Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Gmail
Aktív témák
-
Zsebröfi
tag
Senkinek semmi szUPer ötlete?
Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.
-
Zsebröfi
tag
Sziasztok!
Felvetődött, hogy összekötöm a gépemet a TV-vel. Meg is vettem a kábelt, ami DVI (videokártyára) és HDMI a vége (TV). Csináltam már hasonlót, szóval gyorsan összekötöttem, varázsoltam rá képet és kész. A probléma "csak" annyi, hogy a TV-n "zajos" a kép. Nem a zaj a legjobb szó rá, szíves pixelek villognak itt-ott, filmben a feketék piros pixelektől villognak...
Ezt vajon mi okozza? Ennyire gagyi kábelt sikerült beszerezni? Esetleg a frissítési frekvenciával van a baj? (próbálgattam változtatni, de maradt a hiba)
Kérlek segítsetek, páromat szeretném meglepni, hogy TV-n is tud netezni.Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj, nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod......de próbálj meg csak egyszer szellenteni.
Aktív témák
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest