- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoceeHunt
őstag
Sziasztok!
Dell Inspiron 5410 notival is szemezgetek. Fősulira kellene gépelni, jegyzetelni valami. Az Apple tablet billentyű és ceruza kombo már nagyon drága.
Egy osztálytársam esetében láttam ahogy tableten kézzel jegyzetel, néha billentyűzetet rak mellé és akkor gépelni is tud. Mivel Windows közelebb áll hozzám én a notikat nézegetem. Viszont sajnos semmilyen infóm és tapasztalatom sincs az érintő kijelzős notikról.
Tudnátok ebben segíteni?
Ezt teljesen úgy lehet hasznàlni mint egy tabletet?
Nekem az is fontos lenne a jegyzetelésnél, hogy esetleg meglévő word doksi, PDF vagy ppt esetében mondjuk kézírással rá tudjak jegyzetelni. Alkalmas erre egy ilyen noti?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- Wuthering Waves
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla