Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
AWP | Asiimov / Battle-Scarred-ről lenne kérdésem. Valaki tudja mi ez a sámánkodás amiért megy le az ára rendesen ? Illetve valakinek valami ősi jóslat hogy meddig fog még ez lemenni ? Vagy ez egy tök random dolog és akármi lehet ? kíváncsi vagyok mennyiért lehet majd hozzá jutni kb 3 hét múlva, vagy érdemesebb e most be tradelni egyet.
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
Néhol látok posztokat 1-2 kés és fegyver skinről hogy "decent float" mekkora rajta.
Ez pontosan micsoda ? Most találkoztam csak vele az elmúlt hónapban, de vagy 4x.Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
Meg tudja valaki mondani hogy már a holnapi MLG meccseken is eshetnek e ládák ? Vagy csak elsejétől ?
-
Evome
senior tag
válasz regener #50729 üzenetére
Most a 6. körben kénytelen voltam kilépni mert 2 körön át 996 volt a pingem, és testeket dobált minden felé a játék ha megnyomtam a W-t....
Nem csak a játék elején csinálja sajnos.Fogalmam sincs mi ez, de csak a cs:go nál van.
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
Tudja esetleg valaki a választ ?!
1 hete össze raktam egy 100% új gépet, minden tyetye remek.
Steamen most CS:GO-z ni akarok, de ez az egyetlen dolog ami laggol...
Leszedtem a Rustot, H1Z1, Division beta, awesomenauts... mindenhol nagyon remek pingem van.Vadonat új gép, friss minden, de mégis baja van a CS:GO nak....
Valakivel történt már ilyen ??
-
Evome
senior tag
Tudja valaki csgolonguén mikor lesznek újra botok és mikortól lehet mehint fogadni¿???
-
Evome
senior tag
Hát igen amikor longuén fogadtam véletlen az envy-re fogadtam.. volt is facepalm.. Egészen eddig
-
Evome
senior tag
válasz GabN73 #44690 üzenetére
Én ma kaptam 3x troll team-et ilyen 16-0 ra kaptunk ki non stop orosz ugatással a hangos cseten...
a többi nem volt vészes mert 14-16 meg egy surrenderSajnos csak 1 haverommal nyomom és amikor kikapunk egy full Vladimir team ellenfelet akkor már ásó kapa
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
Keresek valakit aki 10-20 kulcsot eladna
Ha tudtok ajánlani egy megbízható eladót csak bátran !!
privátba váromHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
Competetive
Arms Race = Your score X 1.5 = Total XP
Casual = Your score X 4.0 = Total XP
Competitive = Rounds won X 30 = Total XP
Deathmatch = Your score X 0.2 = Total XP
Demolition = Your score X 3.0 = Total XP
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/37fl2e/xp_multipliers_for_each_game_mode/
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
Következő pass KB mikorra várható ? Gondolom konkrét időpont most sincsen
-
Evome
senior tag
válasz Nxn908xxx #43843 üzenetére
Eddig akár hányszor voltak ilyen season pass bónusz küldök vagy bónusz content ... lejárat után azonnal meg szűnt.
Szóval nagyon nagy rá az esély hogy most is ez lesz.
Pont ezért adják ki az újat, hogy azt vedd meg, és azt is játszd.Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
Meg tudja valaki mondani hogy ingame a betűtípust hogy állítom át ?
Illetve COmpetetiven azt hogy csinálom hogy fent középen ne azt mutassa hogy sanyika meg petike él e hanem hogy 5/5 él vagy 3/5 él.. szóval csak magát az élők számát
-
Evome
senior tag
válasz Sturdiridge #43162 üzenetére
Én igen
MGE rankom van ha az megfelel[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
-
Evome
senior tag
Melyik ládát szokták ajánlani hogy "azt a legérdemesebb kinyitni" ??
Persze az újat nem bele számítva ?És tudom igen... nem érdemes egy ládát se kinyitni de én akarok egyet
-
Evome
senior tag
Csak nekem nem működik a cs:go longue fogadás része ?
Egész nap semmit se tudtam fogadni.... pedig az 1 dolláros VIP bot be van fizetveHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
MGE rangon vagyok
Ha van kedve valakinek nyomni, vagy ha valahova kellene ember akkor szívesen megyek, rá érek estigHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
-
Evome
senior tag
Na én ezen behaltam
-
Evome
senior tag
Valaki el tudja nekem magyarázni mi ez a K1CK team ??
Mert akárhányszor látom mindig mások játszanak és más nemzetiség
Volt már magyar K1CK valami más K1CK elleni meccs én meg WTFEz most hogy működik ?
-
Evome
senior tag
Tudtok valakit aki megbízható és kulcsokat árul ?
-
Evome
senior tag
Eladom marketen AK-47 | Blue Laminate / Field tested AK-mat
van rajta egy: Natus Vincere | Katowice 2015 matricaHa érdekel valakit akkor elcserélem vele matrica mentes ugyanilyen AK-ra.
Mivel én úgyis eladom, a matrica meg úgysem dob rá +50 centet, akkor legalább hátha valakinek ez egy nagyon jó lehetőség lenneHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
azt valaki meg tudja mondani nekem hogy miért szokott az lenni Competetiven hogy meccs végén nem ad XP-t ?
-
Evome
senior tag
Meg lehet valahogy nézni cs:golongue-n hogy ki mire szavazott ?
Mert ott jobb oldalt az "elmúlt 30 fogadásból" kiszúrtam egy nagyon tetszetősetKíváncsi vagyok mi lesz a sorsuk a kis édeseknek
( Imm vs VP meccs Gondolom VP-re rakta)
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
ESL One Cologne 2015 Overpass Souvenir Package eladó
-
Evome
senior tag
Valaki gyorsan megtudná mondani hogy csekkolom le hogy a Steam hozzá van e addolva a twitch-emhez ?
-
Evome
senior tag
válasz DrTechnoid #40614 üzenetére
huhh
Nem olcsó mulatságHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
Érdekel valakit olyan csere hogy adok egy 40 centes fegyvert sok 4 centesért ?
Egyébként van erre valami külön topik ? CS:GO trade itt ? Vagy nem offolok ezzel a kérdéssel nagyot ?Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
Van esetleg valaki aki egy ilyet felváltana nekem jópár 4-5 cenntes fegyverre ?
Vagy nem pont ezt van pár 40-50 centes skinemRemélem nem off topic
-
Evome
senior tag
Meg tudja valaki mondani hogy csinálják azt hogy rángatják a fegyvert ?
Szóval amikor van az a fegyvermegnézés gomb és abba hagyja elindítja abba hagyja elindítja valahogy és olyan mintha rángatná a fegyvert ...... (amikor az alapértelmezett F betűt nyomja)remélem elmagyaráztam rendesen
-
Evome
senior tag
Van esetleg valami csapat vagy baráti kör ahova szokott kelleni + ember ?
Master Guardian 2 vagyok, igaz annyira hűdesok competetive-t még nem mentem mivel többnyire 1-2 kör után 1 hétig elegem lesz a trollokból meg az orosz kiabálásbólNa szóval ha kellene valahova ember és nem kicsi szint az MG2 akkor szívesen vagyok beugró
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
Meg tudja nekem mondani valaki hogyha csinálok egy mission-t és félbehagyom/ lecserélem másikra.. akkor a mission progress megmarad vagy újra kezdődik ?
-
Evome
senior tag
válasz _-ORANGE-_ #32141 üzenetére
Volt AK-m is már rangban, csak az a baj hogy haverokkal akarok játszani és ha véletlen meg is csináljuk hogy összerakjon minket akkor mindenki olyan szinten lesz mint én, és hát nem akarom bántani barátaimat de ők nem vannak valami toppon még a játékkal
Rang nem érdekel engem ez csak egy hobby játék, csak nem akarom hogy megyünk competetivezni és megkapjuk a hardcore ninjaturtle noscope bajnok jumpereketHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
Kire fogadnátok a mai meccs eredménye ként ?
Gondoltam rááldozok egy kulcsot de én KB annyira ismerem a csapatokat hogy 2-4 meccset megnéztem tőlük se több se kevesebbHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
haveromnak most esett egy ESL One Katowice 2015 Cobblestone Souvenir Package
Tegnap este mondtma neki hogy nézze a sztrímet mert van ilyen akció most .... 2 hete tolja xDD
Csudába már az egész szerencseszériávalMost érdemes eladni vagy inkább rakja félre a verseny utánra ??
[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
Azt tudjátok hogy ha megáll a stream mert tölt és ez valószínűleg már fél órája így van akkor azt is számolja mint "nézem" időként ?
Van ennek valami logaritmusa ? Minden kör megnézése után van 0.005% esélyem ? Vagy akármelyik percben van 1 milliomod esélyem ?Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
-
Evome
senior tag
Azt esetleg tufjátok még hogy kapcsolom ki hogy F5-re ne csináljon screenshotot ? Mert Steam screenshot-ja F12-re van beállítva és nem F5-re
Ingame beállításoknál meg nem találtam ilyet hogy screenshot, se olyat hogy valamire F5-re lenne beállítvaHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
köszönöm mindenkinek
-
Evome
senior tag
Be lehet állítani azt hogy Auto Buy-ra a saját fegyver kombinációmat vásárolja meg ?
Illetve lehet több ilyet is beállítani ?Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
válasz Zsolt1 #31371 üzenetére
magával a Pass-al is jól tudsz járni, amikor már 2-3 hónapja kint van álltalában le esik az ára és olyankor én mindig veszek legalább 4-et. Eddig még nem bántam meg. Pl a mostani ára 3 euróra volt leértékelve és utána 8 nappal felment az ára marketben 14 euróra
Van nekem 2 passal ezelőtti is 3 darab, azt 75 centért vettem most több mint 5 euró
-
Evome
senior tag
válasz vzsryl #31059 üzenetére
Én valamiért valve játékokkal jobban nyomom ablakosban, meg is szoktam teljesen. 230fps ~
Viszont Codot csak teljesben tudok játszani. Battlefield meg akárhogy mert azt nem azé nyomom hogy első legyek hanem mert ki*****tul élvezem minden percétHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
Evome
senior tag
Tud valaki segíteni ?
tegnap óta a játékban 600-800as Pingem van ...
Nos az okát nem tudom.. minden más játék kiválóan fut lagg mentesen.Régen fél éve~ ugyan ez volt a bajom csak a cs:go és a TF2 brutálisan laggolt és se a játék újra rakása se a steam újra rakása se a gép újra rakása nem segített.
Mai nap megint kiakadt az egész, hiába resetelem a net modemet vagy a gépet vagy cs:go mappát hibakerestetem az ég világon semmi sem segít...
Valami ötlet ?
-
Evome
senior tag
Nincs véletlen valami olyan oldal ami megmondja hogy mennyi pénzt kapnék marketen a sok szemétért ami bent van az invertory-m ban? Kíváncsi vagyok rá, de egyesél a francnak van kedve csak azé megszámolni
-
Evome
senior tag
Az miért van hogy nem vettem meg a pass-t de a barátommal tudunk a pályákon ugyan úgy játszani ?
Vagy ez most normális ?# re
Hát akkor értem
Ám igen tudom a mission milyenek, az előző pass megvolt nekem de erre most nem láttam sok értelmet hogy kiadjak annyit, mert az elején a ládája semmit se ért...[ Szerkesztve ]
-
Evome
senior tag
Nemtudom vótemá
-
Evome
senior tag
válasz Cthulhu Dawn #30215 üzenetére
De a játékbelivel ha ölsz nem csuknak le
-
Evome
senior tag
Az miért van hogy Gungame be bevörösödik a képernyő + a karakterem falon át látható lesz mások számára ?
Elég zavaró akármi is tesziHumans Killing Humans Since birth of Humans
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Farming Simulator 25
- Super jelzővel turbózza fel az Orint az NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Micro Four Thirds
- Formula-1
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- Phantom Thread (Fantomszál) eredeti poszter bekeretezve 27 in x 40 in (69 cm x 102 cm)
- DOMYOS EL520 Elliptikus tréner, áramforrás nélküli
- Wireworld Luna 8 Audio Interconnect RCA kábel 1m
- Corsair RM750X (2021) White 750W-os Gold minősítésű tápegység - sok magyar garanciával! -
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest