránya sokkal rosszabb lenne, mint pl. a hosszúkard-pallos között. Ergó nem érné meg, akkor meg minek. szvsz."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
sghc_toma
senior tag
sziasztok!
crossbow van az oblivion-ban? a morrowind-ben sajna nem találkoztam velein asm we trust
-
q13579
senior tag
Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,
- Új Lenovo Tab P11 (2nd Gen) (TB-350FU) tablet 11,5" 6/128GB szürke+toll - 2 év magyar bolti garival!
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Asus Rog Strix G15,Ryzen 7 5800H,RTX 3050Ti,32GB DDR4,1024GB
- Eladó bontatlan MS NEMESIS C700 RGB vezetékes könnyített optikai egér PMW 3360
- Earfun Wave Pro - mint az új