Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- TP-Link WR1043ND router
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
Miért kell mostanában 27 +,,, dollart fizetni a szállítasert , ahol eddig ingyen vagy 1dollar volt eddig a szallitas , ti is eszre vettetek?
-
artiny
őstag
Rendeltem két rádiot ebayrol. De most nezem,hogy az elado 5 negativ jelzese van, es hogy torolte magát az ebayrol.
Az erkezest: Estimated delivery Feb 20, 2017 - Mar 13, 2017 -írja. Ugy tunt nekem,hogy ebbol a rádiobol mar csak 1-1 darabja volt színek szerint. - mert azok aztan el is tuntek a valasztasi lehetosegekbol masnapra.
[kép]
Ha torolte magat es nem jon meg a radio, akkor kitol fogom tudni visszakovetelni a penzemet paypall rol?[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
válasz radi8tor #66502 üzenetére
koszonom a valaszod. Angolul nem tudok jol.
Ezt az uzenetet kaptam, ez mar a masodik valasz, ahol azt akartam kerdezni,hogy mit kéne elfogadnom,vagy hogy el e fogadtam már.
Eloszor az elado irt,hogy mi legyen,mivel hogy elfogyott nekik a telefontarto, es hogy meg e akarom szuntetni. Erre csinaltam egy olyan kerelmet a rendelesnel ,hogy szuntessuk meg.
Nem jott eamilben semmi megerosites, csak ez az uzenetet.
-
artiny
őstag
Ebayen hol tudom elfogadni a vasarlas megszuntetesenek kerelmet - azt irta az elado hogy elkuldte es hogy fogadjam el,de nem talalom sehol sem?
-
artiny
őstag
Ha ma rendelt valamit /paypallal fizettem/ es ha ramegyek a kis lenyilo fulre az adott termeknel, van olyan lehetoses hogy cancel this item , ezzel "vissza mondhatom" a rendelést, /pénz buntetés,veszteség nelkul/ ?
A regebbi termékeknel nincs ilyen lehetoseg,csak ennel...
(amugy irtam az eladonak hogy meggondoltam magam és inkabb a masik terméket kernem,mas gyartotol - de tole rendelnem,mivel azt is arulja - ezzel szoktak foglalkozni vagy nem nagyon )
[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Helo
melyik a legmegbízhatobb elado,darabok - MicroSD vásárlására /32GB -os darabra ? -
artiny
őstag
Helo
hogy tudnam azt megnezni,hogy amit a rendelt listambol,amire varok ....abbol ami megerkezett azt archive ba tettem,de sehol nem talalom hogy tudjam ertekelni vagy hasonlo.
-
artiny
őstag
helotok
Rendeltem valmit,ami nem jott meg aug 1 -re,szoval nyitottam egy case-t es irtam hogy szeretnem ha ujra kuldenek.
Vissza irtak:
The seller has responded to you and offered another solution to resolve this issue.Seller's message:
'Sorry for the trouble caused. We can resend you a new one or refund you the full payment. I am sorry that we have not control of the delivery time. Please accept our deeply apology and understand us kindly. Feel free to contact us if you have any further question. Best wishes! 'If you're satisfied with this solution, you can let the seller know by sending a message in the Resolution Centre. If you don't want to accept this offer, we encourage you to send the seller a message with a solution that you'd be happy with.
Vissza irtam nekik hogy kuldjenek ujat,...most lezarjam a case-t vagy haggyam nyitva? -
artiny
őstag
lehet olyan hogy meg van adva mennyi ideig kerul egy tárgy az ebayen a megadott arban?(visszaszámol)
Latom hogy irja a az idot hogy mikor jár le amikor rákerstem a dologra,ki jott a talalatok kozott igy
kép
de amikor megnyitom,ráklikkelek akkor viszont nem jelzi hogy BID eljek,hanem hogy buy it now. ?!?http://i.imgur.com/2NUPiQK.png
Szoval ez most akkor nem aukcio ? hanem egy "akcio" ugymond ami tart egy ideig..
[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Mire kell figyelni ha kiakarom kerulni az Adót ? kisebb dologoknál vagy inkább az árra mennek a vámon?
pl. egy kavefozo ami 10€ alatt vagy egy telefon,mp3lejatszo ami legyen 30€ melyik csuszik at adomentessen? (én mondjuk SK ba rendelem de gondolom kb ugyan az mint MO) -
artiny
őstag
Helotok
olyan kerdesem lenne hogy valaki rendelt már pár centes dolgokat egy darabot...ilyenkor is évényes hogy ingyen elhozzák ha free shipping kent van megjelolve? akkor is ha csak egy drbot veszek?
pl.:
http://www.ebay.com/itm/Universal-Wall-Battery-Charger-For-18650-17670-16340-14500-10440-AA-AAA-3-7V-EU-/281370139488?pt=Battery_Chargers&hash=item4182f79b60 elem tolto - amit szeretnek most venni.
Esetleg valaki vett mar ilyet?[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
mennyi penz felett kell felni attol hogy ebayen ha vasarolok valmit adot kell fizetni utana 14USD már annak számit egy erositoert kinabol?
Ha megjon a csomag akkor hol kell majd atvennem? a helyi postara kell bemennem erte? (idáig csak akkora dolgokat vettem ami befert a postaladaba tel.tarto stb)
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- MIUI / HyperOS topik
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Micro Four Thirds
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest