Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

válasz Fritz Teufel #16046 üzenetére

Egy cipőben járunk, csak én a használati időt tekintve előnyben vagyok... nem is tudom, majd' egy évvel talán? ;) Én is első ebooknak ezt vettem, és a mai napig imádom, nem is tudom már hány könyvet olvastam ki rajta, minden este ez a program elalvás előtt. :K Ugyanúgy körbejártam a tok témát, hónapokig halasztottam, míg végül (az auto sleep/wake up funkció miatt) a gyári tokot vettem (Alzánál). Én is sokalltam, de egy kellemes tapintású tokot kapsz a tényleg kissé magas árért, de engem kárpótol, hogy csak lehajtom a fedelet, és már alszom is... Az olvasó minősége nekem kiváló, a megjelenítés szintén, és a világítást sem adnám semmiért. A könyvek kezelésénél marha jó a Dropbox mappa, csak oda bedobod amit összeszedtél, és legközelebb már szinkronizálódik is a saját könyvtárba, másolgatni sem kell. Akksi szintén egész jó, pár hetente töltöm így, hogy csak esténként olvasok cirka 1 órát.

Várhatsz te is, meg körbejárhatod a témát, de tippre ugyanúgy a gyári toknál fogsz kikötni mint én. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák