Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Eladtam egy videokártyát ebayen, már Kanadában van a vevőnél. Nálam hibátlanul működött, erről képet is tettem fel. Hosszasan leveleztünk, mert állítása szerint a kártya nem jó, két alaplapban és több más oprendszer alatt is egyformán 5 percenként lefagy a rendszer.
Próbáltam segíteni neki, ötleteltünk, hogy mi lehet a gond, de elképzelhető, hogy végül nem bírta ki a ~6600km-es utazást a hardver és beadta az unalmast.
Mondtam neki, hogy nagyon sajnálom a dolgot, mert nem szoktam szemetet eladni és adnék részleges visszatérítést, de a hirdetésben is írtam, hogy privát aukció és garancia, reklamáció nincs.
Visszaírt, hogy örülne a részleges visszafizetésnek, ügy nyitás előtt mindig megpróbálja felvenni a kapcsolatot az eladóval. Idézem:"I wouldn't mind a partial refund.
I have also had items sold that say no refunds, but then the seller creates an ebay case which are always one sided, and I am forced to give a refund.
I usually try to email sellers before creating a case."A kérdésem a következő? Akkor most mi légyen a teendő?
-Egyezzek meg vele egy részleges visszatérítésben és a termék maradjon nála?
-Vagy küldje vissza a kártyát és fizessem vissza az egészet?
-Esetleg ne fizessek neki semmit, a kártyát megvette, leírtam, hogy nincs garancia és visszavásárlás, így is minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy segítsek?Amúgy rendes tagnak tűnik, nem fenyegetőzik, semmi ilyesmi, értelmes hangnemben vagyunk túl már vagy tucatnyi levélváltáson, csak elég nehéz volt kihúzni belőle az infókat (milyen rendszerekben próbálta, hiba pontos leírása, stb...).
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 3D nyomtatás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Horgász topik
- Windows 11
- Renault, Dacia topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest