Új hozzászólás Aktív témák

  • adika4444

    addikt

    válasz GoodSpeed #82975 üzenetére

    A folyamatos negatív hozzállásod a problémás, amit ezzel a nickeddel itt közel az összes kommentedben hangsúlyozol, ehhez jön még a konkurencia ajnározása, pedig a Telekomról tudnék mesélni, hogy az ügyfélszolgálat az internet hibát a TV-re vette fel, vagy, hogy a TVGO összekötése ötödjére sem sikerült egy napon többször próbálkozva, de idehozhatnám a UPC (most már ugye Vodafone) ügyfélszolgálatát is, ahol a DIGI-vel szemben hibabejelentésnél kötelezően lefuttatják az indítsam újra, meg vigyem át máshová köröket a modemmel, amikor jelzem, hogy szar a tápja, nyilván se más konnektorból, se máshonnan nem fog áramot kapni azzal az adapterrel.

    Jelenleg DIGI optika és telekom optika van a kezem alatt napi rendszerességgel, előbbinek is van baja (IPv6-on nagyobb késleltetés ugyanoda mint v4-en), de az utóbbi belső peering-jétől is kiráz a hideg, mert esténként rendszeres, hogy külföldre 1--2 desztinációra meghal a forgalom, és általában mtr alapján bizonybizony a Telekom hálózatán kezdődnek a csomagvesztések este 6 után. Még sem járok hőbörögni a konkurens topikokba, egyrészt mert fölösleges, másrészt meg mert a Telekom-os peering miatt néha zargatom őket mivel érdekem, hogy megoldódjon, a Vodafone-nal meg nincs dolgom, szóval pont nem érdekel.

    Végül pedig nekem is kálváriás volt a DIGI bekötése, de akartam a telekom ED3.0-ás hálózata helyett, hát kivártam, és utánajártam. Ha meg nem akartam volna, akkor nem teszek érte, hogy működjön. Nem csak a DIGI-vel kell küzdeni, otvannak a bankok, vagy az állami szervek, utóbbiak szerves része az életnek, a DIGI-set meg még élveztem is, mert tudtam, hogy ha sikerül velük megegyezni, akkor sokkal gyorsabb és jobb lesz a netem, ami IT-sként nem egy utolsó szempont. Sikerült, ennek már 4. éve.

    Remélem nem veszed személyeskedésnek ezt a kommentet, részemről peace, csak tényleg vagy próbáld meg megoldani ha konkrét problémád van, vagy ha nincs, engedd el.

    üdv, adika4444

Új hozzászólás Aktív témák