Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
15115
tag
Vannak úgymond alternatív lehetőségek.
A gpu biosát kell felülírni kompatibilis változatra. Ezek általában moddolt bios-ok.
Tehát pl egy 1030-asra olyan moddolt bios-t kell rátenni ami tudja a virtualizálást, olyan formában már meg lehet osztani a kártyát.
Személy szerint nem próbálkoztam még ilyennel, de találtam rengeteg leírást.
Bios-t már macerásabb találni. Nem kell hangsúlyoznom, hogy egy rossz lépés és a kártya kuka, kivéve ha nincs ismerős aki tudja programozni a chip-et.:R
-
15115
tag
Azt is meg kell nézni a gpu támogatja e a virtualizálást. Hiába megy az alaplapon, procin, ha a megosztásra váró eszköz nem támogatja.
Asztalinál jártam így régebben, egy 1030ast szerettem volna sikertelenül, de egy p620-ast már rezzenéstelen arccal működésre bírtam.
Esetedben ajánlanék külső megoldást, usb-s kártyát, azt könnyebben lehet megosztani és cserélgetni is, de méretből adódóan nem egyszerű a kezelése, illetve ha nincs csatlakoztatva le kell választani az eszközt, mivel nem fog a vm elindulni:R
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Graphite, kártyafüggetlen, dobozával, töltővel
- Számítógép eladó. (i5-4590+16GB ram+GTX 750TI 2GB+120GB SSD+500GB HDD) Beszámítás
- Keresek 2x16GB DDR5 7000mHz CL32 RGB (SAMSUNG B-DIE) RAMOT reális áron.
- BONTATLAN Avatar Frontiers of Pandora Limited Edition + Steelbook
- Steam Deck LCD - 512GB-re bővített + 512gb Samsung Evo Plus SD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest