-
IT café
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
winben
aktív tag
válasz
Firestormhun #52798 üzenetére
Én FTTB területen vagyok, itt van 100, 500, 1000-es net is. Ezekszerint nekem adott a lehetőség.
-
Firestormhun
senior tag
válasz
winben #52793 üzenetére
Most voltam ügyfélszolgálaton, de tök feleslegesen sajnos.
Akinek csak a 4600Ft-os Diginet 1000-es csomagja van és FTTH területen, az egyelőre nem tudja igénybe venni az új 2500Ft-os listaárat. Mivel megszüntették a kisebb csomagokat, ezért nem tudják más csomagba áthelyezni. Akinek Diginet 100/200/500-as csomagja van, azt tud váltani a 2500Ft-os 1000-es csomagra. Szóval akinek csak Diginet 1000-es csomagja van és FTTH területen, az egyelőre nem tud elmozdulni a 4600Ft-os listaárról. -
Sukta 95
aktív tag
noob kerdes: 2 honapja kotottem okos csomagot, tv, telefon, 1000-es net. ha most bemegyek es felvaltom a telefont nagyobbra, kevesebbet kell fizetni?
-
TheMarci
addikt
válasz
winben #52793 üzenetére
Nekem csak netem van, hűség nélkül, online adtam le valami kérvényt, hogy váltanék nagyobbra (ki kell vizsgálni, hogy menne -e elvileg), remélem, menni fog, emiatt nem szeretnék én sem bemenni. Főleg, hogy bármely másik szolgáltatónál online / telefonon, bárhogy válthatok csomagokat.
-
winben
aktív tag
Egyébként (csakhogy feleslegesen ne menjek az ügyfélszolgálatra) aki _csak_ internettel rendelkezik is olcsósodik valamennyit az előfizetési díj? Csak mert nem látom fent az oldalukon eddigi 4600 Ft-os előfizetési díjamat.
-
Attila 1
tag
Internet csomag fel módosítással,lehet hűség idő alatt is új csomagára váltani?
-
winben
aktív tag
válasz
Bubisati #52786 üzenetére
Tudja az 1db kábel az 1000-es netet, csak mindig azt mondják, hogy kiszállás szükséges a beüzemeléshez.
Én mikor erre a csomagra léptem akkor kijöttek, az bejárati ajtó felett molyoltak valamit a kábelekkel aztán csak mondták, hogy kész van, aláírattak egy papírt, hogy ott voltak és már léptek is. Rá fél órán belül már gigás netem volt.
-
Bubisati
csendes tag
Sziasztok!
Egy utp kábel (cat5e) jön be a lakásba (FTTB terület). Voltam benn az ügyfélszolgálaton az 1000 net után érdeklődni, ott a Hölgy azt mondta ,hogy még egy vezetéket be kell húzni az 1000 nethez. Telefon nincs rendelve az előfizetéshez. Eddig én úgy tudtam ,hogy a cat5e tudja az 1000 netet. Erről tud nekem mondani valaki valami érdemlegeset. Köszi! -
mprrpm
tag
Érdekes érden a digi oldala szerint nem lehet kötni optikai internetet, nincsen a városok listájában...
-
Gejza1981
tag
válasz
Flashget #52782 üzenetére
"• Meglévő Előfizető szintén csatlakozhat az Okos csomag akcióhoz amennyiben korábbi hűségidőszaka lejárt és az akcióban szereplő termékeket választja."
tehát akinek jelenleg még ketyeg a hűsége az nem kaphatja az új árakat szerintem...
#52785) mprrpm-nek
nagy É betűvel kezd...
-
Vakegérke
félisten
Irány az árkád, I. emelet, DIGI ügyfélszolgálat. A bejelentkező automatán nyomtam találomra egy gombot, jött is a cetli, 466. Hamarosan sorra kerültem.
- Csókolom, becsületesen fizető ügyfelük vagyok, élve a lehetőséggel szerződést szeretnék módosítani. Minden marad a régiben, csak ugye a NET lesz 100/50 helyett 100/100, no persze Okos csomagban, hűségszerződéssel.
- Kérem, semmi akadálya.Sokat mondok, ha 10 percemet vette el az ügyintézés. Holnaptól elméletileg 100Mbs lesz a feltöltésem is, bár ez egyáltalán nem érdekel. Az viszont igen, hogy mi lesz a november végéig befizetett havidíjammal. A hölgy megnyugtatott, hogy a következő számlán jóváírják. Hiszek neki, amikor visszaváltottam 100/50-re, akkor is megtörtént.
Ennyi.
-
ToBeY
nagyúr
Telefon el lehet intézni az okos csomagra váltást meglévő ügyfeleknek?
-
Gejza1981
tag
voltam ügyfélszolgálaton, simán (jó némi telefonos kommunikáció után) megcsinálták, hogy a hűség nélküli d500-at holnaptól az új áron kapom
tehát nem kellett asztalt borogatni, csomagot módosítani, semmit, egyszerűen kivezették a régi árat és új ketyeg holnaptól (persze hűség nélküli listaáron azaz 4100-ből lett 2900,-)
-
lajos75
senior tag
Sziasztok!
Most voltam bent a Diginél (MAGLÓD - AUCHAN) aláírtam 1év hűséget (meglévő előfizetőként)
Csodálkoztak hogy honnan tudom, mert nem reklámozták
Ügyintéző annyit mondott hogy a családi házas övezetben megszűnt minden más Internetes csomag csak a 1000/200 maradt, és a régi kisebb csomaggal rendelkező ügyfelek ha nem kérik akkor nem is emelik maguktól fel.
-
winben
aktív tag
Srácok, lehet még fix ip-t kérni a diginél? Régen volt asszem 2880 Ft-ért.
Most viszont nem látok fent az oldalon erről semmi infót (lehet-e, mennyibe kerül). -
Gejza1981
tag
válasz
Gejza1981 #52759 üzenetére
felhívtam az ügyfélszolgálatot
lejárt hűségidővel, digi500-at nem kaphatok olcsóbban (4100->2900) csak akkor adnak új árat, ha csomagot váltok, azaz pl d1000-re módosítom (akkor megkapom 3300-ért hűségidő nélkül is)mondjuk így is fogok a történeten 800ft-ot havonta, bár az 1000-es netre nem lenne szükségem...
1 kérdés még felmerül, ha megrendelem az 1000-est aztán 1 hónap múlva visszaminősítem d500-ra (ami évente 1x elvileg ingyenes) akkor mi van?
-
Firestormhun
senior tag
válasz
wwenigma #52758 üzenetére
A hűségidő nélküli ár is le lett csökkentve 4600Ft-ról 2500Ft-ra FTTH területen 1000-es netnél. Kizárólagosan internet szolgáltatásra eddig sem lehetett hűségkedvezményt igénybe venni, csak okos csomagban TV-vel meg telefonnal együtt. Ezért kérdezem, hogy automatikusan megkapják-e az új árat a csak net előfizetők.
-
adika4444
addikt
Sziasztok!
Van egy hűséges okoscsomagom ami jövő év elején jár le, tv+tel+200-as net, FTTH-n.
A kérdéseim:
1. Ha jól gondolom, a hűség miatt nem fog változni a sebességem az 1000-es csomagra, tehát marad a 200/100.
2. Újrakötnék új árral 1000-es csomagra.
Megoldható ez? Jól gondolom hogy az új árral tudnék kötni 1 éves okoscsomagot ami ha például ma kötöm akkor 2018. október 24-ig szólna?Köszi!
-
Gejza1981
tag
akkor teljesen jól értem, hogy lejárt digi500-al ha beballagok akkor 4100 helyett 2900-ért fogják adni?
csak ügyintézni kell?(nem, nem akarok okos csomagot, nem kell tv)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Firestormhun #52756 üzenetére
Mivel husegidot kot, szerinted?
-
Firestormhun
senior tag
Akinek hűségidő nélküli 1000-es net előfizetése van csak, az is megkapja a 4600Ft-os listaár helyett az újat?
-
Geth
veterán
FTTB 100/50-re vagyok előfizetve (hűség nélkül), ahogy nézem ez most 100/100 lesz (régi Pro).
Valaki hasonló cipőben érzékelte már a váltást?
Nálam még a régi, de nem reconnectoltam ha ez kell hozzá (~2 napos), most távolról nem is akarok. -
törölt tag
válasz
Flashget #52750 üzenetére
Nem kell asztalt borogatni. Bemész és Okos csomagot kérsz az új Internet csomagok (FTTB vagy FTTH) valamelyikére, mert meglévő előfizetők is vállalhatnak 1 év hűségidőt.
Akciós feltételek:
...
"Meglévő Előfizető szintén csatlakozhat az Okos csomag akcióhoz amennyiben korábbi hűségidőszaka lejárt és az akcióban szereplő termékeket választja."
... -
Multibit
nagyúr
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest