Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Sziasztok,

    jelenleg Digi Mini csomagunk van (asszem), de jövő héten pénteken jönnek valami 1000-es optikai(?) netet csinálni (TV+net, telefon nélkül).
    Jelenleg a bejárati ajtónk felett rögtön ketté is oszlik a TV-kábele, mert egy TV a konyhában, egy a nappaliban van. A router szintén a nappaliban van. A vezetékezést gyorsan megrajzoltam paintben :DDD
    DIGI-alaprajz
    kék: netkábel, piros: TV kábel

    Állítólag a digisek az új netet az első konnektorig hajlandóak elhozni. Arra gondoltam, hogy a bejárati ajtó fölött van a kapcsolószekrény, és odateszek nekik 2 dugaljat, és akkor ott lesz a 2 kütyü, hogy a meglévő hálózatot fel lehessen használni az onnan továbbjövő dolgoknak. Akkor a meglévő routert átalakítanám AP-nek (és az USB portján továbbra is maradna egy nyomtató, és egy HDD a fájlmegosztáshoz).

    Kérdések:
    Milyen router várható?
    Az új routernek vajon vannak felfogatási pontjai, hogy felfúrhassak pár csavart a falra, és ezeket csak rá kelljen akasztanom, vagy kell egy polcot csinálnom?
    Ha oda rakják, tudnak pár centit toldani a vezetékeken, hogy minden elérjen az új kütyükig? Mert jelenleg pont a bejárati ajtónál van mind a TV-kábel elosztója, mind a netkábel valamije...

    [ Szerkesztve ]

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák