Aktív témák
-
wolf033
senior tag
Üdv!
Nyugtassatok meg légyszi!!!
Most rendeltem Digi műholdast, 2 tv-hez egy beltérivel és egy smart cammal és felmerült az egyik fórumon, hogy modult lehet nem adnak a kártyához. Tudtok nekem erről infót adni?
-
Prien
addikt
Régi sd beltérivel használ valaki full HD tévét? Hogy viseli a felbontást, milyen a kép?
-
Rick4
félisten
válasz
gaston63 #13083 üzenetére
a DVB-S2-es transzpondernek lényegesen több megadandó paramétere van, pl csak egy, ami miatt már lekeresni se tudja: qpsk- 8psk sugárzás, tehát ha magad írtad be kézzel, nézz rá, ezeket hol tudod ellenőrizni. Mindenesetre az gyanús, hogy pont az s2-es tp-ket nem láthaj, biztos s2-es a tuner?
-
foxymaci
senior tag
válasz
gaston63 #13085 üzenetére
Szia!
Kicsit körülményes de ha megvan akkor nagyon praktikus ennek az oldalnak az alapján írkáltam be azokat a polarizáció amik nincsenek benne alapból valamiért
http://www.frekvencia.hu/digitv.htmés így kell beállítani: beállítások gyors és csatornák majd csatorna hangolása majd transzporder szerkesztése ott rákkatolsz a thor-ra majd jobb felül egy plusz jel és be írod azokat amiket alapból nem talál.
Majd ha megvan akkor csinálj egy automatikus hangolást és akkor fog találni 700+ csatornát 350 körül jönnek a digisek a többit meg el lehet rejteni majd a csatornakezelőbe sorba lehet rendezni és érdemes a végén lementeni a listát egy pendrive-ra. ha bármi kérdésed van írj privibe szivesen segítek a napokba hangoltam be én is az 671-emet -
gaston63
tag
Sziasztok!
Nem rég rendeltem a Digitől 2db smartcam-et. Az egyiket némi nehézség árán beüzemelték, a másodikat
mivel még nem volt meg a tv, gondoltam én magam. Két napja megérkezett az új tv, nekiestem. Annyi a problémám, hogy egy a digi+ csomagban fogható hd-s csatornát sem talál a készülék többszöri próbálkozás után sem. A diginél azt mondták ez nem smartcard probléma. Az új tv lglb671v ami ugye dvb s2-es tunerrel rendelkezik, mint a régebbi, ami lgla660s. A beállításoknál a 660-as pozícióit használtam, 9750/10600 /11247,v,24449, lnb be, a többi ki. Legalább is én ezt olvastam ki a 660-nál. A tuner dvb s2-re állítva. Próbáltam kéziben is de ha beírtam az rtl klub hd paramétereit (12034,v,30000) akkor zéró lett jelerősség és jelminőség.Valakinek valami ötlete, javaslata??
-
dsd1
tag
Társaságunk a vásárlás dátumának függvényében az alábbiak szerint vásárolja vissza.
·1-3 hónap 10.000 Ft
·4-6 hónap 8.000 Ft
·7-12 hónap 6.500 Ft
·12-24 hónap 5.000 FtTudom hogy ez a CAM cserére vonatkozik, de lehet hogy poénból megkérdezem a Digitől, mennyiért vásárolhatnám meg azt a Kaon-t amit bérlek tőlük. Ha a 12.hónap után ideadnák 5 ezerért, az nem lenne rossz...
-
Orlin
addikt
Beindult a Digi ügyfélszolgálat!Ma kaptam 2 levelet is a KAON beltérivel kapcsolatban.
Kiderült az egyikből,hogy HD dekóder csere esetén, amennyiben a csere Ügyfél kérésére történik, úgy hűségnyilatkozat vállalásra nincs lehetőség.
A másikat bemásolom hátra valaki mást is érdekel a jövőben!Tisztelt Előfizetőnk!
Köszönjük megkeresését!
Örömmel tájékoztatjuk, hogy Társaságunknál lehetőség nyílt a meglévő beltéri egységek (Humax, Hyundai, Kaon) CAM modulra, vagy a meglévő SD típusú beltéri egység HD típusúra történő cseréjére.
Amennyiben meglévő előfizető meglévő Humax vagy Hyundai és vagy (DUAL) beltéri egységét szeretné lecserélni KAON HD beltérire, az alábbi lehetőségek közül választhat:
·Technikus kollégánk az igény bejelentését követően 30 napon belül kiszállítja a cserekészüléket.
Ez esetben 4, 000 Ft kiszállási díjat kell a helyszínen a vállalkozónak, vagy saját alkalmazott esetén utólag csekken fizetni.
·Amennyiben az Ügyfél csak DUAL típusú beltéri egységgel rendelkezik, és úgy szeretne HD beltéri egységet kérni, akkor nincs lehetőség ügyfélszolgálati ponton történő cserére, szerelő tudja a helyszínen a cserét végrehajtani.
·Maximum3 db beltéri egységet cserélhet le HD KAON beltéri egységre. A 3 beltéri egységből kizárólag 2-őt bérelhet (500 Ft/ hó), a harmadik HD beltéri egységet mindenképp meg kell vásárolnia (15.000 Ft/beltéri).
·Amennyiben megvásárolja a beltéri egységet, úgy az árát utólag szükséges rendeznie a postai úton megküldött csekken. Személyes ügyfélszolgálaton történő csere esetén, a helyszínen fizetendő.
Amennyiben a beüzemeléshez egyéb eszközök felszerelése is szükséges, úgy a felhasznált anyagok díjai a beüzemelést követően kerülnek központilag kiküldésre postai úton.
Esetenként szükséges lehet a SINGLE LNB fej cseréje TWIN vagy QUAD fejre, melynek Általános Szerződési Feltételekben meghatározott díja 3000 Ft és 4350 Ft.
A készülék/ek cseréje az igény rögzítését követő 15 napon belül megtörténik, amennyiben egyenlegén elmaradás nem mutatkozik.
Felhívjuk figyelmüket, hogy a HD beltéri egység DIGIMINI csomaggal nem igényelhető.
Amennyiben meglévő ügyfél meglévő Humax vagy Hyundai beltéri egységét szeretné lecserélni CAM modulra az alábbi lehetőség közül választhat:·Személyes ügyfélszolgálati pontjainkon kérheti a cserét az SD, vagy HD készülék leadásával egy időben.
·Amennyiben kéri, hogy szerelő vigye ki az új eszközt, ez esetben 4 000 Ft kiszállási díjat kell a helyszínen a vállalkozónak, vagy saját alkalmazott esetén utólag csekken fizetni.
Kizárólag 2 beltéri egység cserélhető le CAM modulra.
A CAM modult bérelhető. Megvásárlásra nincs lehetőség.
A bérleti díj 200 Ft/ hó.
Amennyiben a korábban igénybevett HD KAON típusú beltéri egységet megvásárolta, úgy azt Társaságunk a vásárlás dátumának függvényében az alábbiak szerint vásárolja vissza.
·1-3 hónap 10.000 Ft
·4-6 hónap 8.000 Ft
·7-12 hónap 6.500 Ft
·12-24 hónap 5.000 Ft
A digitális kódolt adások megtekintése a DIGI Smart CAM segítségével csak akkor lehetséges, ha a TV készülék képes a digitális adások vételére, azaz rendelkezik DVB-C tunerrel, ezen kívül található rajta CI+ CAM foglalat ahová beilleszthető a DIGI Smart CAM eszköz.
Kérjük, szíveskedjen a televízió készülék hátlapján található címkén ellenőrizni, hogy a készülék rendelkezik-e CI+ foglalattal.)A készüléknek egy külön álló SAT-os bemenettel is kell rendelkeznie a koax bemeneten kívül.
Amennyiben a *TV-be beépített SAT-os tuner típusa DVB-S,* akkor az adott készülékkel csak a *műholdas SD* adások vehetők, de a *DVB-S2* típusú tunerrel gyártott készülék már az *SD és HD* adások vételére is alkalmas.
Felhívjuk figyelmét, hogy a HD beltéri egység, valamint a CAM modul DIGIMINI csomaggal nem igényelhető.
Együttműködését köszönjük!
-
stigma
addikt
válasz
stigma #13062 üzenetére
dsd1: Köszönöm, hogy így pontosan leírtad nekem, sajnos én nem vagyok egy műszaki zseni.
Sajnos vagy nem sajnos de a probléma megoldódott, de miért/hogy azt nem tudom, viszont nem minden csatorna jött vissza, szóval úgy döntöttem megvárom majd mint mond a szerelő, hogy az előfizetett csatornák 60%-a bejött a többi nem.
Köszönöm mindenkinek a segítségét!
-
grandpier
csendes tag
A következő kérdésem lenne, CAM modullal nézem a Digit, de a "modul beállítások" opciót nem találom. Szeretném kilőni a szülői felügyeletet, de nem tudom. A tv LG lb650.
-
puma72
tag
Sziasztok.
Adott 1 Kaon HD beltéri és egy pendrive-ra veszek fel néha olyan filmet amit később megnézek.
Probléma az, hogy a pc-n hogy a pics.... tudom a felvett dolgokat előcsalni?
Megtelt a pendrive és le akartam menteni róla a dolgokat pc-re de még nem is látja...
Van erre megoldás?
Köszi -
dsd1
tag
-
stigma
addikt
-
fdisk
őstag
Én földi antennával néztem az F1-et a Dunán.
Azon van Duna HD. -
Watt25
veterán
Ja, még egy ötlet azoknak akik az F1 miatt idegeskednek: a MindigTV applikáció fut Windows 8 gépen, így lehet számítógépen HD közeli felbontásban nézni. (Vagy tableten is még lehet értelme.)
-
Orlin
addikt
válasz
pumukli4573 #13058 üzenetére
Az is lehet.Amúgy ,ha bejelenti a hibát kijönnek 1-5 nap alatt!
-
stigma
addikt
Sziasztok! Remélem jó helyre írok de adott egy DigtTV-s tányéros TV-m amihez egy setbox-ot kaptam mégpedig Hyundai HSS-1165NA beltéri egységet.
Frissíteni akartam a csatorna listát mert pár adót nem találtam és sajnos az össezs csatorna elment, és nem tudom újra konfigurálni.
Ebben kérnék segítséget!Az alábbi leírást már átnyálaztam és sajnos vagy nem jött be semmi, vagy megfagyott a set-top box.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest