Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz Bubee82 #11868 üzenetére
Igen,bar azota,hogy megirtam az idezett kommentet, .34 rol .26 ra esett, tobb,mint 2 milliard dollart vettek ki.
Ha akkor szallok be, most 30% bukoban vagyok.
Kerdes, hogy lesz-e meg visszapattanas. Ha igen, honnan,es meddig[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
nort_on
senior tag
-
nort_on
senior tag
válasz Bubee82 #11942 üzenetére
Nálam a botok napi kb 20-50 trade-t csinálnak, szerinted, ki tudná azt követni...
Új regisztrációkor van valami pro trial időszak. De trükkös, mert PC-n a pro időszak lejárta után is bármennyi tárcát hozzá tudsz adni, és azokat leszinkronizálja telefonra is.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Bubee82 #12176 üzenetére
én pont ezt fejtegettem korábban ,hogy egyszerűen nincs egy primitiv egyszerű bot az összes meg van komplikálva a múlkor 2 napig ezekkel szórakoztunk és feladtuk
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
kenwood
veterán
válasz Bubee82 #12176 üzenetére
Stategiatol fugg a dolog.
Ezerfele kriterium alapjan tradelhet a "bot".
A helyes kifejezes szerintem amugy a script lenne, mert a bot mar egy kovetkezo szint (ai, deep learning stb) ,amit ezek a scriptek meg nem kepviselnek,csak elore megadott paramterek alapjan adnak-vesznek.Minden strategianak megvan a maga hatranya.
Ha nem lenne, akkor senki nem tradelne, csak rabizna a scriptre a penzt,es kaszalna, a piac pedig osszeomlana.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
-
mepet
addikt
válasz Bubee82 #12179 üzenetére
Megleptek ezek a reviewok. Igaz én csak pár éve, az indulása után nem sokkal használtam a kucoin váltót, de full megbízható volt.
(Mondjuk a tőkeáttételes felületük szerintem a használhatatlanságig "túlegyszerűsített", nem csak rányomsz, hogy BUY BTCUSDT 10x, mint az értelmes váltókon, hanem felveszel kölcsönt a váltótól majd azzal is tudsz kereskedni. Ember legyen a talpán, aki ki tudja számolni a költségeit így, márpedig ezen múlhat a margin call, a liquidation. Sajnos tapasztalatból mondom...)
Mennyit fizethetett a binance ennyi fake reviewért?
-
_ocsisajt
őstag
-
kenwood
veterán
válasz Bubee82 #12405 üzenetére
en 2527-nel beleraktam 1000 dollart.
Felment majdnem 3000ig, de aztan vergodott,es eladtam 1004 dollarert a pakkot.
Most eppen 3200-at erneMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
MODERÁTOR
válasz Bubee82 #12411 üzenetére
Nagyon sokaig csak par szazalekot ugralt 3000 alatt es nem igazan akart megindulni. 3300-on vettem, aztan 4200 es 5700, de nyilvan jobb lett volna 15-nel beszallni akar csak 200€-val akkor most lenne 100ezer €-m, de nincs ¯\_(ツ)_/¯
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
kenwood
veterán
válasz Bubee82 #12411 üzenetére
Jah,nekem mindig sikerul magasan venni,alacsonyan eladni
Szoval aki jot akar,ezt a harmat kerulje nagy ivben : FTM, ONE, TLOS, mert most ebbe a haromba raktam,szoval innentol garantalt a lejtmenetMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Kobe
veterán
válasz Bubee82 #12468 üzenetére
Ezzel a hirrel az a baj, hogy adekvat beismerik, hogy l*fasz tartalom nem volt mogotte, memecoinnak indult aztan tul nagy lett a langja, es valamit muszaj volt csinalni, nehogy vasvillas nepharag legyen a vegen, igy kinkeservesen kiizzadtak magukbol a swap otletet
Ezt ha valo eletben csinalod meg egy vallalkozassal, uzleti terv nelkul tok mindegy mi csak legyen valami, instant csod. Mint azok astartupok akiknel a legfontosabb elemek a hipszter dress code + csocsoasztal a kozos terekben
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
válasz Bubee82 #12507 üzenetére
Kvazi ingyen volt, az a parszazezer penz amit er meg nem kenyerre kell joideig. Az eladonal ez volt keznel, hat egyebaxxa, elfer a tobbtucat coin mellett, egyikhez sem ragaszkodom erzelmileg vagy al-logikaval felremagyarazva.
De ha van erdemi es hasznalhato hsz a metawallet dologhoz, akar johet az is.
-
6absbulldog
tag
válasz Bubee82 #12576 üzenetére
Egyetértek az ismerősöddel. Korán kell beszállni egy jó projektbe (pl: Most a CKB 2 cent körül van, és azzal, amit tud - a béna tokenomics ellenére, 2025-ös bikapiacra simán lehet belőle 1-2-3 dollár).
A most felfutó bikapiacon akkor lehet nagyot szakítani, ha legkésőbb a nyáron volt nagy bezuhanás alján vásárolt be valaki. -
Frozen
addikt
Szerintem inkább várd meg míg a haverod kvieszi azt a tökét és nála lesz. A squid game token is ment jó nagyot csak ép sokan nem tudják kivenni .
Egyet értek veled abban,hogy valamibe az elején beszálsz,nagyot lehet akasztani. De a porfolio bármekkora az akkor lesz pénz mikor a kezedben vagy hivatalos számlán landol.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Szada85
aktív tag
"Akik ezeket koran elkaptak anno, azok mind jol jartak. Most is vannak ilyen friss projectek."
Tudom, hogy mindenki nagyon vigyáz, hogy "semmi konkrét tanácsot" ne adjon nyílt fórumokon, ami miatt késöbb bármilyen támadás érhetné, viszont én pl. nagyon hálás lennék, ha a (fórumokon, Discordon, Telegramon, stb.) nem csak ezeket az egysorosokat "puffogtatnák" sokan, hanem akár konkrét coint (természetesen akár röviden leírva, hogy az adott személy szerint miért lehet úttörö) is említenének, amit adott esetben lehet, hogy elkerült a figyelmem.
És ez most nem ellened szól félre ne érts, csak egyszerüen olyan kezelhetetlenül nagy számú token ömlik a piacra, hogy még a "Do your own research" sem tud 100%-ban müködni, és ilyenkor - legalábbis számomra - adna némi támpontot, aminek aztán ki-ki maga mélységében utána tudna nézni.
És itt nem arra gondolok, amikor egy nap 100-500%-ot megy egy token, akkor bedobni, hogy XYZ (Rakéta emoji).
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Robogó, kismotor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (4x16GB) DDR4 3600MHz F4-3600C17Q-64GTZR memória (RAM)
- Western Digital WD Purple 3.5 6TB 5400rpm 64MB SATA3
- HP ProDesk 600 G3 I5-6600 Gt1030
- Hobbi Pólóműhely eladó, vinylvágó, hőprés, szublimációs nyomtató, rengeteg kellékanyag, póló
- HP EliteBook 2530p - Intel C2D SL9600/256GB/4GB/WWAN/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest