- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AliExpress tapasztalatok
- ASUS routerek
- Hálózatokról alaposan
- Facebook és Messenger
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
-
IT café
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss_R
tag
-
shotika
őstag
válasz Bennyboy #16017 üzenetére
Passz, tuti.
Más.
NM Chaos eddig a best a +skilles charmokban, szinte az összes itt esett. Bow-ból ez a 3., de elementál druidból is 3-4 esett már. (meg persze más kasztokhoz is) Sajna jawelines még nem.[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
-
Prowler
senior tag
válasz Bennyboy #15796 üzenetére
Ha raksz egy pontot a Sanctuary aurára, az megtöri a magic immunitást az élőhalottaknál Hellen.
Smitternek a CB számít úgy tudom ha nem a pajzsból jön akkor is. Egy Black mace, sok resistes pajzs (akár egy 4 soci all resisttel bele meg egy Spirit), Lore sisak, Smoke/Stealth armor, IAS kesztyű, CB csizma - ezeket azért nem nagy kunszt összerakni.
[ Szerkesztve ]
Veremivadék Undorkutya
-
wm2
őstag
válasz Bennyboy #15798 üzenetére
Pedig érdemes. Vagy vmi MF karival szedd össze neki a cuccokat. Pajzs elég egy Sacred Targe vagy Sacred Rondache 4 perf gyémánttal. A 35+ resistes legalább. Mivel a dam számít, még jobban is jársz, mint egy low gilded zakával. Grief kellenei fog. Phase Blade-be rakd. Hozzá egy Lord amu és Draculs. De ezeket ne vele akard megtalálni. Tényleg.
Ozora <3
-
wm2
őstag
válasz Bennyboy #15796 üzenetére
Szenvedni fogsz az elején a Smiterrel. Lassú. Nem a csapkodása lassú, hanem haladni vele lassú. Illetve én nagyon szeretem a tescos smitert is Scepterrel meg Treacheryvel, de nem ugyanaz, mint Fortival és Grief-el. Szóval 2 Lo-ra szükséged lesz. Az ed AP-k nagyon drágák. Érdemes 15-öset venni, mert a rengeteg perfekcionista miatt életbe nem adod el árában. A Dusk olcsóbb, de cserébe hamarabb romlik. Nem vészes, de melee-vel én kerülnémn a durability-s cuccokat. Sokan írják, hogy használj Ral-t. Persze, csak erre van ideje egy smiternek, meg amúgy sem használnám erre craft stb. helyett. Nem. Nem kell dura. A physical immunok ellen elég egy Atmas Scarab amu, de ha össze-vissza runolsz és nemcsak Travi pl. mint én, akkor kell egy jó merc. Én A1 csicsót csak a vigor aura miatt használok. Nem bírja a Travit. Nagyon nem. Kis vékony csajt szétba..ák hamar, de a Dia/Baal-t meglepően jól bírja.
Ozora <3
-
Prowler
senior tag
válasz Bennyboy #15546 üzenetére
Nekem ez van most kaszabolni: [link]
Nem a legerősebb build de az immunok nem okoznak neki gondot és terít szépen a villám sebzéssel.
Crescent Moon Phase Blade-el elég jót megy.
Ha segítőnek mellé még ki tudsz rakni egy Infinityt, akkor meg tényleg jó világ van.Veremivadék Undorkutya
-
wm2
őstag
válasz Bennyboy #15389 üzenetére
1 Lo 1 Mal 1 Lem kell neki. Black-el Hell Baal egyedül nem 5 perc. De minden melee kari felszerelés függő egy kicsit. Még vagy 2 db Pc Sk-t kell majd szereznem meg pár life charmot, valamint a mercnek valami jobb Bow-t meg eth Treachery-t oszt cső. Elszaladgálunk erre arra.
Ozora <3
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Bennyboy #15336 üzenetére
Hammerdinnel könnyen solozható a teljes game Hell Baal 2. wave-ig, ott max el elcsalod őket LoS-on kívülre vagy megkérsz valakit hogy segítsen.
Solo self found nyomtam végig az említett pontig, semmi gond nem volt. Hell ancients is kifejezetten könnyű volt.
FCR-re érdemes figyelni: Stealth + 2x10 FCR ring + 10 FCR amu + valami 20+ FCR fegyó erősen ajánlott. Ezeket annyira nem is nagy ördöngősség beszerezni.
9800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
ldave
félisten
válasz Bennyboy #15249 üzenetére
Itt egy egész jó lista, hogy minek van értéke: Valuable Unique and Set Items
A Slime draws near! Command?
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz Bennyboy #15065 üzenetére
Dobj egy PM-et ha ráérsz, van fölös 4 sox Monarch-om freebe
Gamble: tudsz exceptional / elite cuccot is gamblezni, a normal base itemet kell keresni ami az esetedben belt. Az esélyek azonban kb. mikroszkopikusak egy már exceptional set-re is sajnos.
[ Szerkesztve ]
9800X3D | ASRock X670E Steel Legend | Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL30 | Gigabyte RTX 4070S WINDFORCE OC
-
-
Peddy789
őstag
válasz Bennyboy #14987 üzenetére
megtanulni jatszani:
https://www.youtube.com/watch?v=fassuEegOQo&t=284s&ab_channel=MrLlamaSC -
Peppo
őstag
válasz Bennyboy #9638 üzenetére
Megmaradtam sokáig optimistának, a D4-et illetően, de ez volt az a pont, mikortól már nagyobb esélyt adok rá, hogy elcseszik. Kívülről teljesen olyan, mintha káosz dúlna a cégen belül, és akik eddig tudták, mi a dolguk, most nem azt teszik.
Vagy tényleg az van, hogy lelépett tőlük minden kreatívabb és fegyelmezettebb ember, és akik maradtak, azok erre képesek. -
Balion
senior tag
válasz Bennyboy #9624 üzenetére
Olvasva, hogy mennyien kérnek refundot, én is beszálltam. Igaz, hogy ennyi idő után nem adnak, de van appeal, azaz lehet fellebbezni. Nem fognak adni, de nem is az a célom, hanem, hogy egy fokkal jobban érezzék, nem poén a töketlenkedésük. Valami összesítést biztosan készítenek maguknak, hogy mennyien kértek refundot. Több értelmét látom, mint csak simán elégedetlenkedni olyan helyeken, amit a Blizzard nem néz. (Ezzel nem rád celzok)
[ Szerkesztve ]
-
Joco_77
senior tag
válasz Bennyboy #8398 üzenetére
Énis Bár Spirit Monarchom nincs még (lehet Black Marsh Towert kéne farmolni már Monarchért), de tegnap kiraktam egy Smoke armort a sorcinak ideiglenesen. Gondoltam na majd az a rengeteg allres segít HELLen... Hát nem ez történt Nem baj ezekből tanul az ember.
szerk: Ugyanitt Smoke armor eladó lol.[ Szerkesztve ]
-
tiborv
aktív tag
válasz Bennyboy #8393 üzenetére
Szettek itt nem szamitanak annyira opnak, ha kezdo jatekos vagy akkor viszont annyibol jo hogy olcson hozzajutsz es altalaban olyan szintu boostot adnak a karakternek amik megkonnyitik a jatekot. De alapvetoen ha "maxos" vagy "jol felcuccolt" karaktereket nezunk akkor azok mind rw-kben szaladgalnak fokent.
Ha nem jatszottal valamely kasztot akkor tok jok amugy pl a class specific szettek kozel 100 allrest adnak + skilleket statokat csupa csupa finomsagok ismerkedni a jatekkal, builddal.D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
vaakuum
addikt
válasz Bennyboy #8329 üzenetére
tudom, hogy béna vagyok, de nem találom...
megvan, az oszlop mögött állt ...[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
ldave
félisten
válasz Bennyboy #8308 üzenetére
Az még lemaradt, hogy a tárgy szintjét az határozza meg, hogy melyik területen, melyik szörny dobta, ez a lista itt látható: [link] Ez azért fontos, mert ez határozza meg, hogy hol mi eshet. A listán látható, hogy ez eléggé változó érték, Hellen pl. az Act1-es Mausoleum (Blood Raven pályáján az egyik lejárat) már a maximális 85-ös szintű, tehát elméletben ott minden tárgy eshet, miközben a kint lévő Stony Field csak 68-as, így van jópár tárgy, ami ott nem is tud esni, mert alacsonyabb a pálya szintje.
[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz Bennyboy #8306 üzenetére
Ez a socket téma elég bonyolult tud lenni. A Crystal Sword-ban lehet 1-6 socket, de ezt a tárgy szintje határozza meg. A boci pályán eső kard olyan szintű, hogy abba legfeljebb 4 socket lehet és Larzuk mindig a maximális számú lyukat teszi a fehér tárgyakba. Ha mondjuk Hell nehézségről viszel neki egy ugyanolyan kardot, akkor abba már 6 lyukat tenne, így nem lenne jó a Spirit-hez.
[ Szerkesztve ]
-
Blizz
őstag
válasz Bennyboy #8303 üzenetére
Elég ritka, grindolni kell vagy Larzuk, mint említették
De csak A5 bizonyos részein esik olyan crystal sword ami 4 socketet ad vagy cow-tol felfele#8301
Dol+Io és meg is van a legjobb fegyvered cask kell hozzá egy brutál white 2 socket wandNo mistakes, just happy little accidents
-
warcat
veterán
-
Franklin
addikt
válasz Bennyboy #7907 üzenetére
Minden karakternek az act2-es follower a legjobb, legfeljebb a választott aurában van eltérés.
#Laraxior: ha végig egyedül játszik, akkor nincs különbség, de ha később esetleg csatlakozni szeretne haverokhoz, vagy tradelni, akkor single player karakterrel nem fog tudni.
-
Win-T
senior tag
válasz Bennyboy #7696 üzenetére
Igen, valami olyasmi volt a magyarázat, hogy ugye az ellenfelek csak bizonyos területen belül kezdik el támadni vagy egyáltalán érzékelni a játékos karaktert. Ultrawide monitor esetén viszont sokkal több látszik a játéktérből mint amit ez a terület lefed, tehát minden további nélkül le tudná szedegetni egy távolsági fegyverrel vagy skillel a játékos az ott álldogáló inaktív monsztákat.
-
Peddy789
őstag
válasz Bennyboy #7639 üzenetére
igy 2 nappal azelott hogy barki tudna hogy fog kinezni a vegleges kliens, en azt mondanam hogy Igen, a jatekon belul automatikusan betudod kapcsolni ha belepsz.
Ha nem lepsz be akkor nem automatikusan nem tudod bekapcsolni, mert nem leptel be.
A kerdes hogy belepsz vagy nem? Csak rajtad mulik a mely tanulasos szuper mintavetel[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz Bennyboy #7452 üzenetére
Akkor érdemes elolvasnod az előző hsz-em Szakadok, mennyire hülye voltam
A nekrót viszont már jóval tudatosabban építettem, volt is valami pc gurus cd-n egy build, meg ott írták hogy update után sokat erősítettek a csontikon - és a srác, aki leírta a build működését, olyan élvezettel mutatott be mindent, hogy azonnal nekivágtam.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
MutantZombie
tag
válasz Bennyboy #7444 üzenetére
Ha a sima boss-okról beszélsz és nem a Pandemonium Diablo és társairól, akkor a summon necro-nál jó ha van 1 skill pontnyi decripify (lvl 24), sokat segít.
A summon necro-val volt nekem mindig a legkönnyebb a 3 barbár leverése hellen.
Persze nem sp /players 8-n. 5-n még lehet, de 8-ra nem fogadnék.A summon necro az inkább ráérős karakter. A belefektetett energiához képest olcsón és hamar, viszonylag hatékony az alap szörnyek ellen.
Viszont az über-k ellen kevés.
Ha válaszolsz a kérdésemre vagy segítesz bármiben, akkor köszönöm!
-
shotika
őstag
-
AtHoS
nagyúr
válasz Bennyboy #7434 üzenetére
Mert olyan ügyes volt alapból a játék, hogy a karakter szint emelkedésével lehetett a hatékonyabb skillekre pontot osztani, de alacsony szinten ha haladni akartál akkor raktál pontokat az épp elérhető támadásokra, amely skillt/skilleket endgame-hez érve soha többet nem is használtál.
Ennek kiküszöbölésére hozták létre a synergi rendszert: az egy ághoz tartozó alacsony szintű skillek a "csúcson lévő" skill valamilyen tulajdonságát növelik/erősítik, ezért vannak kimaxolva adott esetben (skill fölé húzva a kurzort írja mit erősít vica-versa)szerk.
Persze a synergi rendszer magával hozta azt is, hogy többágas karaktert készítve gyengébb volt, mintha egy ágat maxolsz ki a synergi-nek köszönhetően
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
-
Vismajor01
addikt
válasz Bennyboy #6757 üzenetére
Sajna nem. Az autopickup nincs hatassal a jatek közgazdaságara, mert nem kereskedsz vele, ezert tokmind1 h mennyit veszel fel belole.
Viszont ha kereskedni tudsz a szemelyes loottal akkor a kinalat felboritana a keresletet, es egy ido utan semminek nem lenne erteke. Persze csak ha nem tudjak megoldani a bot es dupe problemat. Ha sikerulne (nemfog) akkor a szemelyes loot sztem pont jot tenne a jateknak. Lelki szemeim elott mar p8 pitrunok vannak...de alom csupan.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
reelc
veterán
válasz Bennyboy #6757 üzenetére
Más felújításnál is hallottam más fejlesztőktől is ezt a szöveget. Nem hülyeség.
Én elhiszem, hogy vékony a határ amit megcsinálhatnának és amit megcsinálnak között.Meg kell felelni a régi fanoknak, akik sok évet toltak bele, illetve az új embereket se szabad elriasztani, kell az ő pénzük is a sikerességhez.
(A Command & Conquer™ Remastered Collectionről van szó. Csak ott megoldották úgy, hogy még a fejlesztés elején kapcsolatba léptek a community ismert tagjaiból párral, és folyamatosan egyeztettek velük fontos dolgokban. Ez így végül jól sült el.)Ezen felül... nem akartam idekeverni de divat lett sokaknál a háborgás. Mindegy milyen kis dolog, és jogos-e. Egy idő után beállhatnak mögé mégtöbben, és akkor már lesz visszhangja.
Ja, én nem számítok rá idén. Esetleg december végefelé.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Bennyboy #6754 üzenetére
A videóban amit linkeltem olyasmit mondtak, hogy a drop nem változik.
Mondták, hogy sok dologhoz nem nyúltak, mert vannak akik elégedetlenkednének, hogy miért nem olyan, mint 20 éve. Pl. a gold pickup úgy lesz megoldva, hogy neked kell engedélyezned. Így nem gond annak, aki már hozzászokott más játékokban az autóhoz, és annak sem, aki még mindig egyesével akarja felvenni, mert "úgy az igazi"."Diablo® II: Resurrected™ will be released on or before December 2021."
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- EA Sports WRC '23
- Mikrotik routerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest