-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #44499 üzenetére
Csgoloungedestroyer. Chrome bővítmény, megoldja minden bajod.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
IMIIKE1998 #44494 üzenetére
"Retry using steamcommunity public api."
ezt nyomogattad?
-
szebe
addikt
válasz
IMIIKE1998 #44494 üzenetére
Frissítsd kitartóan, előbb utóbb be fogja adni a raktáradat.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #44491 üzenetére
Csgo skinsen naponta kapsz 1 ingyen pörgetést. Nekem egyszer volt re-spinem
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
rumos XIII #44490 üzenetére
Nem vált be, röhejes, hogy nem tudok cserélni a Lounge-on.
-
killer095
őstag
7win 1 döntetlen és még mindig nem dobott fel , SÍROK
-
IMIIKE1998
őstag
Csgoskinsen nyert már valaki? Elvileg 40 nap múlva lesz egy ingyen pörgetésem.
rumosXIII:Megpróbálom, köszi.[ Szerkesztve ]
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #44487 üzenetére
Frissítsd addig az oldalt, amíg be nem hozza, ez gyakori jelenség.
-
Thaddius
tag
MM a Román játékoshaversráccal.
Rank : kamu Eagle
www.twitch.tv/lzlmrtn
-
ergepard
tag
válasz
IMIIKE1998 #44487 üzenetére
IMIKE1998: Köszönöm a választ!
Carvus:Szia!Én a csgobolt.com nevű oldalt használom!
[ Szerkesztve ]
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
ergepard #44485 üzenetére
Nézd meg a Steames árakat és az alapján dönts, mire éri meg, a grafikonról minden leolvasható.
Nektek amúgy működik a Cs:Go Lounge? Nekem sajnos nem látja a cuccaimat, pedig minden feltételnek eleget tettem(nyilvános a profil+raktár). Steam community marketon minden oké...
[ Szerkesztve ]
-
ergepard
tag
Hali,még új vagyok a tradelés világában,ezeket jackpoton nyertem,szerintetek mire érné meg cserélni?
http://steamcommunity.com/id/ergepard/inventory/#730 -
salieven
aktív tag
Hol tudnám a skineim real money-ért elpasszolni? Pl asiimov wp stb ... nem centes dolgokra gondoltam
-
rumos XIII
aktív tag
-
johndeegwed
tag
Sziasztok van pár cuccom amit szívesen tradelnék veletek bármilyen statrakos p2000-re vagy glockra , ak-ra vagy m4-re
Steam id-m Kriss-Zala
-
djpetar
tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy az alábbi Glock grinder skinnek van-e a piaci áron felüli értéke (FN állapot)?
-
Thaddius
tag
Tiszteletem PH népe !
Pörög a LiveAct igazi csőrfórmanc. Gyertek és csapjunk egy kis MM-et, FaceIT-et, ZENgaming-et.
www.twitch.tv/lzlmrtn[link]
-
expander
senior tag
válasz
SQX_Barto #44475 üzenetére
en a par centes skinekkel elkezdek fogadgatni, aztan ha osszejon 1-2 euro, akkor abbol veszek egy low-end skint ami jol nez ki. de csak azokra a fegyverekre amiket hasznalni szoktam. marketen meg neha-neha ki lehet fogni egesz jokat, hetvegen pl. egy fn ak blue laminatet 4 csapat stickerevel vettem 1,5ert
-
SQX_Barto
addikt
Koszi a valaszokat, akkor en pont az ellentet vagyok, amit hasznalok mindenre van tudatosan kivalasztott skinem van, ami nem kell, eladom, es nem hazardirozok egyaltalan
Regen filoztam a kontrakton, amikor volt par felesleges olcso skin dropom, de vegul feldobaltam oket marketre.
A stickeres valaszert pedig kulon koszonet!Egyebkent, ha valakinek kell 5db Operation Breakout lada akar ingyen, akar valami semmitero skinert, irjon privatot. 0.01-ert fentvan mar a Marketen jo ideje es kezd mar zavarni
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
-
Aakos
csendes tag
válasz
SQX_Barto #44471 üzenetére
Én nem leszek számodra jó válaszalany. Nagyon sok skin tetszik és van sok ami nem. Viszont eszem ágában nincs tudatosan beszerezni őket. Én kicsit gambler vérű vagyok, ezért 4-5 ládát havonta ki szoktam nyitni. Illetve a beváltási szerződést is előszeretettel használom. Trade-elni igazából nincs kedvem, tudom, hogy nem élvezném. Így mindig azokat a skin-eket használom amim van, de van, hogy egy-egy beváltási szerződés után épp kb. semmim sincs.
Viszont pont ezért haverjaim ellátnak sok trash skinnel, amik miatt tudom pörgetni a beváltási szerződéseket.
Illetve mivel pont nem érdekelnek a skin-ek, megígértem haveromnak, ha véletlen kést bontok, akkor megkapja használatra...(ő meg szokta venni a skin-eket ami tetszik neki, de nyilván a kések már túl drágák)
Ez nem jelenti azt, hogy teljesen a trade és a vásárlás és a skinek ellen vagyok, mert ha valamiben látok bizniszt, megveszem, vagy eladom. De csak akkor ha könnyű pénz, ha pöcsölni kell, akkor inkább nem. (pl új ládák, ESL drop-ok, ESL matricák, stb... )
-
SQX_Barto
addikt
De jo lenne egy sticker-es kapcsolo a Marketre. Bar gondolom az olcsobb fegyverekre - amiket en keresek altalaban - kevesen raknak matricat.
Egyebkent ti mennyire cserelgetitek a hasznalt skinjeiteket?
Van, hogy meguntok valamit es vesztek helyette masikat?[ Szerkesztve ]
-
Mclovin
senior tag
Imádom, mikor az oroszok kikickelnek, mert nem hozok le egy clutchot. Vezetem a a teamet, vezetünk CTben 8-2-re, kövi körben tudnánk venni...Természetesen angolul nem tudnak. Felemelő.
-
rumos XIII
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #44464 üzenetére
Ez csak elso 10 nyeresig van igy
-
IMIIKE1998
őstag
Lol, 20 órára eltiltottak a versengőtől, mert elvileg a rendszernek el kell számolnia..Pedig csak 2-3-at mentem....
A könnyedtől meg megindul a könnyem is.[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz
laceszgamer #44462 üzenetére
Heti 4-5 versengőnél nem toltam többet az utóbbi időben, sőt mostanság már az 1 is soknak számít
Szóval nemtudom pontosan, de szerintem te a heti bónuszra gondolsz. -
killer095
őstag
Nem igazmár
6win 1 döntetlen mind 60+pont és nem dob fel sas2be
-
BMS
őstag
köszönöm
-
Evome
senior tag
Competetive
Arms Race = Your score X 1.5 = Total XP
Casual = Your score X 4.0 = Total XP
Competitive = Rounds won X 30 = Total XP
Deathmatch = Your score X 0.2 = Total XP
Demolition = Your score X 3.0 = Total XP
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/37fl2e/xp_multipliers_for_each_game_mode/
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
hali
melyik játékmód adja a legtöbb xp-t? én deathmatch-ot szoktam általában de az alig ad ilyen 50et....volt olyn,hogy duplán adta az xp-t most már csak 1x...
2.
nektek mennyi a legtöbb kill-etek zsinórban?
-
Vanir
veterán
Az imént megperdült a parittya.
[link]
-
m_dawe
senior tag
-
dugo_
veterán
válasz
freaghill #44447 üzenetére
nem, őket m4/ak párossal a kezükben kenték el, engem meg aug/sg-vel. még csak azt se lehetett mondani, hogy 1-1 emberen ment el, el lettünk picsázva.
nyilván tudok ecozni/force buy-olni csapattal, de ne akarják már megmondani, hogy vegyek-e quickscope-os fegyvert, vagy ne. -
Micsurin
nagyúr
Csak nekem szar a steam ? Lassú, nem elérhető etc...
(héten először tudnék kicsit játszani
)
-
dugo_
veterán
Nincs is nevetségesebb, mikor azért rúg ki a 4 fős debil premade, mert nem azokat a fegyvereket veszem magamnak, amiket ők elképzelnek. (Miközben az utolsójuknál kétszer többet lőttem). Persze okolni mindig kell valakit.
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz
IMIIKE1998 #44442 üzenetére
Szerintem add el most gyorsan, lehet 2-3 nap múlva már visszaesnek.
-
csurenzoo
aktív tag
válasz
IMIIKE1998 #44442 üzenetére
Senki sem látnok sajnos
-
Zomb€€
őstag
Volt mar gondotok Overwatch videoval?
A legutobbit elinditva folyamatosan csak tekerve jatsza le az esemenyeket, es fel perc utan osszeomlik a cs, valami engine overflow-val...
Ezzel mit lehet csinalni? -
IMIIKE1998
őstag
Szerintetek érdemes most megválni a Phoenix illetve Chroma 2 ládáimtól? Feljebb mehet esetleg vagy csak lejjebb? Mert nyilván jobb lenne most eladni a haszon miatt, nehogy visszamenjen 0,03-ra.
[ Szerkesztve ]
-
supsupsup
csendes tag
Global Elite smurf @ www.twitch.tv/nw_csgo
-
vzsryl
nagyúr
válasz
IreN!CuS #44439 üzenetére
Mill-tuscan-t nem könnyű védeni, mert egy megtervezett versenymap. COD4-ben meg backlot és strike simán támadó mapok voltak, szóval nem kell könnyebb legyen a védekezés, egyforma erősségű kéne legyen mindkét oldal, és nem a fegyverek nerfelésével kéne ezt elérni. Legalább cobble-n és train-én látszik az akarat.
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz
SQX_Barto #44418 üzenetére
Prodigy max úgy jöhet vissza, ha átdolgozzák, mint cbble-t. De mill-tuscan az tökéletes versenypálya. A legjobban megtervezett map. Anno a CPL-ek miatt volt megtervezve és elkészítve. A többi versenypálya közül még ilyen a cache és overpass. Ezek a mapok szerintem mind kiegyenlítettek, főleg a mill.
-
Evome
senior tag
Következő pass KB mikorra várható ? Gondolom konkrét időpont most sincsen
-
SQX_Barto
addikt
válasz
laceszgamer #44417 üzenetére
En mindig utaltam a custom mapokat, mert nem ismertem oket, igy meg konyebben meg tudtak rajta lepni azok, akik mar sz...ra jatszottak, a BH-t is csak pillanatnyi elmezavar miatt vettem meg valoszinuleg
Dust 2 egy ido utan tenyleg marha unalmas, bar mar nem egyeduralkodo, ha sok map kozott bent van d2 nem mindig az lesz, de azert eleg surun 70-80% korul. Cobblestone meg train nem a kedvencem, meg overpass sem, kicsit tul vannak bonyolitva a sok atkoto ut miatt.
Tuscan meg mill nekem is hianyzik, meg esetleg prodigy is.
Kovetkezo operationt nem hiszem, hogy megveszem, de majd meglatom mit fog takarni.A kerdesre a valasz talan jovo honapban valamikor. Persze ez csak talalgatas
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz
vzsryl #44415 üzenetére
Tudni már mikor jön ki az uj operation?
Amúgy nekem sem volt bajom egyik mappal se, sőt. Inkább azt nem értettem soha mért van mindenki úgy oda a dust2-ért. Egy ideig élvezetes, de 100. alkalomra már nem annyira, ha meg kiveszem a pipát előle akkor 99% mirage, ha onnan is akkor meg várat percekig.
-
vzsryl
nagyúr
Jöjjön egy mill-tuscan, amit véglegesítenek, és több operation nem is kell.
-
regener
veterán
válasz
DrTechnoid #44413 üzenetére
Én a Resort-al vagyok így, szerintem az is elég jó kis map volt.
-
törölt tag
válasz
IMIIKE1998 #44411 üzenetére
Randomok ezek az ár növekedések. Jön ki új láda, új pass, lenyomja megint az árát, aztán megint felmegy, majd megint le.
-
miazmá
tag
válasz
IMIIKE1998 #44409 üzenetére
Biztosan felmegy annyira, de lehet kell hozzá vagy 4 év
-
gtamate2
veterán
válasz
Sziszifeca #44406 üzenetére
Hát akkor nincs más tippem.
sss: Hát hajrá, hamar elviszik őket.
-
sss
őstag
Kellene vmi gép ami stabil 100 fps-sel vinné a játékot vmi értelmes felbontás + minden lowon.
A mostani g3220 + 7770 ezt megoldja, de vajon elég lenne kisebb cpu + vga is hozzá? -
SQX_Barto
addikt
Nem, ez maguknak a skineknek a kondicioja, Factory New az meg csillogo (es persze a legdragabb) talan a Battle Scarred a legrosszabb.
En szemely szerint foleg Field Tested skineket vettem, nekem az tunt szimpatikusnak, kiveve ha a Factory New is nagyon nagyon olcso volt (pisztolyoknal altalaban)
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
válasz
_-ORANGE-_ #44400 üzenetére
az alapfegyvereknél is van ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar