Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LittleBiG007

Topikgazda

válasz zsolesz7503 #12614 üzenetére

Nincs mit. Én ezt úgy oldanám, meg, hogy a Kobo Glo HD-t venném az Amazontól :D

A döntés tényleg nem könnyű, mindegyiknek (GloHD, PW3, TL3) megvan a maga határozott előnyei és sajnos hátrányai is. Ha valami alapján döntenem kellene, akkor én azt mondom, hogy mivel az olvasás azt jelenti, hogy folyamatosan betűk sorozatát nézem, nekem a legfontosabb az, hogy olyan szövegképet alakíthassak ki, amilyet szeretek és ezt a legkönnyebben tehessem meg. Ebből a szempontból a Kobo-t szeretem a legjobban, ebben igen változatosan állítható be a betűtípus, sorköz, margó, betűméret, betűvastagság (csúszka, nem pedig pár opció). Szükség esetén még ezen is lehet finomhangolni néhány patch feltelepítésével. A Pocketbook-nál már először fel kell telepítenem a Coolreader-t, és innentől kezdve megint szabadon állíthatom a szöveg kinézetét. És legkevésbé a Kindle-t szeretem, mert itt a könyvben kell a változásokat eszközölnöm, ha egyedi beállításokat szeretnék, majd újra kiküldeni az olvasóra. (Emellett nekem még a szótárak konvertálhatósága és a hosszú üzemidő a legfontosabb. Az előbbi mindháromnál megvan, az utóbbi pedig csak az Androidos olvasókat zárja ki nálam, de szerencsére a fentiek egyike sem Androidos.)

Nova 3 - Oasis 3 Smart - Kindle 4 - PRS350 PRS+ - Mini

Új hozzászólás Aktív témák