Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz kuyarashi #77549 üzenetére
Az eladó bármikor kérheti a negatív minősítés törlését, megszokták tenni. Adott szituációban még az azt adó vevő lehet a fekete bárány. Szóval hasznossága nem igen van, mindegy mikor adod.
Kaptam negatív minősítést mert a vevő nem tudott olvasni, nem értette hogy a kép mit ábrázol pedig egyértelmű volt, még is megvette pedig nem az kellett neki.
Amikor reklamált hogy elbaltázta, figyelmetlen volt, szó nélkül visszakapta az árát, ennek ellenére kifogásolta hogy ami a szöveges részben le volt írva, miért nem látszódott a képen. Fizikailag lehetetlen dolgot feltételezett. Negatív értékeléssel zárta dolgot. Ő volt a hunyó végig. Én nem értékeltem mert nem jött létre az üzlet, viszont egy csomó munkát adott, a jutalékok sztornóztatása, a termék újbóli meghirdetése, szerencsére nem volt fizetős opcióm rajta, így azt nem buktam.
Természetesen kértem az értékelés törlését.Innentől kezdve engem nem érdekelt az értékelés, ha egy hülye nem magát értékeli mert figyelmetlenül vásárolt, azzal nem tudok mit kezdeni. Ha akar akkor értékel, ha nem hát akkor nem. Haszontalan, mondjuk 1 év alatt 5000 eladásból nem értékelnek 1000-et, adnak 9 negatív értékelést, ezek közül 7 megalapozatlan, a 3991 meg pozitív, összességében 99,5%, kit érdekel?
Megvettél valamit akkor kész, annyi, ahol garanciát vállal az eladó azt számon tudod kérni, ahol meg nem ott vége a vásárlási dolognak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Ukrajnai háború
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 - kell ennél több?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.