Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    Szerintetek okozhatja tv firmware frissítés azt, hogy az eddigi (frekvenciától függően) 92-98%-os jelerősség most mindenhol 100%? Még a legproblémásabb, 700MHz feletti sávokon is, ahol korábban 92% körül volt... Csak mert azóta azt tapasztalom, hogy a Film+ HD és Cool HD csatiknál ritkábban-gyakrabban szétesik a kép egy kisebb része. Sehol máshol nem látok hasonlót. Mondjuk nem dőlök kardomba ezekért a csatornákért, de mégis érdekes, és az egyetlen összefüggés a firmware frissítés, tudtommal a digi nem csinált semmit a környéken, ami felcsavarhatta volna a jelerősséget.

    Járulékos kérdés: M1 HD: nagyon régóta (hónapokban, vagy akár években mérhető) jelentkezik, hogy a csatorna hangja nagyon rövid időre, 1-2 tized mp-re elhallgat, elég ritkán, de mondjuk óránként 1-3 alkalommal. Különösebben nem zavaró, de már észrevehető. Nem volt türelmem az SD párjával és az analóggal összehasonlítani. Esetleg más tapasztalja ezt?

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák