Hirdetés
-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMizutani
tag
válasz Santino #24469 üzenetére
Üdv. Ha hosszan nyomva a könyvtárban a feltölteni kívánt könyvön a menüben található a Feltöltés a Cloud ba menüpont bekapcsolt wifi esetén feltölti , a feltöltött könyv felhő pictogram jelzi.
Más helyen pl pocketbook Android alkalmazásban igy látható a feltöltött könyv az olvasottsági állapotával együtt.[ Szerkesztve ]
-
-
Bozek
nagyúr
válasz Santino #24449 üzenetére
Sose próbáltam, de ha egy az egyben átmásolod a könyvtárat, akkor valószínűleg megmaradnak. Amikor néztem kábeles kapcsolattal, akkor minden olvasott könyvhöz plusz fájlokat hozott létre a PocketBook, amikben ezeket az infókat tárolta. Tehát az új olvasóra ezeket is átmásolva gondolom be fogja olvasni őket.
-
válasz Santino #17924 üzenetére
Lehet, hogy a Lux 2-n még olyan firmware van, amivel nem működik. Itt azt írják, hogy 4.4-es firmware-rel még nem megy: [link] . Esetleg megpróbálhatod frissíteni a firmware-t.
Nekem Lux 4-en működik a 2019.09.3 verzió, mindent bemásoltam a megfelelő helyre a zip-ből. Az extensions.cfg-t írtam felül végül úgy, hogy általában alap-értelmezett legyen a gyári olvasó. A "Setup-openwith" script viszont nálam nem működött, le is szedtem, de nem is kell.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Microsoft Surface Go 2 8GB RAM 128GB SSD IntelCore m3 8100Y
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest