-
IT café
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Pal
tag
válasz
koncsik #24879 üzenetére
Igen. Ez egy érdekes téma. Ha lesz ennek fóruma, engem érdekelne.
Nekem pl. egy teljes könyvtáram semmisült meg egy kisebb katasztrófában és egyáltalán nem érzem lopásnak, hogy beszereztem az elektronikus változatát ("ingyen") egy részüknek, de van olyan anyagom ami nem kapható semmilyen formában, ingyen jutottam hozzá. A könyveket pedig lehet ajándékba is adni, miután elolvastuk és ezért se fizet az ajándékozott. Szóval még rengeteg aspektus van, ami egyébként az e-book olvasókkal kapcsolatban (műszaki szempontból) irreleváns, de érdekelheti azokat akik e-könyveket olvasnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Jövedelem
- Mit játszottál végig utoljára?
- Hobby elektronika
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 8th: Ezt is megéltük gyerekek
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest