Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz sghc_toma #1503 üzenetére
Hali!
Szerintem itt se lesz, de ide nem is illene. Számszeríjat a történelem során csak a képzetlen falusiaknak adtak, hogy a várostromnál vmit kezdjenek magukkal. Ugyanez a csatatéren, odaadtad neki aztán tudott lőni. Csak éppen nem túl messzire és kifejezetten lassan. Ilyen szempontból a ''crossbow'' nem tűl PRO cucc, nem hiszem, hogy találkoznánk vele. A vele járó előny/hátrány aránya sokkal rosszabb lenne, mint pl. a hosszúkard-pallos között. Ergó nem érné meg, akkor meg minek. szvsz."Furcsa, hogy az ember milyen keveset ér el, ha nem is próbálkozik."
-
Piszkos_Fred
csendes tag
válasz sghc_toma #684 üzenetére
HQn van két magyar mirror, ha esetleg nem lenne még meg máshonnan. Hardwiredről és a johnyka féle linkről is le jön hamar. A további 4-5 videó kapcsán is tutira meglesz e két mirror, ha esetleg vacakolna máshol, ezekre számíthatsz. Igaz, nem egyből, de ami késik nem múlik ;]
Hozzáteszem, én is a gamingtrendről kaptam le azon melegében, este fél10kor még élt a link.If they hurt you, they hurt me too, So we'll rise up, won't stop - it's all about us
-
Boglya
senior tag
válasz sghc_toma #548 üzenetére
Na igen, azok is toppon lesznek, de azok még nem kerültek aranylemezre, szal ki tudja h kijönnek-e idén. Gothic 3-at sikeresen fél évvel elhalasztották, mit tesz nekik még 1 fél. Nwn2nek meg nem is tudom a kiadási dátumát-télleg mikor jön? Szal sztem nagy esélyes az Oblivion (nem csak az év rpg-je, az év játéka címre is )
-
sTERNI
senior tag
válasz sghc_toma #499 üzenetére
Vagy a Silent Hill 4.. nekem még az volt egy sokk. A doom tényleg nem volt nagy szám. Ha volt a szoba közepén egy tár meg valami upgrade akkor tuti rádugrott egy monsta amikor érte nyúltál. Meg persze a fények is mindig akkor mentek ki amikor a legdrámaibb volt a hatás.
(Arról meg ne is beszéljünk, hogy az alap verzióban zseblámpa és pisztoly egyszerre nem módi.. csak hogy para legyen lőni a sötétben).
[Szerkesztve]"You travel with fascinating companions, Doctor."
-
DrGonzo22
őstag
válasz sghc_toma #471 üzenetére
Sokféle crack van amúgy azért nem veszek semmilyen játékot, mert nagyon keveset játszom, inkább csak belenézek, viszont azt utálom, hogy a demókban le vannak tiltva opciók, vagy egy általuk kiragadott részt kell játszanom.
Ha kijön egy játék, letöltöm, várok 1-2 hetet, leszedek 1 végigjátszást, elolvasom, milyen pályák, világok vannak benne, ha megtetszik egy, akkor leszedek egy cracket, és kb fél napig játszom vele, aztán törlöm, mert a továbbiakban nem találom már szórakoztatónak. Szerintem ezért igazán nagy pénzpocsékolás lenne megvenni.
Egyedlü kivétel eddig nekem csak az AA volt, de az meg ugye ingyenes. Csak azt most nem játszom, mert szintén unom, de majd ha kijön az új motorral, sok újdonsággal az új Army, akkor biztos elmélyedek benne
Amúgy szépnek tűnik ez az oblivion, kár, hogy főleg lovag van benne, nem meg sok szép varázslónő
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
válasz sghc_toma #465 üzenetére
Furcsa lett volna, ha ezért lenyomják az árat. A Doom 3 és a Half-life 2 még sehol sem volt és a grafikára akkor azt mondták, talán üti is a Doom 3-at (ami külső terekre végülis igaz volt, hiszen nem nagyon akadt gép, ami a Doom3 enginejét kezelni tudta volna nagy területen). Mindegy, azért kellemes meglepetés volt, h olcsóbb a vártnál.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest