- Internet problémák
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Google Drive
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Facebook és Messenger
- Microsoft Edge
- Hálózati / IP kamera
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
Új hozzászólás Aktív témák
-
jenicel
tag
Sziasztok!
Kis segítségre van szükségem:
Nekem is van egy ilyen routerem, az alján R1 verziót ír. Amit eddig próbáltam minden jó, a jel erős, nem dob le, egy valami azonban mégse jó: a munkahelyi hálózathoz vpn szerveren keresztül kellene csatlakozni, de a kapcsolat nem alakul ki. Semmi extrát nem állítottam be. Valami beállítás gond lehet, vagy a routerrel van gond?
(Az ezer éves DIR-300-as routerrel semmit sem kell variálni, simán megy a vpn, csak az a router lassú.) -
Cimpaci
újonc
Sziasztok!
Én is vettem egy ilyen routert a héten, de sajnos nem jó. Bejön a varázsló, de sajnos az első újraindítás után már azzal indított, hogy rossz az admin jelszó, pedig még nem is írtam be semmit. Azóta is ha beírom az IP címét, rögtön ezzel indít https://drive.google.com/open?id=1JFx3yk78silmOICiYNUjIPO8MKxOATE0 mintha rosszul írtam volna be a jelszót. Ha be is írom a jelszót nem fogadja el.
Ti tapasztaltatok ilyet? -
csiry007
csendes tag
Sziasztok!
Én is most vásároltam ilyen routert és egy külső háttértért szeretnék hozzáférhetpővé tenni az USB-n kerewztül. De nem megyen... -
supiX
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném segitségeteket hogy, vásároltam egy D-link DIR-825ACG1 tipusú routert,
viszont nem találok hozzá való custom fw-t .
Nem tudom ti tudtok e rá való fw-t ami jó az alap helyett vagy sem ?Előre is köszi a válaszokat.
-
Tutu7030
veterán
Ismét segítséget kérnék!
Recoveryben felmegy a openwrt, de én most a gyári fw-t szeretném. Látszólag az is felmegy recoveryben, viszont sem a 192.168.0.1 sem pedig a 192.168.1.1 címen nem érem el. Már próbáltam a 2.02-től a 2.07 verzióig mindegyiket, de semmi eredmény. ( a luci felületéről sem megy a gyárira csere) -
voxluke
csendes tag
Van egy univerzális tápegységem, ami tud 12V-t, de csak 1A-t. Korábban bedugtam vele, de szintén semmi, bár azzal a táppal nem próbáltam reset-et.
Köszi még ezt megpróbálom, aztán akkor vagy kuka, vagy esetleg a soros portnak nekiesek ha lesz kedvem ilyen alacsony szintre lemenni.
-
pchris
tag
válasz
voxluke #1278 üzenetére
Azért én a táphibát nem zárnám ki. Lehet, hogy terhelés nélkül tudsz 12 voltot mérni, de mi van akkor amikor áramfelvétel is van? Ha tudsz tégy egy próbát egy másik táppal.
Ha folyamatos reset gomb nyomás mellett helyezed feszültség alá és legalább 45 másodpercig nyomva tartod a gombot, akkor kerül elvileg recovery módba. Gondolom így próbáltad, tehát ha ez nem működik, akkor szerintem csak a soros port marad sajnos (ha nincs hardveres hiba, de mint írtad nem volt buherálva szoftveresen, tehát inkább hardver gondja lehet...). Soros porton legalább azt lehet látni, hogy meddig jut el a firmware betöltésében, ha egyáltalán elindul. -
voxluke
csendes tag
Köszönöm a tippet, de korábban írtam, hogy nem tudom a recovery módot elérni. Legalábbis próbálkoztam a reset gomb tartással, a 30/30/30 módszerrel, de hiába csatlakozom UTP-vel a LAN portra, se kép se hang. Nem is érzékeli, hogy rá lenne dugva valami. Nem villog a power lámpa sem, csak ég folyamatosan.
Ezt az oldalt nézegessem?
https://wiki.openwrt.org/doc/howto/generic.failsafe
Vagy milyen megoldást lehet ilyenkor csinálni?
-
voxluke
csendes tag
Sziasztok,
Vagy nálam egy 825-ös router, ami megadta magát. Úgy látom mintha a boot-ban ragadna. A dlink felirat világít, meg a power sárgán. De semmi más reakció.
Próbáltam reset-et, tartottam 30 másodpercig, nem segített. Majd próbáltam a 30/30/30-féle módszert, de semmi reakció. Még a recovery módot sem tudtam elérni.
Mivel nem az enyém volt, nem tudom mi történt vele, de elvileg nem volt frissítgetve. A tápot kimértem, az leadja a 12V-t.
Van esetleg valami trükk arra, hogy meglehessen tudni mi van vele? Az USB ttl-t inkább kihagynám.
-
vargalex
félisten
Nem flat, hanem fat. Olyan image, ami a caldata partíciót a flash végére helyezi (OpenWrt úgysem használja) azért, hogy az overlay partíció minél nagyobb tudjon lenni. Ilyenkor gyári firmware-ra, vagy nem fat image-ra való átállás esetén vissza mindenképpen sysupgrade-val kell eljárni, hogy visszamásolja a caldata partíciót az eredeti helyére.
-
Tutu7030
veterán
Hurrá! Sikerült életet vernem a jó öreg dir-825-be!
OpenWrt van rajta jelenleg a lucival. Rá van dugva a tplink routerre (tplink lan<->dlink-wan) de azt írja, hogy nincs kapcsolat.
-
vargalex
félisten
Ott akkor valami más probléma (is) lesz. Édesanyámnál az egész házban (~100 m2) megy az 5 GHz (anno nálam is ment). Még az udvaron is működik. Nem írtad felül a rádiós partíciót? Vagy pl. nem volt fenn régen fat build, majd ráerőltettél recovery-ből egy gyárit, vagy normál OpenWrt build-et?
-
vargalex
félisten
Sajnos, ha nem módosítod a build-elési beállításokat, akkor az így van korlátozva az eeprom-ban:
root@OpenWrt:~# iw phy phy0 channels
Band 1:
* 2412 MHz [1]
Maximum TX power: 19.0 dBm
Channel widths: 20MHz HT40+
* 2417 MHz [2]
* 2422 MHz [3]
* 2427 MHz [4]
* 2432 MHz [5]
Channel widths: 20MHz HT40- HT40+
* 2437 MHz [6]
* 2442 MHz [7]
* 2447 MHz [8]
Channel widths: 20MHz HT40-
* 2452 MHz [9]
* 2457 MHz [10]
* 2462 MHz [11]
* 2467 MHz [12] (disabled)
* 2472 MHz [13] (disabled)
* 2484 MHz [14] (disabled)
root@OpenWrt:~# iw phy phy1 channels
Band 2:
* 5180 MHz [36]
Maximum TX power: 17.0 dBm
* 5200 MHz [40]
* 5220 MHz [44]
* 5240 MHz [48]
* 5260 MHz [52]
Radar detection
DFS state: usable (for 148747 sec)
DFS CAC time: 60000 ms
* 5280 MHz [56]
Radar detection
* 5300 MHz [60]
Radar detection
* 5320 MHz [64]
Radar detection
* 5500 MHz [100]
Radar detection
* 5520 MHz [104]
Radar detection
* 5540 MHz [108]
Radar detection
* 5560 MHz [112]
Radar detection
* 5580 MHz [116]
Radar detection
* 5600 MHz [120]
Radar detection
* 5620 MHz [124]
Radar detection
* 5640 MHz [128]
Radar detection
* 5660 MHz [132]
Radar detection
* 5680 MHz [136]
Radar detection
* 5700 MHz [140]
Radar detection
* 5745 MHz [149]
* 5765 MHz [153]
* 5785 MHz [157]
* 5805 MHz [161]
* 5825 MHz [165]
-
Magnat
veterán
Üdv,
van egy ilyen kütyüm, rev B2 (ami tudtommal szinte B1). Régebben vásárlás után (használtan vettem) frissítettem egy vmi stabil BB-re, emlékeim szerint előtte rendben volt a wifi transmit power, de ezután baromi alacsony lett. Most tettem két CC verzióval is egy próbát, 2.4Ghz-n 79 mw-ot tud, 5Ghz-n pedig 50-et. A régiót US-ről HU-ra állítottam, de "hatott". Több csatornát is próbáltam, mindenhol ennyit ajánlott fel. HW hiba lehet vagy mit tudnék még kipróbálni?
-
pchris
tag
válasz
Nenősüljmeg! #1263 üzenetére
Szia!
Milyen verzió volt rajta (stabil BB, CC, vagy trunk)?
Pingelni tudod, ssh-n eléred?
Ha igen, és trunk volt, akkor valószínűleg luci telepítésével helyrehozható.
Ha nem akkor marad a recovery mode:
[link]
Nagyon nehéz téglásítani ezt a típust, pont a recovery mód megléte miatt. Cserébe kisebb a flash egy kicsit. Amit írnak a böngészőről, azt illik megfontolni. Nekem gyakorlatilag csak IE alatt sikerült elérni ilyen módban. -
Nenősüljmeg!
tag
Hello!
Nyomtam egy resetet a routeren. Open wrt volt fent.
Most nem ismeri fel semmi. A 192.168.1.1 re nem talalja.
Mi tehetek? -
mdav88
aktív tag
Sziasztok!
Látom kicsit lehalt a topik, de hátha:
Adott egy B1 rev. 825ös édeske, Digis rendszerben másodhegedűs, tehát van előtte egy fő router. Ennek ellenére kb 500mbit környéke érkezik rá a wan portra, ami direktbe meg is van, de a router ennek csak az ötödét szórja szét a lanra.Gargoyle és dd-wrt is ezt csinálja, openwrt-t még nem próbáltam.
ötlet, javaslat, csere?
Köszi
-
tobias40
veterán
Hi!
Jobb helyet nem találtam,itt kérdezném meg:
D-Link DIR-890Lrouter mennyire megbízható?
Jó áron tudnám megvenni ezért érdekelne.
Milyen a menüje,lehet-e ddwr-t vagy openwrt-t rátenni?Eleve a Dlink milyen,ezért jöttem ide mert gondolom itt van sok tapasztalat erről a márkáról/tipusról!
Köszi előre is!
Üdv!
-
fox55
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy valakinek van tapasztalata a legújabb Chaos Calmer 15.05 openwrt verzióval?
Készítettem magamnak egy custom build-et, de a Transmission BitTorrent daemon kb. 5 másodpercenként
újraindul a DIR-825-ös B1-es router-en, egyébként minden más (általam használt) program megfelelően fut,
legalábbis ilyen rövid idő alatt ezt tapasztaltam.
A trunk-ban ugyanezt tapasztaltam, ezért inkább visszaraktam a Barrier Breaker 14.07-es változatot.
Ez valóban káosz...Amit már régebben szerettem volna megkérdezni, hogy a támadási kísérletek kivédésére, ki milyen
csomagot használ, beleértve a megfelelő naplózást is, mert a folyamatosan rotálódó Kernel és a System logok
erre nem igazán alkalmasak?!Üdv.:
fox55 -
kgry
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem, nálam is előjött a lan-wan sebesség probléma. A router elindulása után nem sokkal az internet sebessége kb. 1-3 Mbps csökken 100 Mbps-ről. A legújabb 15.05 openwrt van fent a routeren. Ki hogyan tudta megoldani ezt a hibát, mit javasolnátok?
Üdv,
Gergő -
lemuel
csendes tag
Kösz a választ és a tippeket.Van egy kis nasom, az openwrt lehetőségei annyira nem vonzanak, vagy a router teljesítményén is javítana? Továbbá van egy régi g-s dlink routerem elrakva valahol, nem akarom a vásárlást elkapkodni. Próbáltam a 825-öst másik táppal, csak mivel a csatlakozója kisebb a szokásosnál kisebb teljesítményű tápot találtam, de meg sem rezdült, szerintem a router a rossz. Lehet, hogy feldobom még valami javító fórumon.
-
pchris
tag
Szia!
Gondolom nézted terhelés alatt is a 12V meglétét a tápnál. Nehogy statikusan rámérve adja, terheléssel meg jóval kevesebb legyen. Ha a router alaplapján semmi sem utal arra, hogy hol lehet a gubanc, mi adta meg magát, akkor nem hiszem, hogy megtalálod a hiba okát. Kapcsolási rajzot sem gondolom, hogy könnyen találni erről a neten.
Ha új router mellett döntesz, és többre vágysz, mint amit általában a gyári firmware-ek nyújtanak, én a helyedben Tp-linket vennék. Suste-nak hála elég élénk fejlesztés folyik ezekre openwrt alapokon. Rengeteg infó a topikokban, a leírásokban, és gyors segítség ha szükséges.
Itt nézz körül
Illetve ittÜdv
pchris -
lemuel
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Abban a reményben, hogy a topic nem halott, a dir-825-ömmel(B1 verzió) ellentétben, ami tegnap beadta a kulcsot. Nem indul, semmi fény, a hálózati adapteren él a 12V. Szétszedtem abban a reményben, hogy találok valami biztosítékot vagy látható táp problémát, de még azt sem látom, hogy mi tartozik a táphoz. Pedig elég komoly erősítőket építettem már, nem vagyok beoltva elektronika ellen. Egyből vegyek egy újat, vagy érdemes valamivel próbálkozni? Kapcsolási rajz(részlet) gondolom reménytelen. A fotókat a belsejéről megtaláltam a weben.
-
pchris
tag
válasz
mkriszadmin #1245 üzenetére
Szia!
Recovery mode-ban próbáltad már elérni, flashelni? 192.168.0.1 lesz az IP-je.
-
mkriszadmin
tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy flash dump ot 825-höz? Debugban nézve semmit nem tud betölteni induláskor ezért nem is lehet elérni lanon. Se gyári fw se costum nem müxik.
-
kisbalazs83
aktív tag
Szia!
Ha a vargalex buildban lévő FTP Brute Force protection résznél átírnom a PROTECTEDPORT-ot 21-re? Tehát így:
########################################
#FTP Brute Force protection on port 2221
PROTECTEDPORT=21
SERVICEPORT=2221
SERVICE=FTPAkkor annyi elég, vagy máshol is át kell írni ha a 21-es portot akarom védeni?
Köszönöm!
-
pchris
tag
válasz
kisbalazs83 #1239 üzenetére
Szia!
Én magam álltam neki a buildroot segítségével kreálni egy frissebb rendszert. Sajnos nem állok olyan szinten, mint vargalex, de az ő segítségével és suste csomaglistája alapján összeállt egy az 1.1.6-nál kicsit kevesebb csomagot tartalmazó (mert hát nőtt az újabb verziók mérete) build. Nincs benne pl HDidle, mc, transmission web, és még néhány kisebb csomag. Most tesztelem még. Sajnos távol van a tudásom ahhoz, hogy a rendszerbe pl tűzfal beállításokat beleintegráljak (vagy bármi mást), de a vargalex féle 1.1.6-ból átmentettem néhány fájlt, amivel most már hasonlóan elérek mindent belülről, és kívülről is. Ha érdekel, csakis saját felelősségre, odaadom kipróbálásra, véleményezésre. Csak írj rám privátban.
Üdv
-
pchris
tag
válasz
TomBond #1240 üzenetére
Szia!
A bekéri a firmware-t ha jól értem azt jelenti, hogy már próbálkozol a recovery-vel a 192.168.0.1-es IP-n. Nem minden böngészőből megy rendesen. Konkrétan chrome alól nem tölti fel (betallózod, rányomsz az uploadra, de semmi). IE alatt működik rendesen, vagy tedd fel a chrome-ra az IE tab bővítményt. Ha ez megvan ezt töltsd fel: backup loader. A 825-ös tipikusan az a router, amit elég nehéz téglásítani.
Üdv
-
TomBond
aktív tag
Van egy ilyen routerem, de sajnos az utolsó firmware frissítés nem sikerült. Most ott tarok, hogy bekéri a firmwaret de nem fogad el semmit. Úgy döntöttem, nem szenvedek tovább vele. Ha kell valakinek akkor mond egy (reális) összeget és viheti.
-
kisbalazs83
aktív tag
Vargalex: Tudom, hogy még néha benézel ha ír valaki
Egy utolsó FW még jöhetne tőled. Gondolom sok sebezhetőséget foltoztak azóta, hogy az OpenWrt vargalex v1.1.6 r35318-ot megcsináltad, amiért ezer köszönet! -
vargalex
félisten
Szia!
A wiki-ben azokat a revision-oket látod, amivel már biztosan működik az adott hardware verzió (persze, lehet, hogy sokkal korábbival is, csak aki a wiki-be beírta, az azzal a revision-el tesztelte). A hardware támogatását megvalósító revíziót követő összes verzióval működik a router. A DIR-825 B1 pedig már nagyon régen támogatott.
-
micsu
tag
Sziasztok,
Frissíteni szeretném az OpenWrt-t, a jelenlegi verzió: r31650.
A router: DIR-825 B1
Sajnos nem nagyon tudom értelmezni ezt a "Known Hardware Versions" táblázatot, hogy melyik hardware version esetén melyik a legfrissebb OpenWrt, amit érdemes feltelepíteni.Melyik a legfrissebb OpenWrt, amit érdemes feltelepíteni a routeremre?
A) r36088 (Attitude Adjustment 12.09)
B) r42625 (Barrier Breaker 14.07)
C) egyébKöszi előre is!
üdv,
micsu -
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Miként tudom ezt a routert swich módba állítani? A szolgáltatótól kapott router lenne az elsődleges és a 825-pedig szétosztanám mint eddíg.
Miket kellene beállítani rajta pontosan?
Köszi -
TomBond
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne a routerrel, hogy ma hazaérkezésem után nem ment az Internet. A routert nem érem el a szokásos 192.168.0.1 útvonalon. A bekapcsoló jel sárgán villog, és a két kábeles rész világít kéken. Reggel még rendesen működött. -
vargalex
félisten
válasz
kisbalazs83 #1228 üzenetére
Szia!
Nekem az 5 GHz hiánya miatt kiesne az említett típus. De egyébként vasra valóban jó, bár én személy szerint a BroadCom SoC-okat a zárt driver miatt nem igazán szeretem...
-
vargalex
félisten
válasz
kisbalazs83 #1226 üzenetére
Szia!
Majd előkerítem azt a build-et (vagy buildelek egyet), de azt tudnod kell, hogy a linkelt hozzászólásban található sebesség DHCP-s netre vonatkozik. PPPoE-n valamennyivel kevesebb lesz. Illetve azt magamnak build-eltem, abban nincs samba/transmission/vsftpd/stb.
Egyébként a wifi szerintem is jó, igaz nekem nincs olyan netem, de ezt mértem 5GHz-en. A szomszéd szobában is megvan ez a sebesség.
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz
vargalex #1224 üzenetére
Szia!
3. képen: OpenWrt vargalex v1.1.6 r35318
Ha még meglenne az a build-od ami 400Mbps körül tudott NAT-olni vagy tudnál csinálni egyet, azt megköszönném.
A Digi1000-res netet nem bírja a laptopom se, szóval az 500 vagy a 200-ason gondolkodok. Mivel a DIR-825-el "csak" 270Mbps-et tudtam mérni, ezért hajlottam inkább a 200-as felé, mert akkor nem kellene routert venni. Viszont ha ez a router átvinne 400Mbps körül akkor az 500-as net mellett döntenék és maradna a Transmission, FTP is az igen jó lenne -
vargalex
félisten
válasz
kisbalazs83 #1223 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy milyen revíziót használsz, de valamivel korábbival gyorsabb lehet. Igaz, így sem fogja megközelíteni a gigabitet. Nagyon jó kis router ez (én még mindig ezt használom), de a hardware NAT hiánya miatt eljárt felette az idő (igaz, a hardware NAT viszont alternatív firmware esetén nem megy egyetlen routeren sem, tehát akkor pl. a transmission-ról lehet lemondani). Bár én biztos nem cserélem le, amíg olyan netem van, amit bír NAT-olni OpenWrt-vel.
-
mkriszadmin
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy OpenWrt miben különbözik egy DD-WRT szofttól? Jelenleg DD-WRT van fent, semmi extrára nincs használva a router se torrent se semmi. Érdemes feltenni az OpenWrt-t vagy jó a dd-wrt is?
Köszi!
-
kikinda2
tag
Van nekem egy ami eladó lett, ha valakit érdekel!
http://hardverapro.hu/apro/d-link_dir-825_dualband_gigabit_router_hibatlanul_elado -
BaLee
addikt
Egy hete olyat csinál a routerem, hogy valamiért sosem frissíti a DYNDNS (no-ip.org) kiszolgálónál az ip címet. Újraindítom a routert akkor ok, fél nap múlva rámegyek és disconnected.
Eddig működött szépen. Legújabb 2.08as fw.Ötlet?
-
vargalex
félisten
válasz
kisbalazs83 #1216 üzenetére
Szia!
Igen, csak még időpontot nem tudok mondani.
-
kisbalazs83
aktív tag
Szia Alex!
Várható még build tőled?
-
Gyurka6
őstag
Hali!
Generálok egy kis forgalmat....
Megkaptam a Dir-825 C1-es routert, működik. Eddigi tapasztalataim (nem sok): a trunk BB verzió való hozzá csak, nincs lehetőség második USB-portot beépíteni, rákerült egy ki-be kapcsoló (jobb lett volna, ha nem, ez foglalja el a helyet, de át is lett tervezve a panel), az 5GHz-es ledet nem tudom bekapcsolni, igaz nem sikerült még működő kapcsolatot kreálni kliens módban. Látszólag kapcsolódik, de forgalom nincs.A táp led melletti led mire való, esetleg tudja valaki? Ugyan ezt kérdezném a szemből jobb oldalán levő nyomógombról és led-ről is (az eredeti szoft alatt nem vettem észre...). (Luci alól a bandwidthd csomagot lehet használni valahogyan?) OScam-ot futtatnék rajta, találtam freetz routerra valót, látszólag megy, csak az omni-key olvasót nem látja, esetleg erről? -
Gyurka6
őstag
Hali!
Alextól kérdezném: a 825 c1 verzióra telepíthető valamelyik változat?
Köszi. -
Tutu7030
veterán
válasz
vargalex #1202 üzenetére
Egy Zyxel NSA325 lesz helyette ~36-ért.
-
Tutu7030
veterán
R.I.P. DIR-825.
Még a héten átlépek a nas táborba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- DeepCool LQ360: Ötödik generáció
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kompakt vízhűtés
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DELL T7820, T7920 WIN11 KOMPATIBILIS DUPLA PROCESSZOROS (Silver/Gold/Plat) ERŐMŰVEK ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- HP ZBook Studio G5 15" 4K, i7-9850H magos x2,6 GHz, 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA Quadro P1000, SSD: 1TB
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Dell Latitude 7420 / 4K UHD / i7-1185G7 / 16GB RAM / 512GB SSD Prémium ultrabook Újszerű állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest