- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
melega #108719 üzenetére
Azt hiszem nekem az túl hardcore lenne.
Most még a Divinity: Original Sin 2-t rendeltem meg, a napokban az is megjön, de nem kezdek bele csak a Diablo után.
Nem voltam betojva a From Software-es múltam miatt, normál fokozaton játszom, első ilyen játék lévén, és a hét óra játék alatt egyszer sem haltam meg. Szóval teljesen vállalható, nem is akarom nehezebbre tenni.
-
reelc
veterán
válasz
melega #108141 üzenetére
6 napja linkeltem már.
A BlizzConos bejelentéssel az a helyzet, hogy abból akár 2021-ben is lehet játék akár.
Ami töketlenkedés volt szivárgások alapján, jövőre tuti nem jön még ki. Csoda, ha év végén tudnak mutatni valamit.PC-s vagyok. Mit érdekel, mikor jön új konzol?
Amúgy kijöhet bármikor PC-re és majd konzolra. Elvégre most is 2 generációnyi konzolon van a Dio3, ha új gen a Switch, akkor már 3.
Engem a grafika érdekel a legkevésbé. Nem kell a parasztvakítás.A játék felépítése a lényeg. A Diablo 3 grafikájával sincs bajom, a Grim Dawnéval sem.
Sose voltak csúcs hardvereim, VGA max. 45e-et ér nekem, nem érdekel 4K, HDR meg ilyesmi, akit igen az fizesse meg.Ez olcsó és drága hobbi is lehet, attól is függ mik az ember igényei, mikkel játszik.
(#108146) rumkola: Most is több ui van. Más a PC-snek, más a konzolosnak.
-
reelc
veterán
válasz
melega #108083 üzenetére
Elhiszem, hogy jó játék, de újra azt mondom, hogy más műfaj, így nincs értelme ARPG-khez hasonlítgatni.
Az Re2 kuriózum, cégek nem nagyon fektetnek annyi melót felújításba.
Főleg a Blizz nem.
Igazából kisebbfajta csoda a Warcraft I & II Bundle kiadása, a Diablo + Hellfire, a Starcraft Remastered, és a Warcraft III: Reforged (utóbbi idén jön) is. Az, hogy újra kiadták és valamilyen szinten upgradelték őket!
A Diablo 2 valamilyen Remasterede is készül. Amint az kijön kb. teljes is lesz azon játékok palettája amikkel hírnevet szerzett a Blizzard.
Úgy látszik bármilyen viharok is voltak/vannak a Blizzardnál, a Classic Games részlegük működik, és kiadják a régebbi játékokat, ahogy ígérték! -
reelc
veterán
válasz
melega #108051 üzenetére
Nem fog jönni. Olyan szintű melót nem ölnének bele, mert nem térülne meg, annyian nem vennék meg.
Viszont a remakek kevesebb meló, és mégis fut rendesen mostani gépeken + újra kaphatóak!
Szinte csoda a Diablo 1+Hellfire kiadásának ténye is.
A Diablo 2 remastered vagy mi is készül, gondolom Starcraft Remastered szintű lesz, de akár Warcraft 3 Reforged szintű is lehet a "felújítás", ki tudja, nem mondanak semmit. De készül, ez biztos, többször elhangzott. -
reelc
veterán
válasz
melega #108033 üzenetére
A kieg önmagában nem fut, szóval alapjáték + kieg van neked. Az 5-ik Act a kieg, meg a Crusader kari, stb.
Először van a sztori mód, 5 Acton keresztül. Videókkal, meg minden.
Az Adventure módban tudsz bountyzni (Actos feladatok), riftezni és greater riftezni.Nem toltál el semmit, ha valami nem megy, vedd lentebb a nehézséget. Egyszer érdemes végigmenni a sztorin, és utána váltani Adventure módra, amiben akár multizhatsz is.
Töréspont akkor van, amikor a Lvl70-et eléred, rengeteg cucc akkor eshet, jóval erősebb és kitartóbb leszel. Illetve akkor kezdenek gyűlni a Paragon pontok is, amiket statokra szórhatsz el. Mert lvl70 a maximum szint, ezzel úgymond végtelenítve van.
Jelenleg ennyi nehézségi szint van a játékban.
Amúgy az Adventure módban lehet érdemes lesz szezonos karit indítanod. Újrakezdesz mindent, sok feladat elvégzése után még plussz ládahelyed is lehet, ráadásul sokan Szezonban játszanak.
Szezon végén minden cuccod, és a Paragonodnak megfelelő mennyiségű XP átkerül Nem Szezonba.Dióhéjban ennyi, nem tudom így segít-e?
-
DjDanee87
addikt
válasz
melega #108007 üzenetére
Ha még az 1-70 fejlődsz akkor érdemes a legkönnyebb nehézségen menni, vagy az eggyel nehezebben, magasabbra ne tedd, legalábbis ha nem ismered a játékot.
A nehézség amúgy nem olyan, mint mondjuk D2 ben. Itt barmikor átállíthatod nem veszítesz el vele semmit. Nem arról szól a game, hogy végigmenj a story-n egyre magasabb nehézségeken. El kell érni a level70et, érdemes egyszer végigvinni a campaign módot, de utána csak adventure mode
-
reelc
veterán
válasz
melega #108007 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani. Gondolom lvl70 alatti vagy, az ütősebb dolgokhoz még gondolom nincs recepted. Ha eléred a lvl70-et, onnan lesz érdekesebb a dolog.
Szerintem tökmindegy ki játszik a Dark Soulssal és hogy halad - most az a lényeg, van-e ARPG-s tapasztalatod?
Ha nincs, mi nem világos? Ha néha meghal az ember belefér, ha már sokszor, akkor ott valami gond van.Nem fognak E3-on bejelenteni Diablo 4-et, abban biztos lehetsz.
A BlizzCon az ő eseményük, és a múltban előfordult, hogy a Gamescomon is jelentettek be. De szerintem most maradnak a BlizzConnál azért is, mert hátha addigra összeütnek egy 10mp-es trailert, amit meg is tudnak mutatni.
Úgyhogy BlizzCon, és semmit sem lehet tudni. Amúgy a bejelentés se ér sokat, mert amik kiderültek a Diablo fejlesztéséről, azok alapján valószínűleg még jövőre se jön ki az a játék.Én már nem is várom, bizonytalan, távoli, és addig is van más.
Addig is, van jópár ARPG ami kijött vagy kifog jönni a közeljövőben, aki ebben a műfajban akar játszani, megtalálhatja a számítását, ha szerencséje van. -
DjDanee87
addikt
válasz
melega #107976 üzenetére
Levehetsz a nehézségből, vagy craftolhatsz jobb fegyvert a kovacsnal ha sokkal kisebb a mostanid, mint az aktuális szinted. Esetleg megpróbalhatsz más skilleket, de kis szinten az kevésbé számít, mert még nemhiszem hogy van barmi lehendaryd ami növelni vmelyik skilled sebzeset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- EAFC 25
- Spórolós topik
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest