Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz GeneraL_XTX #31097 üzenetére
nezz ra arra is
plusz szoftverrel en monitoroznam mi tortenik, mennyire fogy ki a vram
RT lehet, hogy szukebb lesz.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
GeneraL_XTX
veterán
az már megtörtént. jobb lett a helyzet, de nem szűnt meg.
pl úgy kell ezt a hibát elképzelni, hogy a történet egy részén, amikor valaki öngyilkos lesz, kint ülünk egy tetőn Judy-val, ott elég szép látképet látni a városról, az afterburner mutat 41-42 fps-t. Elmentem, kilépek, visszatöltöm és ugyanazon a tetőn rögtön 60-70 fps lett.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #31097 üzenetére
Egy DDU-t aztán újra egy friss drivert én megpróbálnék még előtte.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
GeneraL_XTX
veterán
-
tibaimp
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #31089 üzenetére
Pontosítok! Totál ez a hibajelenség az FC6 esetében a VRAM elfogyását jelentette, itt lehet játék bug is.
Majd most, hogy így felhívtad a figyelmem rá, ránézek, mert eddig nem tapasztaltam, vagy nem vettem észre.
Amúgy a 2070-el játszok most, gondolkozom cserén 4070-re, RT+fullhd+max beállítás+DLSS quality olyan 30-40 FPS-em van (nekem megfelel nem igénylem a 60-at), majd nézek Benchmark-ot, mit mutat, kíváncsi vagyok. (2.0 előtt 50-60 FPS-em is volt ugyan ezen beállításokkal)[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
RetepNyaraB
veterán
Bocsesz,
az első fejezetben, mikor a csajt kell kimenteni a scavenger fészekből, ha hátulról ütöm le a bandafőnököt, az automatikusan "nem teljesítettre" veszi a "győzd le a vezért" részt?
Ha igen, érdekes ez, vagy hagyjam francba?Ui.: a 2.0 peccs nem volt hajlandó elindulni, míg nem raktam fel a friss adrenalint. Kb egy éves drivert használtam, mert jól működött.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
proci985
MODERÁTOR
de elméletileg az ssd-nek nem kéne kihatnia az fps-re
modernebb jatekoknal siman lehet ebbol problemaDon't dream it, be it. // Lagom amount.
-
PuMbA
titán
Nekem RTX3060 12GB-tal 7,5GB volt a VRAM használat 1080p-ben DLSS Quality-vel (azaz valójában 720p-ben) RT-vel, tehát már a 8GB-os határon volt. A 2.0-ával még nem néztem, most már amúgy is 6700XT-m van, amivel nem tudok RT-zni, de a megváltozott gépigényből ítélve kicsit növekedhetett a VRAM használat.
"60-70% kihasználtságot ír....szóval érdekes na."
Ha mész a városban egy kicsit, akkor az meg fog nőni. Betöltés után egyből még nem lesz sok. Így nézted?
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz tibaimp #31083 üzenetére
Ezekszerint kevés a Vram? Erősen gondolkodok a 4070-en a 12GB miatt.....ezekszerint nem ártana meglépni.
Mondjuk 2070S-el nekem se volt ilyen problémám, igaz ott nem erőltettem a ray tracinget mert játszhatatlan volt kb. Felraktam az afterburnert amit a kolléga javasolt, monitorozva úgy látom, nincs baj a vidememóriával, 60-70% kihasználtságot ír....szóval érdekes na.
proci985: túlmelegedés természetesen nincs, monitorozom. Ami esetleg lehet, hogy van egy nvme ssd amire a játék van telepítve, az a m-atx lapon sajna a videokártya alatt van, és nincs hűtve bordával....de elméletileg az ssd-nek nem kéne kihatnia az fps-re.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz nubreed #31064 üzenetére
Én nem mernék tippelgetni. Csak abban bízok, hogy tanultak az esetből és nem fogják a csillagokat is leígérni az égről. Legyenek reaális elvárásaik a játékosoknak a bemutatott előzetesek és interjúk alapján. Remélem ütős lesz a következő rész is, mert én teljesen beleszerettem ebbe a világba!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz sixpak #31084 üzenetére
nalam tovabbra is kb betonstabil minden.
ha kifogy a VRam, akkor nem az fps esik be, hanem mikrolaggolni fog. az latszik.
ha belassul egy ido utan a jatek, az lehet:
- tulmelegedes miatt (SSD, RAM, CPU is oke? deli hid nem melegszik tul?)
- kifogy a RAMSSDknel van par modell, ami kb burstben es benchmarkban tudja csak a tempot, huzamos terhelesnel es melegben nem feltetlenul. ez elvileg tud anomaliakat okozni.
hatterben futo cuccok esetleg meg tudnak kavarni, bar nem kene.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Nem tudom mit csesztem el de a felszedett fegyverek nagy részét nem szedi fel hanem kiírja hogy broken. Attól sem függ hogyan ölöm meg az ellent, azaz felrobbantom oké lehet borken de hogy mindegyik broken az már szerintem bug.
Aztán utánnaolvastam és valami elmebeteg fejlesztő úgy gondolta hogy a játék economy-át megjavítja ilyen módon...
Mindegy, moddal helyreraktam a gyári 50%!-ról 0%-ra a hibás fegyverek arányát, majd ha hajlandóak lesznek más módon megoldani akkor leszedem a modot. Ha annyira szeretnének broken fegyvereket akkor csinálják meg úgy hogy valóban legyen fegyver durability és mondjuk robbanástól sérüljön vagy akár milyen nagy behatástól de ne mesterségesen random módon mert ez így baromság.
Ez kb ugyan olyan ökörség mint starfieldben az hogy nem lehet egyik hajóról átvinni a komponenseket a másikra csak azért mert hazavágná az economy-t. Single player játékról beszélünk aminél totál felesleges mindenféle balansz és kényszerített economy... -
tibaimp
nagyúr
válasz sixpak #31084 üzenetére
Az is lehet, nem kizárt! Csak, mint jelenséget írtam ide, ahol tapasztaltam már ezt.
Amúgy én a 2070-el nem figyeltem, de szerintem nem volt ilyen FPS "hullámzásom", de majd tüzetesebben figyelem.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
sixpak
nagyúr
válasz tibaimp #31083 üzenetére
Ennek némileg ellentmond, hogy én már 3-4 napja észrevettem, hogy 1 óra játék után felmegy az fps 55-70-re, előtte 30.
Afrerburner-be csekkoltam a dolgokat, 7,3-7,7GB vram fogyasztás, órákon keresztül.
Szerintem a játékkal van valami....https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
tibaimp
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #31080 üzenetére
Jorus kollégának lesz igaza, mert hasonló "hibával" volt tele a net az FarCry 6 11GB VRAM-ot követelő HD textura Pack telepítése után is 8-10GB-os VGA-ra (még a 3080-nál is). Én is próbáltam az FC6-nál, és ez volt, mint Nálad itt a CP-ben.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #31080 üzenetére
Nálam megjelenés óta fennáll például az a bug, hogy ha megnyitom PC-n a térképet vagy a Leltárt, vagy a karakter belenéz a tükörbe, vagy átvezető animációban leül egy karakter, akkor átmegy a játék pár mp-re diavetítésbe. Annak idején írták itt a topicban, hogy VGA, CPU, driverek, operációs rendszer, akármi, de azóta már le lett cserélve a teljes gép, Win 10 helyett Win 11 van, és még az egér és billentyűzet is új, de a hiba ugyanúgy fennáll. Azóta megtanultam vele együtt élni, a térképről vagy menüből való kilépéskor várni kell pár mp-et, amig bezuhan az FPS, és aztán megy tovább minden rendesen.
PS5-ön is játszom, ott nincs ilyen bug.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
looser
addikt
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #31066 üzenetére
Igen, ugyanezt tapasztalom szinte mindig. Én arra gyanakszom, hogy feltelik a VRAM.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Topikgazda
válasz nubreed #31064 üzenetére
Először is nem teljesen új csapat fejleszti, a CDPR ugyanis a RED 2.0 szerint rugalmasan kezeli a fejlesztői csoportokat, a közös engine miatt eleve nincsenek éles határok.
Annyi történt, hogy a Project Orion (a Cyberpunk folytatás) vezető magja Bostonban lesz. De a fejlesztői csapatoknak négy fő lokációja van, Varsó, Krakkó, Vancouver és Boston. Az pedig, hogy melyik csapat min dolgozik éppen, az adott igényeknek megfelelően rugalmasan kezelhető. Esélyesen csak a küldetésfejlesztő csapatok "fixek", de pl. a moddelező vagy a motion-cap csoport azon a projekten dolgozik, ahol éppen nagyobb igény van a munkájukra.Másodszor, hogy mikor jöhet, az erősen kérdőjeles több téren. A Project Polaris ("The Witcher 4") már aktív fejlesztés alatt van, 2022-ben lezárult az un. előzetes fejlesztési fázis (ez tartott a CP2077-nél 2012 - 2016 között, de ott ugye még nem volt párhuzamos fejlesztés és jóval kisebb volt a csapat).
A Project Orion esetén még nem tisztázták azt, hogy ez lezárult-e, de volt ilyen jellegű elszólás (jelenleg csak a Project Hadar lenne ilyenben). A Polaris elég esélytelennek tűnik 2025-2026 előtt, az Orion utána várható 1-2 évvel, szóval, bár a 2028-at kissé távolinak érzem, de nem mondanám, hogy 2028 előtt nem várható. Kicsi az esély rá, de simán benne lehet a pakliban. Én 2027-re vagy 2028-ra várnám...[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nincsnév007
őstag
kijátszottam a kiegészítőt. Hát ezt hívják DLC-nek. Bár elég vegyesek az érzelmeim, úgy kicsit nem áll össze a kép. Ti melyik endiget kaptátok?
-
sixpak
nagyúr
Semmi extra, Ultra settings+ ray tracing...felbontás sem különösebben nagy, 3440x1440, csak a DoF megcsalja a szemet.
Ja, és jók a fények, sokat játszok az időugrással, míg megtalálom azt, amivel elégedett vagyok, itt pont sikerült, de 10-ből 1 általában.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
sixpak
nagyúr
válasz m0h0senator #31069 üzenetére
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
nesh_019
senior tag
Nekem 2 bugos mellék küldetésem van amit nem tudok befejezni.
Amúgy meg igen az fps egyik idő után tényleg elkezd leesni de játszható a játék.Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
m0h0senator
őstag
An odyssey through the realm of consciousness.
-
sixpak
nagyúr
Afterburner nem fut játék közben?
Onnan nagy eséllyel ki lehet hámozni, hogy mi a gond.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz freeknight #31061 üzenetére
Elég sokat dolgozok virtuális gépekkel (még ha nem is játékcélúakkal), és azért vannak helyzetek, amikor kiderül, hogy nem tökéletes a virtualizáció.
Oké, hogy sokan jelezték, de sokan meg azt, hogy náluk ilyen probléma nem jelentkezett (amik nálam előbukkantak - és aztán maguktól eltűntek - problémákat például nem láttam mástól, ahogy a mások által leírt problémák sem jöttek nálam)
Abban biztos vagyok, ha ugyanaz a hw lenne mindenkinél (mondjuk csak PS5), akkor nyilván sokkal kevesebb probléma lenne, már csak azért is, mert közel végtelen számú hw és sw konfiguráció létezik, és lehetetlen mindre optimalizálni. -
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy nagyjából fél-1 óra játék után nagyjából a felére beesik az fps? Amikor elkezdek játszani van olyan 60-70 fps-em majd azt veszem észre egy idő után beesik olyan 30-40-re bárhol is vagyok/bármit csinálok. Elmentem a játékot kilépek, majd újra be és minden oké, megint szépen fut a játék.
Próbáltam már elég sok mindent, játék reinstall, driver reinstall, virtuális memória baxtatása, de semmi nem segített. Konfigom R7 5700x , 32GB ram, Gef 3070.
Ray tracing is be van kapcsolva, de elég visszafogott beállításokkal.
Valakinek 5let?
-
nubreed
veterán
Vajon mikor jöhet a Cyberpunk 2, erről jut eszembe? Úgy tippre azt mondanám, hogy 2028 -nál nem előbb. Amúgy azt már nem Lengyelországban fejleszti a CDPR hanem az új bostoni irodában, teljesen új csapattal. Gondolom a lengyelek a Witcher 4-et csinálják.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Peace
nagyúr
válasz freeknight #31061 üzenetére
Rengeteget csiszoltak rajta, de valóban 2020 decembere óta jelenlévő hibák is megtalálhatóak benne. Viszont amit a DLSS 3-al műveltek, az elképesztő! Max grafikán gyönyörűen fut, imádom! A játék pedig harmadik végigjátszás után is teljesen magával ragadott. Hihetetlen élmény! Nagyon várom a következő játékukat ebben az univerzumban!
-
törölt tag
válasz GhanBuri Ghan #31059 üzenetére
99.99999999999999999999%, hogy nem a GFN okozza, kerekítsem?
-
freeknight
őstag
válasz GhanBuri Ghan #31059 üzenetére
Miért? Egy sima virtuális gép, top hardverrel (Threadripper AMD proci, 26 giga ram és RTX 4080, ezeknek megfelelően eléggé jól is teljesít a játék), natív PC-s verzió fut, és más játékkal természetesen semmi baj. Ja, és saját PC-n is előfordultak ezek a beragadós bugok (1.3 és 1.6 esetén saját gépen játszottam végig), ahogy más játékosok is jelezték ezeket milliószor PC-n. A Geforce Now egyetlen hátránya, hogy nincsenek modok, mert a beragadós dolgok nagyrésze moddal vagy javítható, vagy megkerülhető. Hogy csak egyet említsek, pl az időjárás változtatható moddal. Persze ezután is be lesz ragadva, amit beállítasz, de legalább változtathatsz rajta.
Mint profilképemből láthatod, elég nagy CP fan vagyok, de az egyszerűen elképesztő, hogy a mai napig mindig arra van fogva az összes létező bug, hogy szar géped/konzolod/kiskutyád van. Nem. Ez egy bugos, optimalizálatlan trágya még mindig, és ez már így is marad. Olyan bugokról beszélünk, amik 1.0 óta ismertek, jól dokumentáltak. Persze sok mindent javítottak is, most már szerintem teljesen játszható, de a tökéletes az még mindig nem ilyen.
Ettől függetlenül ez egy fantasztikus játék, 3 év után is a legszebb grafikával, és én elhiszem, hogy itt rajtam kívül senki másnak semmi hibája, én akkor bizonyára egy másik játékkal játszom. -
nincsnév007
őstag
válasz freeknight #31058 üzenetére
engem ez a crash őrjít meg. Küldi közben, vagy harc közben és akkor mindent kezdhetek előről.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz freeknight #31055 üzenetére
Még azon se lepődnék meg, hogy ha a Geforce Now okozná a problémákat...
-
freeknight
őstag
válasz nincsnév007 #31056 üzenetére
Annyi hatása nálam biztos volt, hogy most már mániákusan nézem az órát is folyamatosan . De tényleg, nálam annyi permanensen beakadó dolog volt már (időjárás, zene, óra, minimap), hogy nagyon figyelek minden ilyen fosra játék közben. Ugye ezekben az a rossz főleg, hogy simán el tudod menteni, és akkor veled marad...
Szerencsére auto save elég gyakran van, és viszonylag sokat is őriz meg, szóval van esély javítani a dolgokat. -
nincsnév007
őstag
válasz freeknight #31055 üzenetére
amúgy az idő az nálam is megált a játékban
-
freeknight
őstag
válasz Kylesa #31053 üzenetére
Hát nekem sok hibám volt, az biztos, szerencsére semmi komoly, mert még időben észrevettem mindet. Első végigjátsznál az első ilyen beragadt időjárás bugnál buktam talán 3-5 órát? Akkor azért ideges voltam.
Egyébként ezt már 1.0 idejében is megbeszéltük, hogy az erős gép nem irtja ki jó kis netrunnerként a bugokat, max olyanokhoz lehet köze, hogy később tölt be textúrákat, egymásra teleportálnak autók és ilyenek, dehát egyrészt a premier idejében ezek bőven előfordultak atomerőműveken is, és most már javítva lettek, és gyengébb gépen sem jellemzőek.
Én jelenleg Geforce Now Ultimate előfizuval tolom (direkt a az új DLC miatt fizettem elő erre, mert a saját gépem már nem bírta a ray tracinget), ez azért eléggé bika, minden ultramegpszichó beállításon, kivéve path tracing, (de frame gennel még ezt is bírná, csak nekem személy szerint ez utóbbi elég érdekes, mintha lenne egy kis latency, úgyhogy inkább nem használom), betonstabil 60fps még Corpo Plazán is, na igaz, nem 4k, csak 1080p megfelelő monitor híján. Szóval tényleg nem foghatjuk rá, hogy csak gyenge gépen vannak bugok. -
Kylesa
aktív tag
válasz freeknight #31052 üzenetére
Érdekes olvasni, hogy neked mennyi hibád volt a végigjátszásaid során. Én egy (sajnos) nagyon gyenge géppel kényszerültem játszani (még a felbontást is le kellett vennem, hogy mediumon elfusson valahogy + egy múlt századi HDD-n volt a játék...), de másfél végigjátszás után (210 óra) csak annyi történt, hogy egyszer V nem józanodott ki a rosszullétéből (quickload megoldotta), meg egyszer a hackelős minijátékba ragadtam (szintén quickload). Oszt ennyi, pedig ez még 1.5 előtt volt.
Olyasmi is rémlik, hogy egyszer Night City-ben napokon keresztül valami homokvihar volt, de aztán az is megszűnt.
Nemsokára megveszem a Phantom Liberty-t, akkor kinéz egy újabb teljes végigjátszás, remélem, most sem lesz semmi baj.it's a danger pretty here in Night City
-
freeknight
őstag
Naaa, negyedik végigjátszás, negyedik beragadt időjárás bug . Annyi a különbség, hogy most az óra is beakadt, permanensen 11:30 van. Fingom nincs, miért, tegnap csak giget és ncpd szarságokat csináltam, na meg a Chippin' In-t, de az emlékeim szerint nem csinál semmi ilyesmit, plusz utána telt az idő, mert emlékészem hogy 23:00 körül (ingame) értem ki az olajmezőre, és pár ncpd meló után 2:20 körül értem a lakásba.
Pedig gyanús is volt nekem, hogy köd van (bármi más ragyogó napsütésen kívül rendkívül gyanús), tekerni kéne még az órát, nehogy beragadjon, de mondom á, csak javították már... hát perszeSzerk.: megvolt jópár auto mentés, szerencsére csak kb 40 perc játékidő veszett el, de na...
Az alvás bugoltatta be, tegnap még felvettem a Lizzy Wizzy küldit, de azután mentést visszatöltve telt az idő, alvás előtt is, csak az alvás utáni mentés volt bugos. Érdekes, újratöltöttem, aludtam, felkelve egyből telt az idő, és ködös helyett napos idő... akkor ezekszerint napsütésen kívül bármi más beragad, ez azért szép, mert 1.0 óta fennálló hibáról beszélgetünk, és széleskörűen ismert bug.[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
válasz freeknight #30945 üzenetére
Akkor jutott eszembe, amikor már átköltöztek...
-
mvkly
senior tag
Köszi srácok!
Csak gamebreaking bug ne legyen, a többit lenyelemKöszi PuMbA, rémlett vmilyen hotfix, azt még megvárom.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
Ezt mindenképp megvárnám, várhatóan a héten jön. A legégetőbb 2.0 hibákat ebben javítják.
[ Szerkesztve ]
-
Járművek egybeolvadnak (járműlehívás is gyakran bugos), néha Ai megáll azaz sima civil szeme láttára folyik a gyilkolás és az meg csak áll egy helyben és nézeget. CTD előfordult párszor de moddolva játszom így lehet modoktól van. Gépigénye nem lett nagyobb (legalábbis a régi területeken).
Nem rosszabb a helyzet mint a 2.0 előtti állapot. Simán játszható. Pontosabban game breaking bug gondolom nincs.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én most járok 30 óránál PC-n (Steam alatt), nem tapasztaltam semmi komolyabb gondot - 1-2 levegőben álló polgártársat nem tekintek annak.
-
törölt tag
Szia, vegyes eddig, nekem pl csak 1x halt le játék közben, de kilépéskor minden alkalommal küldetné velem crash reportot (GoG). Steamen lehet más a szitu, én a felhős mentést és az overlayt is kikapcsoltam biztos ami biztos, bár ahogy elnéztem nekem továbbra is a felhőt használja mentésre .
-
mvkly
senior tag
Sziasztok!
A 2.0 lett annyira stabil, hogy komolyabb gond nélkül lehet tolni az alapjátéktól kezdve, vagy megérné várni 1-2 javításra? -
shapphire
aktív tag
Ok. Köszi a tanácsokat.
-
nagyúr
válasz shapphire #31035 üzenetére
Ahogy a többiek is írják, épp a pénz része lett igazából másodlagos, még csak Watsonban csinálom Regi küldetéseit, de már megvan a fél milla ED, még nagyon el sem tudom költeni, mert a kibervereket nem a pénz limitálja, és régebben sok pénzem ment el tárgyösszetevőkre, de azt most már nem lehet megvenni, szóval arra sem megy el pénz.
Szedj össze mindent, adj el mindent, törj fel minden konzolt, és dőlni fog a pénz.Ami nekem még szokatlan nagyon, az a minimális darabszámú, újratöltődő gránát. Játéktechnikailag érdekes és kedvelem is, csak át kellett alakítani a harci taktikát, mert korábban általában így kezdtem a harcot
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
Topikgazda
válasz freeknight #31038 üzenetére
Valójában, már az 1.1-től kezdődően a hullákból szimplán csak a lootolt fegyverekből és ruhákból, szinte korlátlan mennyiségű pénzt lehetett szerezni. Szintlépéssel ez csak fokozódott, ahogy egyre jobb és értékesebb cuccokat dobáltak el. Nem is kell mást csinálni, csak bóklászni a városban és az ilyen kis 3-4 fős bandákat kifüstölni. Vagy az NCPD küldikben elhullott ellentől felporszívózni a loot-ot.
A tudomány a valóság költészete!
-
freeknight
őstag
Valamit nagyon-nagyon rosszul csinálsz akkor, soha nem ömlött rád annyi zsozsó, mint a 2.0-ban.
A mellékküldik szinte semmi pénzt nem hoznak, fixer melókat, vagy ncpd bűneseteket kell megoldani, de leginkább minden szart összeszedni amit elejtenek az ellenfelek meg amit csak találsz, és eladogatni. -
nincsnév007
őstag
amúgy tényleg meg mentettem sandra dorset életét, és hogy hogy nem hív?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Az egyetlen bajom vele, hogy nem ömlik a pénz, sőt...
Pedig térdig gázolsz a lóvéban.
Csak fel kell venni a loot-ot.
Fegyvereket például. A legelső fegyverek, amiket a Sandra Dorsett-es küldiben dobáltak el az ellenfelek, már azok is 600+-ért adhatóak el.Heist-ból kihozol kapásból annyi cuccot ,hogy Viktor-nak ki is jön belőle a 21k.
NCPD, Gig fizet jól egyébként. Side mission átlagban kevesebbet hoz mint az ezek.Időlassítás képességhez mit kell nagyon tolni?
Sandevistan-t kell venni.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
shapphire
aktív tag
Hallgattam a többiekre így nem kezdtem bele a cp-be 2.0 előtt. Alapjában véve nem rossz játék, van hangulata.
Az egyetlen bajom vele, hogy nem ömlik a pénz, sőt...
Kellett egy kis idő míg rájöttem, hogy lehet eladni a sok gyüjtött cuccot.
Panam első(?) küldetése jön, de drága techcuccot nincs pénzem venni.
Egy ideje persze, csinálok mellékküldetéseket, de nem ad elég pénzt értelmes fejlődéshez.
Tudna valaki akármilyen ötletet lóvéhoz? Vagy még túl az elején vagyok?
Annyira azért követtem a játékot, hogy olvastam volt mit javítani rajta. Na de itt vagyunk 2.0-nál, kifizetem Viktort a 21k-val, erre a térkép hozza, hogy Viktor továbbra is vár a pénzzel. Hihetetlen.
Időlassítás képességhez mit kell nagyon tolni?[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Köszi!
Amugy megjelenéskor ps5-re vettem meg de nem volt a toppon a játék konzolon így pc-n vittem végig. Aztán tavaly belenéztem ismét ps5-ön de akkor sem kapott el minőség faktor így letettem az adott ponton.
Most viszont nagyon rendben van. Jól néz ki, simán fut. Boldogság.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
mettek
addikt
Sziasztok!
A 2.0 frissítés előttről van egy prologus mentésem, épp a Heist kuldetésben vagyok.
érdemes teljesen újra kezdeni vagy ennyire az elején nem számít?
Mármint van e plusz tartalom a játékban ha full elölről kezdem?koszonom!
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Nagynozi
aktív tag
válasz magellaner #31028 üzenetére
Legfrisseb driver lent van? Mondjuk épp nem hiszem, hogy az okozza. Lehet újra kéne rakni a játékot, ha moddolva volt, írták is, hogy sok problémát okoz(hat)nak a modok.
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Megvettem a DLC-t elkezdi letölteni de miután végez újra elkezdi. Mi lehet a gond?
-
magellaner
tag
Sziasztok . A dlss -t nálam miért nemlehet aktiválni a beállitasokba? Nem aktiv a dlss opció a menüben. 3070 es nvidia kártyám van. Rtx müködik viszont.
-
Bennyboy
őstag
Sziasztok, mi lehet az oka, h nem engedi a játék bekapcsolni a Ray Reconstruction-t? 4080-am van legfrissebb driverrel. Hiába próbáltam mindenhogyan, mindig szürke maradt. Sztem ez a legszebb játék a piacon. Új karit kezdtem én is a sok újítás miatt. Nagyon adja a hangulat. Kíváncsi vagyok nagyon a dlc-re is de még messze vagyok tőle.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Peace
nagyúr
válasz m0h0senator #31024 üzenetére
A piacon lévő egyik legszebb a mai napig!
-
m0h0senator
őstag
Tényleg szép ez a játék.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
wolf13
őstag
válasz nincsnév007 #30989 üzenetére
Nos , nekem meglett a bonus verda is és a kulcs keresős gépfegyverrel felszerelt is. Utóbbi a sztori előre haladtával. A DLC -s viszont másképp. Ugyanis mindig rest módba rakom a pst , s nem megyek a főmenübe , mind a mai napig. Ugyanis bebugolt a controller , folyamatosan rezgett. Így kiléptem a főmenübe. Akkor látom , hogy le kell töltenem a PHL DLC-t. Holott a ps app azt jelezte , hogy màr a gépen van. Így letöltöttem , s ahogy beléptem , írta is , hogy megvan a Vigilante.
-
törölt tag
válasz DzsannyX #31013 üzenetére
A szkriptelt ellenfelek sokkal nehezebbek, meg úgy általában a DLC-ben a koponyával jelzett ellenfelek ahol több részes hp csík van,
de pl volt egy DLC gig ahol a bosst kb 5 percig kellett lőni, tetejébe össze vissza rohangált camo implanttal. Össze vissza van a nehézségi szint, az NCPDk az alapjátékban pont a legkönnyebbik vége.
-
tag
válasz Aventador91 #31012 üzenetére
Nálam katana és tech pisztoly a két fegyver, meg néha a baseball ütő, és.az a helyzet, ami írtam. Most pucoltam ki watson-t, kb 4.NCPD maradt. Lehet hogy utána durvább lesz.
-
tag
válasz Aventador91 #30951 üzenetére
Ez furcsa. Szintén új játekot indítottam. Most 15 szinten vagyok és egy pontot sem költöttem el, pedig hard-on játszom.
Szerintem kicsit furcsa lett a játék nehézség hangolása. A Nornal is könnyebb és a Hard is, mint ami volt az elején, a very hard pedig sokkal nehezebb. Van egy jó nagy gap a hard és a very hard között.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Őrjöngés esélye 4,4%. Egy csöppet be lett drótozva V, úgy érzem. Mocskos jó lett ez a kari, mindenkit szétkapott very hard-on!
-
tibaimp
nagyúr
A legendary tárgykészítés meg fegyverfejlesztés perk-jét kivették? Nem találom sehol, vagy nem értem mi van
-
törölt tag
kár, hogy 20x kellett vissza tölteni egy bug miatt a végét, így kb vég jelenet összes varázsát lenullázva...ha másnak is ez a vége, a megoldás, hogy centire pontosan oda kell álni ahol a marker van.. túl kicsire méretezték azt a zónát és hamarabb beadja a dialogot -1 opcióval -
GAbre
veterán
Üdv!
A johny silverhand-es glitch után.Amit nagy nehezen sikerült megoldani újabb glitch ami nem múlik el?
Az új dlc-ben a bunkemból kijövet megmarad a csúszó kékes kép!
Erre valami megoldás?Avatar
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! + Ajándék AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest