Új hozzászólás Aktív témák

  • DonMaster

    addikt

    válasz Freezee #41361 üzenetére

    áraknál én telefonal együt irtam a digit t-home ot és az upc-t is. de nézed csak a maxos csoamgot ne epdig egyikböl max másikbol kisebb mert az ugy már nem egál. bár szolgáltatásilag gigy sem.

    ésn telefonal együt számoltam de akor nézök anélkül, ugye telefon nélkül nincs okso csomag már hogy jön ki neked akor a 6400ft os ár tv + netre , mivle okos csoamgban nem leeht igy rendelni csak teloval, ha emg teloval rendeled akor rendled a t-home és upc hez is.
    nah mármost akor ott tartunk hgoy 8e ft/ho a digi is. t-home 8700 ??? tv 4125 ft+ net még 6e ft 6+4 az már 10
    10125ft a t-home digihez képest. ez már havi 2125ft -al több. szoval 4év alat ez 48x 2125ft -al több pénzed marad a Diginél. az az 102e ft-od. 4év alt.
    mi az az eszköz, rpi 10-15e ft+ 4-5e ft vevö+ 10e ft 1tb hdd. max 30e ft. de még 4év alalt igy is 72e ft-al többed marad a diginél , ha ekkor vezsle egy ujabb hdd-t akkor is még pluszban vagy.
    sport2 -t ugy irod mintha a Digi tehetne arol hogy szar amüsör amita sport2 ad , mert ugye annál a t-home és upc-n se jobb a sport2 , csak a hd, azért ez kb öszehasonlitok egy trabit egy ferarival, szar a trabi oké jo a ferari, és ehez miköze a Diginek nem értem? max az hgoy nemv ete be a kinálatba a sport2hd-t , enyni de ezen kivül semmi más köze nincs a diginek hgoy szar és nézhetelen a csatorna mert gyenge a minösége az adásnak amit a sport2 simán ad és nem hd-ban.

    linket
    2016. szeptember 12. -ei mecs,
    NFL.2016.09.12.San.Francisco.49ers.vs.Los.Angeles.Rams... eza neve, oldal cime meg NCORE de itt tilos torentezni , szovla ez tiltot téma, ne feszidsza hurt, jah emg sugom 15gb és magyar . 1080i febontás. megint csak szivesen. másik
    most akor én is várom azt hgoy a pár hsz-el elöbb én általam felsorolt csatornákat holtudom nézni t-home-al

    az, hogy az epg hgoy irja lényeg telen, ha te frisited automatikusan mondjuk percenként , akkor biztosan a mecs kezdésekeor fogja felvenni és nem más emcset ha nincs mecs nincs felvétel, de ez már más téma nem Digi topic, hanem hoygen programozunk digitális adás felvételt. leirtam 30e ftbol meg lehet csinálni házilag, a dolgott, persze lehet csili vili boxot is venni akár olyat ami netre is felmegy és lefrisiti mondjuk az nem 40e ft-bol jön ki ahnem többböl, dehát aki sjanálja a pénzt és cska elvárása van az ne sirjon, az meg vicc hgoy 1-1 sport mecs miatt sirsz, fent van mint a neten, Google.hu-t ismered? remélem igen, használni csak tudod? remélem igen bár már kételkedem. de tornet oldalon fent van meg néztem..

    [ Szerkesztve ]

    LG V30-> Iphone 12 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák