Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• V/

Topikgazda

válasz kuyarashi #77549 üzenetére

Az eladó bármikor kérheti a negatív minősítés törlését, megszokták tenni. Adott szituációban még az azt adó vevő lehet a fekete bárány. Szóval hasznossága nem igen van, mindegy mikor adod.
    Kaptam negatív minősítést mert a vevő nem tudott olvasni, nem értette hogy a kép mit ábrázol pedig egyértelmű volt, még is megvette pedig nem az kellett neki.
    Amikor reklamált hogy elbaltázta, figyelmetlen volt, szó nélkül visszakapta az árát, ennek ellenére kifogásolta hogy ami a szöveges részben le volt írva, miért nem látszódott a képen. Fizikailag lehetetlen dolgot feltételezett. Negatív értékeléssel zárta dolgot. Ő volt a hunyó végig. Én nem értékeltem mert nem jött létre az üzlet, viszont egy csomó munkát adott, a jutalékok sztornóztatása, a termék újbóli meghirdetése, szerencsére nem volt fizetős opcióm rajta, így azt nem buktam.
    Természetesen kértem az értékelés törlését.

Innentől kezdve engem nem érdekelt az értékelés, ha egy hülye nem magát értékeli mert figyelmetlenül vásárolt, azzal nem tudok mit kezdeni. Ha akar akkor értékel, ha nem hát akkor nem. Haszontalan, mondjuk 1 év alatt 5000 eladásból nem értékelnek 1000-et, adnak 9 negatív értékelést, ezek közül 7 megalapozatlan, a 3991 meg pozitív, összességében 99,5%, kit érdekel?

Megvettél valamit akkor kész, annyi, ahol garanciát vállal az eladó azt számon tudod kérni, ahol meg nem ott vége a vásárlási dolognak.

Új hozzászólás Aktív témák