- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dan-szan
senior tag
válasz PLaci58 #166619 üzenetére
Most csináltam meg én is, sima volt valóban.
Az, hogy esetleg feltörik/ törhetik és az adatok kikerülnek ugyanmár kérem ez piti dolog (persze ideig óráig ez is tagadva lesz) ahogy mondod ha a honvédségi adatok sem számítanak akkor majd pont a polgároké számít, az övéké csak 4 évente de akkor nagyon.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
PLaci58
addikt
válasz Aryes #166618 üzenetére
Ma reggel már simán ment. A karbantartás után már működik. Annyi volt, hogy belépésre egyböl elhajtott, hogy sikertelen azonosítás, de nem kért semmi belépési adatot. Szerintem a DÁP és külső azonosító programokat simán fel fogják törni és nagy gond lesz belőle amikor kiderül, hogy ellopták több százezer ember személyes adatait, bár ebben az országban ez nem gond, ahol honvédségi adatokat is feltörnek 😄
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz Dan-szan #166613 üzenetére
Most kértem a +-t e-mailes kóddal. Sikeresnek tűnt, küldtek emailban kódot, bepötyögtem, beléptetett. Kaptam megerősítést emailben, hogy sikeresen igényeltem ügyfélkapu+ -t emailes azonosítással. Azóta sehogy se tudok belépni 😄. Azonosítási hiba. Mondjuk írják máshol, hogy karbantartás 01.14. 21:00 tól, 01.15. 01:00-ig.
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Huawei Band 9 okoskarkötő eladó. Csak két napos, hibátlan állapotú. Nekem kicsit kényelmetlen. Ajándék One feltöltőkártyás SIM kártyával.
-
lappy
őstag
Debrecenben keresnék a fórumtársak között olyan személyt akinek aknás garázsa van kb egy 30 perces kis munkát kellene megoldanom
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
nagyúr
Köszi
-
Dan-szan
senior tag
-
paatrick
őstag
válasz Dan-szan #166611 üzenetére
Pedig reggel lehozták a híroldalak hogy mától már az is él, de én majd éjjel próbálom meg, most úgyis mindenki ott csüng rajta, meg a kormányablak is, azon se csodálkoznék ha összeomlana vagy lefagyna a túlterheléstől
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Dan-szan
senior tag
Mondhatni nem lepődtem meg , az emailes azonosítás nem élesedett ügyfélkapu ügyintézésnél....
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
7Sony7
addikt
Srácok, a kirándulás elmaradt, a szép kártyán lévő összeg nemsoká lejár. Mire lehetne értelmesen elkölteni? Az elfogadóhely-keresővel nem boldogulok.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- SONY LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook