- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- YouTube
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- OpenMediaVault
- DVBViewer
-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mit csesztem el de a felszedett fegyverek nagy részét nem szedi fel hanem kiírja hogy broken. Attól sem függ hogyan ölöm meg az ellent, azaz felrobbantom oké lehet borken de hogy mindegyik broken az már szerintem bug.
Aztán utánnaolvastam és valami elmebeteg fejlesztő úgy gondolta hogy a játék economy-át megjavítja ilyen módon...
Mindegy, moddal helyreraktam a gyári 50%!-ról 0%-ra a hibás fegyverek arányát, majd ha hajlandóak lesznek más módon megoldani akkor leszedem a modot. Ha annyira szeretnének broken fegyvereket akkor csinálják meg úgy hogy valóban legyen fegyver durability és mondjuk robbanástól sérüljön vagy akár milyen nagy behatástól de ne mesterségesen random módon mert ez így baromság.
Ez kb ugyan olyan ökörség mint starfieldben az hogy nem lehet egyik hajóról átvinni a komponenseket a másikra csak azért mert hazavágná az economy-t. Single player játékról beszélünk aminél totál felesleges mindenféle balansz és kényszerített economy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- PlayStation 5 Pro + Vertical Stand
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest