Új hozzászólás Aktív témák

  • Freezee

    senior tag

    válasz DonMaster #41353 üzenetére

    Rájöttem hogy te Write only vagy. Kár beszélnünk tovább egyik kérdésemre sem adtál választ:
    - Hol van olyan eszköz amivel fel lehet venni úgy ahogyan arról szó van? Link ide:
    - Mi köze a legolcsóbb csomagnak ahhoz hogy nekem mi van mert jelenleg és végig arról beszéltünk.
    - A Digi box nem tud olyan felvételt szóval fals infót ne adj.
    - Na milyen eszköz kell egy félvételhez?? Hmm mire veszed fel a homlokodra? na már meg is van a válasz a kérdésedre milyen eszköz kell. Na ha saját boxot veszel akkor vajon mit kell frissíteni?? na mit?
    - BMW-s sztorinál maradva ha veszek egy BMW-t és nem tudok rá semmilyen sport gumit rakni csak egy városi virslit akkor nem jelenthetjük ki hogy egy csúcs sportautót tudok venni a BMW-nél. Akkor leszögezzük hogy ez egy városi bevásárlóautó és úgy áruljuk. Hiába mondja DonMaster marketinges hogy tud ez 400 km/h -val is menni ha senki sem látta és nem tud róla.....
    - Megint kiderült hogy fogalmad sincs hogyan működnek a tengeren túli közvetítések. El kell hogy keserítselek de igen előfordulhat hogy 12-re van kiírva egy meccs de valamilyen közvetítési dolog miatt egy másikat fognak leadni ami 11-kor fog kezdődni. És ez sokszor csal elötte 1 nappal derül ki. És ezt az IPTV box pl rögzíti. Sok ilyen volt az előző szezonban. Most hétvégén például ki volt írva a New England meccs hajnalra de nem közvetítették végül és ezt az este folyamán mondták be tehát elötte 6 órával.. És így kerülnek is be műsorok. Na tágítottam a világképedet?? Van még mit tanulnod. Az meg hogy kiülsz a meccsre 12 kor nem is értem hogyan hoztad be a beszélgetésbe. Valami nagy képzavar van nálad.
    Szóval ezt hogy oldod meg a DIGI előfizetéssel szeretném tudni?
    - a sport2 minősége senkinek nem tetszik mert ramaty ennyit sugároznak nincs mit panaszkodni. Csak ne gyere nekem a marketing dumával hogy nincs jobb a DIGI tv minőségénél. De van úgy hívják sport2 HD és a UPC/T-nél található.
    - az árakat nem jól írtad. T-nél legnagyobb csomag NET+TV 8700Ft. A Diginél ugyanez 6400 aztán felmegy 8000Ft-ra. Ergo 1500-2000Ft a különbség. Veszel boxot 20.000Ft kb minimum + vinyó 17.000. Cirka 2.5 év után jössz ki plusszba. Addig viszont szopacs van. Abba bele se mentem hogy egy 2 éves vinyót amire folyamatosan írsz már leselejtezünk.

    Szóval még várom a linket a felvevő boxhoz ami ezt tudja!
    Várom a linket a hétvégi meccsekhez ami szerinted bárhol fent van simán le lehet tölteni.

Új hozzászólás Aktív témák