Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Bazsi1987 #33699 üzenetére
Ez még mindig egy akció-szerepjáték.
Több féle képpen is meg tudod oldani a legtöbb esetet, szóval a játék szempontjából drasztikus hátrányban nem szenvedsz. De a DogTown sok tápos cuccot és küldetést rejt, szóval ez nézőpont kérdése.Szerintem ha kitolod így is - úgy is a játékot, akkor nem lesz problémád, ha később veszed meg a DLC-t.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Bazsi1987
őstag
Ps store-ba nem akciós a dlc, ha tolom addig az alapot hátrányba kerülök gondolok itt fegyverekre perkekre skillekre kitudja mire?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bazsi1987 #33694 üzenetére
Igen, mehetsz a point of no return mentéstől is, mielőtt beszélnél Hanakóval a toronyban. Ráadásul a DLC története nem lineáris, egy pont után több módon is befejezhető.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bazsi1987 #33692 üzenetére
Az már jó régen volt! Azóta eléggé megváltozott a játék, érdemes újra nekimenni. A DLC-t relatíve hamar el lehet kezdeni, de inkább táposabb karakterrel javasolt, szóval a vége felé mennék oda.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bazsi1987
őstag
Anno next gen patch megjelenése után kitoltam series s a játékot, most újbol szeretném kezdeni már ps5-ön sok minden változott azóta? Meg a dlc mikor kezdjem el majd ha az alap játék végére értem vagy iktasam be előbb már?
-
pandras83
őstag
válasz juliensorel #33683 üzenetére
Nincs mit, örülök hogy sikerült. Szerintem DDU után bátrabban telepíthető a friss driver, adnék neki egy esélyt. Már ha szükséges valamihez feltétlenül az új driver.
Cyberfuck Patchrunner
-
tibaimp
nagyúr
-
Kylesa
aktív tag
válasz RetepNyaraB #33688 üzenetére
Az ikonikus cuccokat én is mindig elteszem a rejtekhelyre, bár magam sem értem, minek. 90%-át azt sem tudom, honnan szereztem, és szükségem sem lesz rájuk sosem.
it's a danger pretty here in Night City
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Kylesa #33687 üzenetére
Azokat a legjobb kinyírni. Csak az ikonikus cuccokat tartom meg, illetve azt az egy-két vasat, amit ki szeretnék maxolni.
Többi meg hoz pénzt.
Ha már fullos fuxban mászkálsz a harmincadik kéródban és unottan piszkálod a Lambó gyűjteményed, úgyis minden mindegy[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Kylesa
aktív tag
Nekem is azt írtátok nemrég, hogy mindent is be kell törni, de ha csak legendás kibervereim vannak (alapból legendásakat rakattam be), akkor a legendás fegyókon kívül a többit mi értelme betörni?
Van egy tonna (gyakori/nem gyakori/ritka) tárgykészítési összetevőm, amit semmire nem tudok elhasználni. Így én a kék/zöld/lila fegyvereket inkább eladom, és veszek belőlük lakást, autót, kibervert.it's a danger pretty here in Night City
-
tibaimp
nagyúr
válasz juliensorel #33685 üzenetére
A ruhák a 2.x-re csak ruhák immár, vagyis sima kinézet. A skill fát tanulmányozd át, mert rendesen megváltozott minden, illetve, ha megnézed a kiberver-t, az adja most már a páncélt, így kiberver-t ki kell gyúrni dokinál. Rengeteg nyersanyag kell majd a kiberver-ek fejlesztéséhez, szóval mindent/mindenkit loot-olni és mindent is szétszedni!! Ha jól emlékszem erre is van skill, több nyersanyag esik.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
juliensorel
senior tag
válasz CPT.Pirk #33684 üzenetére
Köszi!
Uhh azért itt eléggé megváltoztak a dolgok az elmúlt 3 évben a lenullázott skill tree-vel azt se tudom mit kezdjek hirtelen, vannak új kiberver cuccok, de pl most látom a ruháknak már nincs semmilyen befolyásoló tulajdonsága. Ezek alapján jelent még bármit is a ruhák szín szerinti kategorizálása? Kb mintha előről kezdeném olyan most a játék, csak a történetre emlékszem -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz juliensorel #33683 üzenetére
Csak töltsd be az utolsó mentést, és rövidesen kapsz egy hívást ami elindítja a sztorit.
Új karakternél meg egy pont után jön ez a telefon, illetve lehet rögtön oda új karaktert indítani, ha unod a játék első részét.
-
juliensorel
senior tag
válasz pandras83 #33676 üzenetére
DDU megoldotta!
De most ezek után nem tudom felrakjam e a legfrisseb drivert...
Köszi mindenkinek aki segített!Még annyit kérdéznék ha már itt vagyok és megy is a játék, hogy a dlc-be hogyan lehet belekezdeni, megjelenik majd egy küldetés valahol a mapon?
(point of no return mentéseim vannak 2 karaterrel meg teljes végigjátszások)[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz juliensorel #33678 üzenetére
Ötlet: a CPU-ban nincs IGP véletlenül?
Nem lehet, hogy a játék azon próbál elindulni és annak a drivere a probléma forrása?[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
válasz juliensorel #33678 üzenetére
Más játéknál nem jelentkezik?
Majd írd meg, hogy mi a helyzet! Remélem megoldódik!szerk: ha más megoldás nincs, írj a CD Projekt support-nak!
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
juliensorel
senior tag
válasz tibaimp #33677 üzenetére
Igen ismerem a metódust, amúgy tegnap teljesen nulláról, frissen töltöttem le a játékot, mert le volt törölve, de azért megpróbálom ezt is köszi!
pandras83
Steam fórumon amúgy megtaláltam ezt a hibajelenséget, elvileg ott a ddu nem segített többeknek sem, ráadásul ott mindenki valami mobile laptop nvidia kártyára hivatkozik, hogy az az oka de nekem pedig desktop van... -
tibaimp
nagyúr
válasz juliensorel #33675 üzenetére
A Steam-en futtasd le a teljes file ellenőrzést a játéknál! Tudod hogyan kell?
szerk: Jobb katt a játékra --> Tulajdonságok -->
[ Szerkesztve ]
-
pandras83
őstag
válasz juliensorel #33675 üzenetére
Display Driver Installer (DDU)-t próbáld meg, az alaposabban takarít.
Cyberfuck Patchrunner
-
juliensorel
senior tag
Üdv!
2021-ben játszottam utoljára érdemben a játékkal, de mikor tavaly ősszel megjelent a phantom liberty dlc akkor letöltés után elindítottam, de végül nem volt kedvem hozzá és kb negyed óra után kiléptem. Most viszont szívesen nekimentem volna, de folyton ez fogad:
Mi a legcélravezetőb megoldás erre?
Legfrissebb nv driver volt eleve a gépen (560.94), de azért újratelepítettem, nem segített...Mikor utoljára elindult tavaly a játék azóta semmilyen hardver nem változott a gépemben.
(Ryzen 7 5800X , rtx 3060ti, 16gb ram, wd black sn770, win 10pro)
Anno előrendeltem a játékot, az első perctől kezdve játszottam vele 2020 decemberétől majdnem egy éven keresztül és soha semmilyen indítási vagy grafikus error nem volt. Sőt idén kb fél évig volt egy Rog Allym és azon is kipróbáltam a játékot kb februárban, rögtön indult hiba nélkül.
Köszi ha tudtok segíteni! -
tibaimp
nagyúr
válasz Kylesa #33665 üzenetére
Persze, hogy az! Bár, a 2.x-el kicsit mintha nehezebben vezethető lett volna...lehet állítottak valamit rajta. Én mindig azt használtam (ráadásul a csomagtartója volt a loot-tároló, ha tele lett a motyóm, akkor csak oda lepakoltam eladás előtt és kész).
szerk: belvárosban motorral FPS nézetben....odabasz!
[ Szerkesztve ]
-
mvkly
senior tag
-
Topikgazda
Ez egy speciális mesterlövész puska... Nem éppen random loot...
De igen, a város tele van elszórtan elhelyezett ütős cuccokkal, általános, hogy egy shard is van mellettük, egyedi háttértörténettel...
[ Szerkesztve ]
-
mvkly
senior tag
Még csak 33-as szint vagyok, de dob egy ilyen talált tárgyat? 600-as sebzéssel? Azta... Az 1+-os fejlesztése 700-ig viszi és még ott lesz a ++. Bár a hatótáv elég ergya.
Nem gugliztam, csupán csánkázok össze-vissza a városbanAkit érdekel merre található (gondolom ez fix, nem random spawn):
[kép] [kép] [kép]
-
proci985
MODERÁTOR
megjeleneskor 1800X kb 85-90%on ment (es az enyem boven a default orajelek folott jart), igaz ott annal nagyon jobb nem volt. igaz ez meg RT nelkul.
3900X mondjuk gyorsult kesobb, meg mindig RT nelkul. RTvel meg ott mar latszik, hogy az 1800X keves lett volna. 5950Xre meg kivancsi leszek, foleg, hogy az uj rendszerben kizarolag M2 SSD marad
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
CJ4567
nagyúr
válasz proci985 #33656 üzenetére
Alapjátéknak RT-el 1.5-1.6 körül már nem volt elég egy tuningolt és optimalizált RAM-os 3600 a fix 60FPS-hez, csak közepesre levett tömegsűrűséggel. (4,375GHz-re húzott 3600, 3800 CL16-os RAM-al, finomhangolt időzítésekkel)
És akkor a 2.0 erre bőven rátesz, és akkor még nem is vagyunk Dogtown-ban
RT nélkül sokkal barátságosabbak a CPU követelmények.No Sana No Life
-
mvkly
senior tag
-
proci985
MODERÁTOR
1440p ultra RT psychoval es FSR qualityvel kb 60-75 fpst tud egy 7900XT nalam egy 3900Xel.
Cifu: alapjateknak kb 1800X / 3600X eleg volt, 3900X talan par hatarhelyzetben javitott. DLCvel ez nem tudom mennyit romlott. de skalazodik sok maggal es inkabb GPU limites egy ponttol.
[ Szerkesztve ]
-
mvkly
senior tag
válasz proci985 #33653 üzenetére
Tulképp csak érdekelt, számít-e graf beállítás a PT-nek. Még a sima RT-nek sem.
Nekem a fluid 60fps a fontos, ez ultrán megvan (Dogtownban is). Ehhez pedig FSR-rel, ha PT/RT ON, a balanced jár csak közel, de még azzal sem éri el. Gondolom a 7600-as CPU lehet a szűk keresztmetszet, egy X3D már dobna rajta. -
proci985
MODERÁTOR
válasz abridabri #33647 üzenetére
o ne, a "mindig felhos az eg mod" ujabb variacioja
es persze most mar nagyobb streamerek is toljak ezt a lehuzast (a modpack fizetos).
mvkly: path tracingnel a bounce-offot lehet csokkenteni moddal, ugy javul erezhetoen az fps, de az meg a vizualitas rovasara megy.
kar, mert 1440p ultra + texture mod + path tracingre meg mindig kb 4080 kell (4070 kifogy a memoriabol, 7900xt/x meg 30-35fpst tud ugy).
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Helló Dogtown, köszi mindent!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
mvkly
senior tag
Lehet volt már említve, én csak most futottam bele egy igényesnek tűnő optimalizációs videoba: [link] Minden graf beállításon végigmegy az fps változásokat mutatva. Phantom Liberty DLC utáni állapot.
A tömeg sűrűséget maxon hagyva, a video által ajánlott beállításokkal, natív 1440p ultrán az avg.fps ~60%, a min. ~35%-kal nőtt. Érdemi romlást nem láttam, bár elég "gyorsan" játszom, hogy igazán feltűnhetnének.
Viszont az meglepett, hogy a Path Tracing-re nem dob több képkockát a graf butítás, még low-on sem. -
nagyúr
Ebben a végigjátszásban a DLC-ben azt az irányt választottam, hogy
nagyon jól kitalálták ezt is, sosem stresszeltem és sosem haltam még meg eddig ennyiszer a játékban, mint otta Reed által adott JÉG-gel betámadtam So Mit, és így őt üldözve mentem a rég lezárt Militech bázisra, .a rohadék robottal A végén hagytam So Mit meghalni egyébként. A Fekete Fal szilánkból kiberdekket készítettem - mivel késes-kardos karaktert viszek, a fegyverrel nem sokra mentem volna. Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Topikgazda
válasz Komplikato #33639 üzenetére
Ki lehet hozni szép dolgokat, de
-A 8K textúrák miatt a játék mérete exponenciálisan megnőhet.
-Hogy ne "ugorjon ki" a kis felbontású textúra a nagy felbontású textúrák közül, így *minden* textúrát ennek megfelelően kell legenerálni, létrehozni, és aztán letesztelni.
-Az erőforrás igény horribilis. Ami paradox módon a játékosok egy részénél negatív visszacsatolás. Erre ezer éves példa a Crysis, ahol egy nagy rakás ember nem amiatt örjöngött, hogy hú de szép egy a játék, hanem amiatt, hogy ha mindent max-ra húztak, akkor a méregdrága csúcs VGA-jukon sincs 60 FPS, és ez mennyire átkozottul fáj nekik...
-Az ilyen MOD-okra a Skyrim jó példa ugyebár, adva van egy alap, amit jól lehet modolni, akkor az újabb technológiákat szépen bele lehet szőni és ez értelemszerűen pozitív előrelépés a játék kinézete / játékélménye terén. Csak ez sok idő és munka...
-Az időjárásra itt especiel semmi extra nincs szerintem, legalábbis nem látom, mi lenne az újdonság benne (a tócsákon például szépen látni, hogy esik az eső, de a köveken, autókon az esőcseppek felverődése már nem látszik például).Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
veterán
-
Raymond
félisten
válasz Komplikato #33645 üzenetére
A GPU-nak mindegy hogy napos az ido vaagy nem, a terheles ugyanaz lesz. A problema ott van hogy ez a bemutatott realisztikus kinezet nem lesz ugy.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Raymond
félisten
-
-
Komplikato
veterán
válasz Raymond #33640 üzenetére
Van egy UE5 techdemo, ami meg egy procedurális (fizetős) mod-hoz készült, abban is a legjobban kinéző rész a szakadó esőben, villámlásban a kismillió lámpával kivilágított városrész. Lehet ez nem annyira játék vagy engine függő, hanem amolyan jelenlegi tech limit?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Raymond
félisten
Ugyanaz a borus idojaras trukk mint szinte az osszes ilyen hasonloban.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Komplikato
veterán
Cyberpunk 2077 goes Hyper-Realistic : POV Night Life & Showcase with DreamPunk 2.0 Graphics in 8K - NextGen Dreams
Szóval még nincs rá jó MOD cucc, de ezek ilyesmit ki tudnak hozni belőle?
(Mondjuk Path Tracing-hez ugye kell RTX4000-es vas, meg gondolom ez se 4060-on lett felvéve, de basszus, hogy néz ez ki?!)"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
nagyúr
válasz Kylesa #33635 üzenetére
DLC behozta az autós küldiket, azokkal jól lehet keresni, plusz 75%-os kedvezményekkel vehetsz meg egy-egy autót, és sok egyéb jó cuccot is adnak, szóval azokat érdemes csinálni. Alacsonyabb szinteken elég keserves a tárgyösszetevőket összelapátolni, de magasabb szinteken már a kukákból is legendás tárgyösszetevők fognak dőlni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
tibaimp
nagyúr
válasz Kylesa #33635 üzenetére
Ezt már nem tudod megtenni! Úgy van, ahogy Jorus írja! Mindent is szétszedni!
Annyi van, ha jól emlékszem van olyan karakter perk, ami több nyersanyagot ad a szétszedett cuccok után, nézd már meg, nem vagyok benne biztos , de azt célszerű megtanulni.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Kylesa
aktív tag
Hoppá. Én eddig mindig eladogattam a talált - és nem kellő - fegyvereket. Ezek szerint nem szabad azt tenni, hanem inkább bezúzni (szeretném, ha minden kiberverem fullos lenne)? Akkor honnan lesz sok pénzem?
1.5 előtt úgy emlékszem, valami legendary fegyverből kraftoltam sokat, és abból volt annyi pénzem, hogy az összes autót meg tudtam venni. Ez működik még 2.12-ben?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz GhanBuri Ghan #33633 üzenetére
Igen-igen, mindent összeszedni és mindent bezúzni, legalábbis ha valaki krómra gyűr, mert rengeteg nyersanyagot el fog vinni a kiberverek fejlesztése.
-
nagyúr
válasz tiv83us #33631 üzenetére
Csak ikonikus fegyvereket lehet fejleszteni, a legjobb fegyverek questekből jönnek majd, addig elég az, amit találsz, nem igazán érdemes vásárolni, mert nagyon drágán adják a cuccokat az árusok.
-
tiv83us
veterán
Na, megvettem par napja. Szerintem elegge jol felfogtam a lenyeget, meg a crafting kicsit homalyos, viszont a fegyver tier rendszert nem nagyon ertem. Hogyan tudom emelni a fegyvereim szintjet? Tenyleg csak ikonikus fegyvereket lehet level-uppolni? Erdemes craftolni, vagy csak vasarolgassak, VAGY csak menjek lovoldozni es majd talalok valami faszat?
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Amartus
senior tag
Valamit nem értek.
Most nézem, hogy a gépemen, a GOG Galaxy-ban a Cyberpunk+Liberty páros nekem csak sima kiadású. Ha felmegyek a gog-os boltba, ott meg Ultimate kiadású.
Nem kéne Ultimate-nek jeleznie GOG Galaxy-ban is? A bolt(GOG) alapján ez is ultimate...Istenem, tele van csillagokkal...
-
Topikgazda
válasz Phobion #33626 üzenetére
Vannak olyan side vagy akármilyen questek amiket egy bizonyos pont előtt érdemes megcsinálni, különben egy bizonyos pont után már nem lehet? 100%-ra mennék.
Az egy nekifutásra nem fog sikerülni, mivel eleve külön acsik vannak a különféle végkifejletekre. Van egy 'point of no return', ahonnan nincs visszatérés, ez a Nocturne Op55N1 küldetés, de erre a játék is figyelmeztetni fog.Van még egy hasonló a DogTown-ban, ahol szintén végkifejlet felé indulsz el, de a játék ott is figyelmeztetni fog.
A skill tree-t ki lehet maxolni vagy dönteni kell, hogy milyen és mennyi irányba lehet menni?
Nem tudsz mindent max.-ra húzni, és itt némileg ütöd egymást, mert pl. a sniper / lopakodó játék más skilleket használ, mint a pisztoly vagy az assault. A light machine gun megint más irány. Függően attól mennyire akarod kihúzni, nagyjából 3 ágat tudsz kimaxolni, ezt érdemes figyelembe venni.
Hozzá teszem, lehet venni eurodollárért skillnullázó cuccost, amivel át tudod spec-elni magad.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Phobion
őstag
Sziasztok
PS5-ön trial lehetőséggel kipróbáltam a játékot, nagyon megtetszett, ma megrendeltem az Ulti verziót.
Vannak olyan side vagy akármilyen questek amiket egy bizonyos pont előtt érdemes megcsinálni, különben egy bizonyos pont után már nem lehet? 100%-ra mennék.
Corpo háttérrel indítottam az első karakteremet, hacking és assault-, machine-, pisztoly gunplay-re mennék, bár érdekelne a sniper is.
A skill tree-t ki lehet maxolni vagy dönteni kell, hogy milyen és mennyi irányba lehet menni?
-
nagyúr
válasz proci985 #33620 üzenetére
Nem néztem még, első körben magamtól igyekszem felderíteni mindent, amit lehet, aztán, ha már úgy érzem, hogy szerintem kész a map, akkor ránézek, hogy hogy állok valójában. Már elég sok mindent találtam így is DT-ban, ezt a mostani felfedezést, Maggie Isleyt csak azért jegyeztem itt meg, mert a DLC sztorijának elég fontos adaléka - legalábbis a
szer, amit készít. Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
proci985
MODERÁTOR
[link] hidden gems mapot nezted?
gyakorlatilag az eredeti missing persons / hidden gems + [link] pacifica typhoon (-xp minden felderitesert), viszont terkepen mutat mindent. szuper, ha tenyleg meg akarsz mindent talalni jarkalas kozben.
Pacifica egyebkent tenyleg tele aprosagokkal. az alapjatekban 193 hidden gem volt, pacificaban pedig a sokkal kisebb terulet ellenere 47. ebbol par kifejezetten jol el van dugva, pl a
.club a kontenerben vagy az altalad is emlitett cyberpsycho Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
Ez a Maggie Isley sztori nekem eddig nem volt meg, pedig közel 1.000 óránál járok.
-
-
-
-
nagyúr
Vendégmarasztaló hely ez a Kutyaverem.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
talan majd RedKittel
UnrealEngine ilyen szempontbol jobb
teruletfoglalas... Cyberpunknal a cel a tortenetmeseles volt, sajnos ezek az eventek keson jottek, es akkor se sok. pedig tenyleg erdekes lett volna rahatni a terkepre jobban. Far Cryokban ezt imadtam, szoval egy "open-world Deus Ex / Far Cry hybrid night city"ben kene. esetleg a Stalker megoldasa, hogy bizonyos frakciokat par reszben szo szerint ki lehetett nullazni.
-
Vesa
Topikgazda
válasz proci985 #33605 üzenetére
Igen, látszik hogy ez a játék (vagy maga a motor??), nem igazán támogatja az ilyen szintű modolást. Pedig bármilyen jó a CP, nagyban kitolná a játék élettartamát, ha komolyabb modokkal lehetne folyamatosan bővíteni, ahogy a Bethesda játékokat is ez tartja életben. Vagy ha lenne valami olyan rendszer, amivel a sztori kivégzése után is lenne cél a játékban, pl. területeket lehetne elfoglalni majd legalább alapszinten beépíteni, védelmet kialakítani, betelepíteni NPC-kkel, azokat felfegyverezni, vagy hasonlók. Nem is lenne idegen a világtól, mivel eleve bandák uralnak egyes területeket a városban.
A tudomány a valóság költészete!
-
-
proci985
MODERÁTOR
igazabol modok tekinteteben eleg rosszul all a Cyberpunk
ahogy neztem volt egy mod ami tudott extra kuldetest (talan valami romance), eroteljesen ujrafelhasznalt koddal.
volt egy uj apartment ami mar nem elerheto. volt egy masik badlandsban, de gyakorlatilag egy garazs volt: mint kiderult, az ablakoktol "meghulyult az engine". ami valoszinuleg annak a kovetkezmenye , hogy a dinamikus level-of-detail es a portal rendszer Cyberpunkban elegge optimizalva van.
ahogy nezem van egy modder aki eppen probalja megnyitni a deli hataratkelot es berakni egy uj apartmant, de meglepoen nehez a dolog.
Witcher3nal ahogy nezem van mar mod ami elegge belenyul a geometriaba is, de az osszes RedKitet hasznal
-
Vesa
Topikgazda
"épp befejeztem sokadszor a FO4-et"
Akkor nem vagyok egyedül! De nem tudom befejezni, mert feltettem rengeteg modot, amivel gyakorlatilag át tudok építeni bármit, úgyhogy az Institute teljes kontrollja alá helyezem az egész kócerájt.
CP-ben is jó lenne valami ilyen szintű építkezési lehetőség, azt kicsit azért hiányolom. Persze ez egy más rendszerű játék, és a map sem alkalmas erre. Talán majd egyszer, egy következő részben lesz ilyen is, bár a CDP nem nagyon szokta ezt erőltetni a játékaiban.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
Kylesa
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
-
SaGa59
őstag
A FO4-nek pont most érdemes nekiállni, kijött a Fallout London és néhány óra játék után egész jónak tűnik, bár van néhány apró, zavaró hiba, de moddal és konzol paranccsal gyógyíthatók. Van egy hangulata, ahogy jól megkülönböztethető britanniai angol kiejtéssel beszélő karakterek mondják a tudnivalókat, beszélgetnek veled. Többféle is van, ahogy több frakció, mind saját küldetéssorral. Kicsit zsúfolt a város, ebből a szempontból jobban hasonlít a FO3-ra, mint a 4-re, de mindenképp érdemes figyelni. Esetleg várni pár hetet, hónapot, hogy a bent maradt apróbb hibákat javító modok és tippek kijöjjenek. A Nexuson külön Fallout 4 London szekció van a modjainak. Egyébként méretre nagyobb mint a FO4 az összes DLC-vel együtt. Kell az összes DLC és legkönnyebb a GOG verzióra telepíteni. A Steamest vissza kell húzni a korábbi verzióra, pontos leírás van hozzá az oldalukon.
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
Állásajánlatok