Új hozzászólás Aktív témák

  • Inhouse

    őstag

    válasz 4Grider #101800 üzenetére

    Amit írtam az az összes eszközünk, tehát ez a max, de ezek sosem mennek egyszerre mind.
    A 2 PC-ből egy megy néha (ennek adtam meg az adatait), akkor megy a torrent a PC-n, de ez is alkalmi, nincs minden nap letöltésünk. A másik nagyon ritkán van bekapcsolva. Nem játszunk, nem vagyunk gamerek.
    A telefonok rajta vannak a Wifin, de csak a nagylány nyomja jobban a chatelést, nekünk alkalmi netezésünk van.
    A NAS rajta van a hálón, de ha nem nézünk filmet, akkor nem sokat zavar. A filmnézésünk heti 2-3 film, inkább hétvégén délután és este. Amikor filmet nézünk, nem netezünk, nem telefonozunk. 2 TV is ritkán megy egyszerre, akkor sem megy mindkettőn a net, vagy a DLNA.
    A kisfiam néz rajzfilmet, természetfilmet a Youtubon a tableten, vagy az egyik okostv-n, jellemzően hétköznap délután, hétvégén többet, de akkor sem egész nap.
    A TightVNC a céges gépekbe való dologra kell, amikor nem vagyok bent, pl. szabadságon vagyok. Alkalmi dolog, csak megemlítettem.
    Ezek eddig is mentek a Vodafone 300-as netjén, igazából nem volt gond, pedig a névleges 300 ritkán annyi. Ma csináltam egy búcsú mérést és tök véletlenül éppen meg volt a 300/20, egyébként szinte sosem. A jelenlegi szolgáltatói eszköz egy CH7465LG-LC.
    Ami elsőre hiányozni fog, az az 5GHz-es gyosrabb Wifi, mert azt sem a Digi ONT, sem a TPLink routerünk nem fogja tudni.
    Amire kíváncsi voltam, hogy ez a PC config mit fog tudni az 1000Mbites netből közvetlenül és mire számíthatok, ha mögé rakom az említett TPLink TL WR-1043ND v4-et. Ez jelenleg a legkomolyabb router itthon. Ha lenne 30-40Mbit Wifin és a gigabitből is 500/100 LAN-on a PC-n már elégedett lennék.

    [ Szerkesztve ]

    Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák