- Ubiquiti hálózati eszközök
- Rendszergazda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
valaki tudna segíteni,hogyan lehet felrakni 32bites wine 1.6.2-t (ez a latest stable) 64 bites debian wheezy-re?
hivatalos oldalon gyakorlatilag semmit nem írnak. a link,ami meg van adva azon Sid-hez vannak csomagok. -
sirdond
őstag
válasz
elodman #5810 üzenetére
nem tudom. sajnos desktop-okkal nekem sincs jó tapasztalatom, főleg Ati kártyákon.
de a Debian-nal semmi gond nincs, ha jól beállították. egyik munkahelyi szerveren több mint 2 évig futott squeeze megállás nélkül. most pár hónapja egy wheezy fut, szinte napi rendszerességgel használom és annak sincs baja.egyébként csak kíváncsiságból, mi volt az a command,ami kiakasztotta a Mint-et?
-
sirdond
őstag
válasz
quailstorm #5801 üzenetére
Erre gondoltam, mint új feature
-
sirdond
őstag
Tudnátok ajánlani egy Debian alatt használható PCI (esetleg USB) wifi kártyát,amit access point-nak tudok bekonfigurálni?
-
sirdond
őstag
Üdv, megint lenne egy kérdésem. Szerintetek mitől lehet,az hogy néha nem működik a névfeloldás egy Windows 7-s PC-n? Eleinte működik normálisan, majd újraindítás után már nem.
Valamint tűzfalra visszatérve, alábbi scriptet állítottam be neki tegnap,de a https linkeket nem tölti be (szintén azon a Win7 PC-n):
http://pastebin.com/Dcty0GG8valaki hozzáértő átnézné, hogy mi nem stimmel benne?
köszi
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #5778 üzenetére
na ez vicces volt. egész délutáni google-zás alatt nem sikerült megtalálnom a választ,és most, miután beírtam ide a kérdést, egy perc után megtaláltam
szóval,annyi volt a gond,hogy a script végéről törölni kell .sh kiterjesztést. azaz /etc/network/if-pre-up.d/iptables.sh helyett /etc/network/if-pre-up.d/iptables kellett és így már működik.[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
Helló!
Összeraktam egy gépet, jelenleg DHCP server és routerként funkcionál és be szeretnék állítani tűzfalat,viszont nem sikerül. Találtam egy script-et,ami egész jónak tűnik,beraktam az /etc/network/if-pre-up.d könyvtárba, beállítottam,hogy futtatható legyen (chmod755), de bootolásnál nem akarja betölteni. be kellene még állítani valamit,hogy betöltse? Debian wheezy egyébként
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rendszergazda topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest