- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
psq
tag
válasz Atomantiii #98413 üzenetére
Döntöttem, válasszon Ő mosógépet, kerül amibe kerül.
Amit a szerelő ajánlott, előre jelezve a várható problémákat és a javítás költségeit, nem kell neki, mert alig fér bele ruha...
Amit a Black Friday miatt olcsóbban megkapnánk azok között nincs olyan amit a barátosnék szakértő tanácsa jóváhagyna.
Mert kicsi, nagy, gyanúsan olcsó, értelmetlenül drága, nincs ilyen-olyan amolyan program a tarsolyában.
Hallgatva a konzíliumot, azt szűrtem le a dologból, igazán jó mosógépet eddig csak a barátnők munkatársainak sikerült venni. A valóságban még egyik sem látott olyat, de már sokat hallott róla.áááááááááá
-
psq
tag
Teljesen el is felejtettem, miért is látogattam ma ide:
Meghótt a mosógépünk...
Ajánlanátok valami megbízható, min. 7kg ruhatöltettel elbíró legyalább 1200-as fordulatú centrifugával rendelkező, felültöltős mosógépet.
A zasszony nagyon morcos
SOS -
psq
tag
válasz Laraxior #98402 üzenetére
Úgy tapasztaltam, hogy a legolcsóbb, de jól működő az általad is felvázolt megoldás.
Kell szerezni egy olcsó wifis routert átállítani, asszem WDS bridge (?) módba és kész is.ÁMDE! Neked ez nem lesz jó. BF4 tuti, BF1 pedig valószínűleg naponta többször kérni fog port nyitást...
Vételezz 20m vezetéket az gondolom elég és kerülgesd még pár napig amíg ott laktok. Nem feltétlen muszáj fúrni. Feltéve persze, ha elviselitek a kábel látványát.
-
psq
tag
Sziasztok!
Ismertek valakit aki lézer gravírozással foglalkozik?
Rozsdamentes acél műszerek feliratozásáról-jelöléséről lenne szó. (500+ db, darabonként kétféle jelöléssel).
Ideális lenne debreceni cég, de mivel nagyon sürgős a feladat 200 km-en belüli távolság még belefér.Sajnos jelenlegi partnerünk gépe meghibásodott, a határidő pedig nem hajlandó ezt tudomásul venni...
-
psq
tag
Sziasztok!
Hotpoint-Ariston (Indesit) mosógéphez kapható alkatrészt Debrecenben?
A lengéscsillapítók adták fel a harcot benne.[ Szerkesztve ]
-
psq
tag
Szisztok!
Debrecen környékén hol kaphatok co2- höz tűszelepet?
Valmi hasonló érdekelne. Komolyabb akvarisztikákban nyilván található, de nekem nagyobb bizodalmam lenne valami ipari megoldáshoz.[ Szerkesztve ]
-
psq
tag
válasz fenergie84 #94579 üzenetére
Pompás...
Az a baj, hogy tudok relatíve olcsón (-10-15% az akciós kiskerárakhoz képest ) szerezni szinte bármilyet.
De a kereskedőnek aki a régi barátságunk miatt lemond a hasznáról és beszerzi nekem a monitort már nem lenne arcom azt mondani, hogy mégsem kell mert ezért vagy azért nem nyújtja azt amire vágyom.
Főleg, hogy tényleg nem bóvlit szeretnék és tuti a nyakán maradna. -
psq
tag
Sziasztok!
Debrecenben tudtok olyan boltot ahol ki lehet próbálni monitorokat és persze komolyabb választék is van? -
psq
tag
Sziasztok!
Keresek egy légkondi szerelőt aki hajlandó lenne eljönni Balmazújvárosra felrakni egy légkondit.
(Új, 3,5Kw-os Midea légkondi, épp csak ki lett bontva.) -
psq
tag
válasz Atomantiii #87579 üzenetére
-
psq
tag
válasz zolikaDB #87288 üzenetére
No, hát kivettem ismét a dobozból a csodás előlapot. A gépbe integráláskor feltűnt, hogy itt bizony van USB2 és USB3 csatlakozó is... És igen, a kártyaolvasó csak akkor működik, amikor az USB2-es csati is rá van pattintva az alaplapra, innentől aztán nincs sok értelme gyors olvasásról álmodozni.
Kipróbáltam azért a telómban használt eredeti kínai , de kingston-nal szitázott ,SDHC Class 10 UHS-I 32GB feliratokkal ellátott... kártyával.
35/21 MB/s-ot mértem telefon->USB2kábel->USB3 dugalj -
és
35/24-et SDkártya->adapter->kártyaolvasó- felállásbanez van.
-
psq
tag
Átérzem a helyzeted, igaz nálam, mondhatni saját hibából történ a dolog.
Kutyusom mókás kedvében félig kinyitotta a kerti fagycsapot (nekiszaladt a karnak), valamikor 2014 őszén, 2015-tavaszán észrevettük...
Szerencsére, el tudtam rendezni, hogy a csatornadíjat nem kellett kifizetnem, így "csak" 120 volt a bukó -
psq
tag
válasz zolikaDB #87230 üzenetére
Előlapi USB3 kivezetés némi extrával. Erről a címről rendeltem jan. elején, akkor ákcijós volt 7$-ért cserébe kb. 17 nap alatt a kezemben volt. A minőségéről nem tudok nyilatkozni, azóta is itt pihen az asztalon. Lusta voltam még berakni a helyére, főként, hogy pillanatnyilag nincs is USB3-as eszközöm...
(külsőre amúgy egyben van) Eladni nem adom, mert majd egyszer talán valamikor belekerül a masinába... Kérdésed lenne róla írj, védő esetben akár ki is próbálom -
psq
tag
válasz South Velen #86465 üzenetére
Nem kell parázni.
FőnöIsmerősömet még soha nem büntették meg piroson átcsúszásért, pedig, ha valaki akkor ő aztán gyüjti a büntiket. -
psq
tag
válasz PhoenixSzG #86172 üzenetére
A cégnek a RégióCenter-ből szoktam dobozokat venni.
-
psq
tag
Félkonfig eladó: Phenom II x4 955 BE 3.2Ghz, hűtő, alaplap, 4GB 1600 Mhz RAM
-
psq
tag
válasz elfelejtette #85974 üzenetére
Sziasztok!
Ismer valaki olyan elektroműszerészt aki életre tudna kelteni egy kissé megpörkölődött, békebeli-ipari
ultrahangos lemosót?
Se rajz sem pedig leírás nincs hozzá, nem egyedi gyártmány de kb. huszonöt-harminc éves.
(nem a boltokban kapható cicergőről van szó, ez kilowattos nagyságrend)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook