- Mesterséges intelligencia topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- ASUS routerek
-
IT café
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Köszi, hát ennél a típusnál sajnos nincs semmi ilyen, mindent végignyálaztam már kétszer. Ellenben az előbb rápróbáltam és az megoldotta dolgot, hogy gyors csatornakeresés helyett lassút választottam, ez belőtte a jó hangszabványt is érdekes módon, igaz, így tanulhatják újra megint, mi hol van...
Szerkeszteni a csatornalistát kézzel nem fogom, nehogy már túl jó legyen nekik!
Köszi azért Mindenkinek!
-
Sziasztok! Kábelen, de analóg kódolás mellett változott valami az RTL KLUB hangsávját illetően? Családtagomnál van egy DVB-C digitális kódolást nem támogató kis Sharp tévé, ami 576i SD adást tud kikódolni a koax bemenetből, és eddig nem volt vele gond, a képminőség korlátain kívül persze. Tegnap változtattak valamit, mert az RTL KLUB hangja elnémult, de minden más csatorna változatlan maradt. Pech, hogy a konyhában van a készülék, és kábé pont azt az egyetlen csatornát néznék ezen a tévén... Csináltattam egy csatorna újrakeresést velük, de változatlan az eredmény.
Régi Pinnacle PC TV korszakomból rémlik, hogy a gyári szoftverrel ugyanebbe futottam bele, de valami népszerű külsős szoftverben lehetett váltani a hang kódolást kézzel (BG, és ilyesmik rémlenek 2005 környékéről). Itt is hasonló gond lehet, de a tévén nem hinném, hogy van hasonló beállítás, eddig legalábbis nem találtam.
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- NBA és kosárlabda topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- One UI zápor esett a hétvégén
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest