Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
"nem én írtam"
akkor valaki feltörte a fiókodat és ezt kommentelte helyetted?
"és legutobbi információim szerint gyakorlatilag most Magyarország finanszírozza az orosz gazdaságot…"
A hiba, hogy nem igaz. Eleve n+1 dologra nincs szankció szóval pl az usa-ból is dől a pénz az oroszokhoz (fa, fémek, műtrágya stb) és az energiahordozóknál a magyar import kb kerekítési hiba ahhoz képest amit a kínaiak meg indiaiak vesznek a ruszkiktól. És megy az orosz olaj mindenhova, csak menetközben cserélődik a "zászló" a tankeren és nemoroszolajként ér el a kikötöbe. -
aktív tag
-
válasz Sanchez638 #31 üzenetére
Nemtom, én nem vettem észre akkora Sea fölényt, bár mondjuk vagy 15 éve ott kerülöm, ahol lehet (amíg még volt Maxtor, Conner, Quantum, azokkal együtt, mert ezekből mindből volt sok, és nem voltak jók bár a Quantumot szerettem, de nem a tartóssága miatt )
Mutogatni való hater díszpinty
-
Sanchez638
addikt
Csalóka a dolog. Én úgy vettem észre, hogy jóval több a sea merevlemez adtak el a többieknél.. Rengeteg gépet bontottam és szereltem. Nagyrészükben Seagate volt. Viszont a 3TB DMO darabokból nagyon sok hibás volt.
És nekem is voltak +3000 napos darabjaim, aminek olyan hangja volt, mintha akkor akarna szétesni.
Számom az adatlapomon.
-
kraftxld
félisten
válasz --HARDCORE-- #25 üzenetére
Gondolom az OceanStor range-be ami nem all flash: [link]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
nuke7
veterán
válasz arnyekxxx #22 üzenetére
nem tudom, azokat nem olvasom, portfolio-t leginkább.
okosan magamtól következtettem ki, hogy nagyrészt mi veszünk gázt az oroszoktól, semmilyen alternatívára nincs törekvés, de azt legalább rekord magas áron...
"
These are the top-10 most reliant countries, according to the European Commission’s Eurostat site.
Some of the countries have a figure above 100 because they import more than required for domestic consumption and export other energy products.
Hungary: 110.4 percent
Latvia: 100.1 percent
Finland: 92.4 percent
Estonia: 86.5 percent
Czechia: 86.0 percent
...
"[ Szerkesztve ]
https://youtube.com/user/nuke7
-
Byga007
aktív tag
válasz Alteran-IT #15 üzenetére
Nem van 2 seagate merevlemezem amelyekben 3250 nap van a másikban meg 2800 körül és köszönik szépen jól vannak, teljesítmény/kondíció 100/100.
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
himpike
aktív tag
válasz --HARDCORE-- #25 üzenetére
Gondolom a saját adatközpontjaiba meg másokéba... sose lehet tudni alapon. A szankció minden kínai céget érint nem kimondottan a Huawei ellen hozták ha jól emlékszem.
-
--HARDCORE--
senior tag
Azt lehet tudni, hogy milyen Huawei termékekbe kell 3,5"-os merevlemez? Vagy a Huawei csak továbbadja azokat?
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
joey04
titán
sokkal nagyobb büntiket kellene osztogatni ilyenekért.
-
-
bteebi
veterán
Oroszország sok szempontból más helyzet. Ők, akár csak Kína, amit lehet, igyekeznek ellopni, ráadásul arra mindig van pénz, amire szeretnék, hogy legyen. Ha ez épp az a cél, hogy Oroszország területén minden km2-re jusson a vezérnek egy aranyozott privát WC, akkor azt is megoldják. Az ár nem számít.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
nuke7
veterán
Érdekesek amúgy ezek a szankciók.
Ha meg lesz fosztva egy gyártó / ország egy technologiai megoldástól ami kb. Elengedhetetlen a működésükhöz akkor ki kell fejleszteniük a saját megoldásukat…
Nekem úgy tűnik, hogy a tőkeerős cégek / országok ellen hozott ilyesmi szankciók inkább kötelező R&D beruházásnak számítanak…
(Oroszország esetében kicsit más a helyzet, mert ők csak akkor tőkeerősek, ha van aki megveszi a gázt/olajat tőlük, tehát azok a szankciók sokkal logikusabbak szerintem)https://youtube.com/user/nuke7
-
bteebi
veterán
Nem vagyok ugyan nagyon képben a Huawei elleni szankciókban, de amennyit tudok róla, az alapján egy ordas kamu az egész. Nem az esetleges kémkedésről szólt az, hanem az amerikai cégek hegemóniájáról (a kémkedés terén is btw).
A Seagate-re meg nem mondom, hogy nem lehet egyáltalán neheztelni ezután az ügy után, de az olajcégekre meg a gázszállítókra a tavalyi év után pl. sokkal jobban lehet(ne), vagyis kellene.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Alteran-IT
őstag
Hát igen, a probléma nem a garanciális ügyintézéssel van, mint ahogy azt Graphics is említette, az valószínűleg jó, itt inkább a HDD-k minőségével, illetve meghibásodási/elhalálozási arányával van gondom, ebben sokáig a Seagate toronymagasan vezetett. Nekem is van pl. olyan 160-as vagy 320-as WD vinyóm ami van bő 10 éves és még mindig működik, de van régi Maxtor meg Samsung is, ezt csak btprg felvetésére írtam, viszont új vinyók esetén már nem annyira remekel a Seagate, mondjuk mentségükre, néhány téren jobban szerepelnek, mint a Toshiba és HGST az új kattogós nyöszörgős vinyóikkal, szóval nézőpont kérdése.
Én inkább WD párti vagyok és az is maradok, eddig talán azzal volt a legkevesebb problémám, a gond csak az, hogy nem mindig találom meg azt a vinyót azzal az árral a kínálatukban amit keresek, néha ezért választok más gyártótól vinyót, de van amikor meg is bánom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Alteran-IT #11 üzenetére
Nézőpont kérdése.
Én amióta volt egy garis esetem, azóta csak Seagate.
3-5 nap alatt megvolt egy garis ügyintézés, még csak számlát se kellett mellékelni, S/N alapján intézték. -
Alteran-IT
őstag
Nem baj, mi az a 300 millió dollár, majd szépen átterhelik az átlag fogyasztókra, amit ilyenkor a saját idiótaságuk miatt elvesztenek. Csak azt tudnám, hogy a nagy vállalatokat miért mindig idióták vezetik.
Mondjuk eddig sem voltam Seagate párti, ezután meg végképp nem leszek. -
-
otapi
tag
A héten majd kifordultam a kocsi üléséből amikor én balga a Karc FM-et hallgattam a hírekben és bemondták hogy x jakab nem érti hogy lehet Budapest év végi egyenlege negatív, ha rekord bevétele volt a fővárosnak. EZ volt a hír, véletlenül sem egy megválasztott vezető nyilatkozatát idézték be, vagy legalább mellétéve hogy közben a költségek is rekordméretűek, beleértve a szolidaritási adót is...
Az hogy ezt szemrebbenés nélkül megteszik és el tud hangzani egy nagy hallgatoságú médiumon minden következmény nélkül azt jelenti hogy az emberek nagy részének bizony fogalma sincs hogy a bevétel és a nyereség között mi a különbség, meg nem is érdekli.
-
-
-Skylake-
addikt
joisten gyere le mar a masodik ilyen kommennt... meg EN IS meg tudok csinalni ekkora kulonbseget vasarlas / eladas kozott, mert nettoba megveszem es bruttoba eladom. 1,1milliardbol bol 300M az mennyi, ~27%.... biztos nincsen 27% egy winyon csak mondjuk 70.....
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Graphics
Jómunkásember
És mi a büntetési összeggel a célja annak az országnak?
Erre mindig is kíváncsi voltam...
-
sunone
aktív tag
(az 1,1 mrd usd nem nyereség, hanem bevétel)
Ha a Seagate el tud adni merevlemezt bárki másnak a világon, akkor 300 millát bukott ezen az üzleten - ahhoz képest, ha bárki másnak adta volna el. -
-Skylake-
addikt
mondjuk ha a buntetes lenyegesen kevesebb mint amit az exporttilalom megszegesevel nyert, akkor ize. talan egy hulladek a szabalyozas nem ? csak tudnam mit vartak...
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
Mondjuk ez lehet, hogy egy burkolt támadás volt a Huawei ellen, adatvesztést akartak okozni...
Mutogatni való hater díszpinty
-
jeni
félisten
800 millió dodo-t nyert vele. Persze a költségeket ebből nem vontam le. Anyagilag nyert vele,erkölcsileg kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.