Új hozzászólás Aktív témák

  • Alteran-IT

    őstag

    válasz woodworm #54744 üzenetére

    Az SSD-től a Windows lesz egy kicsit gyorsabb és talán stabilabb és és ebből adódóan egy kicsit az is dob rajta, persze igen, fogalmazhattam volna finomabban is, meg mint kiderült az utóbbi hozzászólásból, az se nagyon segít rajta.
    Nem a PPPoE-re fogom, hanem a Windows PPPoE kliensére, mert az egy kalap szar úgy ahogy van, ha kicsit feljebb olvasol, volt aki írta, hogy neki is szar volt a Windows (routerrel és PPPoE-el is, de az más), főleg újratelepítés előtt és mivel először szolgáltatói hibára gyanakodott, ezért hívta a DIGI-t, jött is a szerelő, aki lemérte Windows-al és Linux-al is ugyan azon a hardveren és Windows-on olyan 300/200-at mért PPPoE-n keresztül, míg Linux-al jött a 900/200 Mbit/s PPPoE-n keresztül, de itt a hozzászólás, el is olvashatod.
    Valószínűleg ha ő is beszerez egy komolyabb gigás routert a jelenlegi 100/100-as helyett, illetve feltesz egy Linux-ot, akkor ki fogja tudni mérni a gigabitet PPPoE-n keresztül, persze ha van router, akkor nem kell linux, de talán router vétel, vagyis egy komolyabb beruházás előtt jobb ha kipróbálja egy Linux-al a dolgot, nehogy az legyen, hogy valami más okból nincs meg ott a gigabit (pl. szar ONT, vagy túlterhelt környék és így tovább).

    adika4444: Most komolyan, mennyiből tart újraindítani? Nem kötekedésből, de szerintem gyorsabb az újraindítás és így a hibafeltárás is, mint várni, hogy valaki talán ugyan abból a kerületből pont most felnéz, hacsak nincs nála is gond, amit közzé tenne ő is, vagy akkor már válaszolna neked, de eddig még nem történt ilyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák