Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
Igazábol ez a te döntöd el dolog nem sokat ér, szerintem. A videokarik általában 256 megánál többet ugyse használnak ami meg bőven elég, ráadásul többet ugyse képes a többség kihajtani. Épp a minap volt egy cikk itt a ph -n egy 1gigas 8600GT -ről. Nagy parasztvakitás, az egész. Szoval szerintem ez nem negativum. Ha jatszol eldönti a kari mennyi memo kell, enki és aszerint levesz. Mivel ha jol olvastam 512 ramod van igy 128 -nál nem hinném h többet levesz ami rendjén is van. Szerintem. A plussz memoriával azért nem fog drasztikusan csökkeni az igy is mondjuk elég alacsony üzemidő. Nem fogyasztanak vmi sokat. Esetleg elgondolkozhatnál egy 6cellás akksi beszerzésén. Tudom, h nem 2 fillér de talán nem is olyan drága. Sztem olyan 20ezer körül lehetnek igy elsöre. Ugytünik egy kicsit belenyultál, bár az igaz, hogy 2magos procival szerelt notit ilyen gyengus akksival árulni bűn.
Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest