Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Lacika2332 #5073 üzenetére
Én polarpro-ra szavazok vagy freewell vnd-re, mert ezeket használom. Zoom-hoz van egy pgytech-em is de 1x használtam azóta nem. Gondolom ez elmond mindent.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
tirszin
senior tag
válasz Lacika2332 #3897 üzenetére
A drón nem sínen megy. Elegendő, ha nagyjából megfelelő síkban állnak a lapátjai. De itt még szó sincs erről, mindössze hamarabb leér a hasán lévő két talp. Ahogy látom, a jobboldali sem ér talajt. Sztem ezért ne vidd vissza. Max valami ütközőt állítanának, hogy ne nyíljon ki annyira. De ez a motor tengelyének szögén minimálisat változtatna. Így is tökéletes.
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
Jim-X
őstag
válasz Lacika2332 #3897 üzenetére
Tokeletesen felfekszik az enyem a talajon. Szerintem is csere sajnos... Valoszinuleg egy rosszabbul javitott cuccot kaptal, vagy ha a tied a szama alapjan, akkor szarul raktak ossze...
Mi volt a gariztatas oka?Hetvegen amugy belevertem a Zoom-ba egy laza 45km-t, nagyon jokat mentem az egyik kozeli hegyvideki viztarozonal
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
MlbMatic
tag
-
őstag
válasz Lacika2332 #2358 üzenetére
Normál töltővel kb. 1 óra- 1óra 20 perc
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest