- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
oxox
addikt
megértettem, köszönöm
...úgy érzem magam mint aki eldobta a hógolyót a hegytetőn
-
oxox
addikt
nagy a jelveszteség az osztón? 4éves a gyerek, még egy 6-8 évig tuti nem szeretnék a szobályába tv-t...próbálom addig húzni majd, ameddig lehet. De a toldás csak ideiglenes megoldás, mert ha nem most, majd akkor rágja Apa fülét, hogy rossz a jel...bár kitudja, hogy addigra 12k-ban kell-e nézni a hologrammos adást.
ill. most ott ugye két F csatlakozó van...van olyan toldó ami simán "dupla anya"?
-
oxox
addikt
válasz
Calogero #63650 üzenetére
Szia,
no igen ez lett a megoldás...koax ment a TV(k)-be.
viszont lett egy gondom is
úgy néz ki, a dolog hogy a digis modem utánra raktam egy hármas osztó koax-ot, ez az új TV-n csili-vili minőséget visz át, de az nincs is messze tőle...kb 5m kábel.A hálószobánkba ami kb 10-15m távolságra van, és közben van egy kettes osztó is (nem mai darab), szóval a hálóban a HD jelet már csúnyán szétdobja, fagyogat.
jelerősitőre lesz szükségem, vagy első körben cseréljem valami "eszázadi"
osztóra azt a kettest fent? (másik irányba nem megy, csak meghagytam a lehetőséget, hogyha a gyerek nagyobb lesz, lehessen TV-je).
vagy szórjam be sóval, mert jobb úgy sem lesz?mindenesetre hizott a májam, hogy ezeket az F dugókat egyből sikerült felraknom, meg a TV dugókat is...csodálkoztam is amúgy, hogy egyből ment mindenhol
köszi
oxox -
oxox
addikt
Sziasztok,
full láma vagyok a dologhoz...most olvasok/bogarászok egy ideje, olvastam az összefoglalót, de csak úgy érzem, hogy egyre mélyebb a nyúl ürege....szóval bocs, ha nagy marhaságot kérdezek.
Most köttettem át a végpontot a kecóban, és "modernizálnám" a dolgokat
Adott nálunk a digi előfizetés
Szépen bejön az optikai kábel ami belemegy egy modembe (amit ők adtak) onnan tovább megy utp kábel egy tp link routerbe, ahonnan utp megy az asztali géphez, ill. most már az megy egy Philips 806-os tv-be. TV csatlakozott is (eddig wifin volt, mostmár vezetékesen is)ezidáig csak koax ment tovább a modemből egy másik tv-hez, de most, hogy utp van a tp-link, és az "új" tv között, valahogy csikarhatok adást a tv-re utp-n keresztül? (TV leirásában úgy látom van DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2...legyenek ezek bármik is)
Szóval TV látja a hálózatot, próbálok a TV menüjében csatornát keresni, de sem kábel, sem müholdas opciónál nem talál sem analóg, sem digitális csatornát. vagy direktbe a modemből kéne jönnie, vagy nincs ilyen opció?
köszi előre is
oxoxjahh digi online-al oldottaam meg eddig a philipsre wifin keresztül, de kényelmesebb lenne a távirányitójával lapozgatni a csatornák között, mint tableten, vagy telón keresztül.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest