Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    válasz Flashget #15732 üzenetére

    "Háromszor nagyobb díjszabásai miatt nem sugározza a Discovery csatornákat az RCS&RDS kábelszolgáltató.

    Más televíziós csatornákhoz képest háromszor nagyobb díjszabásai miatt nem sugározza a Discovery csatornákat az RCS&RDS kábelszolgáltató. A szolgáltató közleményéből az is kiderül, hogy előfizetőinek mindössze 1 százaléka nézi a Discovery csatornákat.

    Az RCS&RDS kábelszolgáltató pénteken, anélkül, hogy tájékoztatta volna előfizetőit vette ki műsorrácsából a Discovery Chanel csatornát. A nézők a Facebook közösségi oldalon kérték vissza a csatornát.

    A kábelszolgáltató közleményében megjegyzi, hogy nem szándékozik megválni a dokumentációs csatornáktól, hanem kicserél azokból néhányat.

    „Nem tudjuk követni az 1 százalék akarja, 100 százalék fizet érte elvet. A Discovery csatorna árszabásait mindig dollárban állapították meg, míg a szerződéseket lejben fizetik. A Discovery díjszabásai Romániában folyamatosan nőttek az elmúlt években, függetlenül a gazdasági válságtól, a valutaárfolyam alakulásától. Lejben számolva a 2012-es díjszabások kétszeresére nőttek 2008 óta, ez 100 százalékos drágulást jelent négy év alatt” – fogalmaznak a szolgáltató közleményében. "

    Itthon nem is ezen a néven fut a Digi, Nem pénteki napon szedték ki a Discover csatikat
    És ott a cikkben hogy Romániában....
    vagy nálunk a Lej a fizetőeszköz? Remélem nem mert akkor tényleg sikerült a Nagy Románia elképzelést megvalósítaniuk szomszédunknak....

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák