Hirdetés
-
IT café
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Peaceliker #57862 üzenetére
Látom te most nagyobbat építettél a szokásosnál, én meg kisebbet.
Elég jó a súlya, igaz se GPS se más kütyü, tehát nem is csoda.Nekem is az a gondom hogy a legutóbbi kisebb gépen a VTX02 nem továbbít hangot.
Igaz én nem hallgatni szoktam, hanem hogy a felvételen rajt legyen.
Volt már olyan VTX-em amin nem volt audio csatlakozás, de találtam hozzá leírást hogy hova is kellene kötni hogy továbbítsa a hangot, de ennél sajnos nem tudom melyik kivezetésre/lábra kellene kötni(már ha egyáltalán rá lehetne).Én már mintha említettem volna valamikor(vagy csak akartam?) hogy a Martian II szerű vázakban nem is annyira egyszerű elférni még kevés cuccal sem, hát még ha minden vackot belerak az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest