-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezek a valve szerverek hulladékok.
-
törölt tag
Ez az Cache-n játszanak
-
Andris837
senior tag
Hamarosan kezdődik a NiP - Team Global (LGB) meccs.
MAGYAR Stream: [link]
-
Arkennys
addikt
basszus amíg számol az oldal, nyitogatok főnixes ládát. 8 ból 1 olyan ami értékes is, többi hulladék. De jó, mert így mindig látom, nekem valóban nem éri meg élesben nyitni
-
Andris837
senior tag
Aki a faceitet nézné annak ajánlom a fnatic - LDLC mérkőzést:
FACEIT Spring League 2014 - fnatic - LDLC - Bo1 - wildcan.hu
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Aki minket is nézne
mert mi jobbak vagyunk mint a profik, annak adok egy linket:[link] Coccolino, xero és radnix (meg persze én) a fórumról lövöldözünk
-
-
Andris837
senior tag
Közben ismét magyar nyelvű stream a WiLDTV jóvoltából. http://wildclan.hu/streams/?tv=wildtv3 (bocs, telefonról vagyok)
Szerk: Dignitas vs. Wizzards meccs megy éppen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pasha PARTY OPEN megint
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Assimilator #12967 üzenetére
13-14?
-
Assimilator
őstag
válasz
sebkri25 #12963 üzenetére
Mintha úgy rémlene, hogy a drophét csütörtöktől szerdáig tart. Szóval ha mondjuk te már szombaton kihajtottad az összes 13-14 itemet az accaidból, akkor majd csak holnap lesz újra droppod.
A csüt-szerda nem tuti, de az igen, hogy el van tolva a hét droprate szempontjából.
-
sebkri25
tag
miért van az h én két accon nem kapok új ládát, haverom már kapott 2 új ládát 2 főnixet 1 gyári candy apple glockkot egyel a héten?!?!?!
-
pr1mzejEE
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogy miért nem indulnak el a demoim, miután letöltöm őket? Tehát letöltöm, eddig oké, majd jobb klikkel rámegyek a meccsre és a 'Watch Demo'-ra, ezek után bejön a töltőképernyő, majd mielőtt elindulna a csík, visszalép a menübe.
Próbáltam úgy, hogy letöröltem a 'Downloaded' menüpont alatt a demo-t, majd utána a 'Your Matches' alatt újra letöltöttem őket.
Az egyik demo így elindult, de a felénél kilépett ugyanúgy a menübe.
Jók lennének azok a demo-k.Ez lett volna a kérdésem, de aztán rájöttem, hogy 3mb szabad hely van a winyómon
Szóval, ha ilyen van valakinél, akkor emiatt, és csak azért hagyom meg a hsz-t, hátha valakinek ez lesz a problémája és tudunk segíteni. Egyébként meg
-
törölt tag
-
Mate
nagyúr
Legutóbbi 15 MM meccsen nevetségesre sikeredett.
3 meccsen olyan aim-ot nyomott az ellenfél, hogy csak nevetni tudtunk rajta. Kirusholtak minden körben és 5 azonnali fejest kiosztottak. Gyors 16-0 volt mind a három. Szerencsére mindet ki is tiltották azóta. (nem volt nehéz lefülelni őket)
Ezen kívül 7 meccsen nyomott a ellenfél gerinctelen WH-t. Ebből 1 lett kitiltva összesen.
A maradék 5 meccsen csak simán annyira trágya volt a szerver, hogy szintén csak nevetni tudtunk.
2-en ellőttük a gyereket összesen 4x awp-vel és 0 találtnak vette a gép. AK fejesek szintén semmit nem értek. Ők meg rusholtak p90-el és dőltek a fejesek.
2 meccset tudtunk lehozni, mert elkezdtünk mi is p90-el menni. Szintén repkedtek a fejesek. P250 volt még vicces. Már direkt melléjük céloztunk, testre, lábra, de mindent beadott fejnek. Ellenfél szerencsére normális volt, nem jöttek azzal, hogy csalunk. Ők is csak nevettek rajta és szidták a szervert. Ők is vettek p250-et és daráltak ők is fejesekkel. Végén már kínunkban utolsó 6 körben késpárbaj volt. Azt legalább többnyire jól adta.
Mindig is vicc volt a tick 64, de ami most megy... Karácsonyi leárazás után és mikor belenyúltak p90 miatt a játékba, hogy ne adja annyira könnyen vele sokkal rosszabb lett.
De a legrosszabb mostani update után lett. Vicc ahogy silver és 1 csillagos játékosok pillanatok alatt fellőtték magukat ak-2ak-ra.
Úgyhogy eladtam minden skinemet, kiszedtem a pénz nagy részét, maradékból meg megvettem Watch Dogs-ot
Majd pár hónap múlva megpróbálom megint, hátha észbe kapnak.
[ Szerkesztve ]
-
NagyZ01
tag
Shox csatlakozott a Clan-Mystik -hez.
Az LGB eSports megszűnik ezen a néven és valószínűleg más néven fog menni tovább. (mint: VeryGames -> Titan)
Tessék egy kis hír.
[ Szerkesztve ]
-
mijos
senior tag
Faceit-es meccsekre tippek srácok ?
-
pr1mzejEE
addikt
[link] A végén meg ez volt a téma ts-en..
-
pr1mzejEE
addikt
Örülök, hogy volt nézőm, egész jó volt így játszani
Volt pár szép dolog, de volt pár bénázás is, a végére már kiégtem.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
Közben játszogatunk Bleroékkal
[link]
-
BLOODSHOT
senior tag
Szoktatok Lounge-on tradelni?
Esetleg valaki real money-ra tradel vmit akkor szóljon! KP-ban tudok pengetni.
[ Szerkesztve ]
-
-
BigBlue69
őstag
heti cs imadas xD : 2 hunter lada, 2 community kapsz, uj mp7, uj galil, meg becsuszott egy phoenix lada is.
-
Andris837
senior tag
Akkor amiről ma beszéltünk: [link]
ESL Community Challenge Cup - Infused vs. Rasta -
-
pr1mzejEE
addikt
válasz
Coccolino_O #12937 üzenetére
Most itt is ilyen ínséges idők vannak..
Egyébként dm-en toltam kicsit, érdekes volt úgy játszani, hogy közben a fél perccel ezelőtti hangokat is hallom
(késleltetve van 30mp-et az adás). Kicsikét laggol meg ilyesmi, de nem rossz.
-
Coccolino_O
őstag
Mostanában alig esik tárgy... Kb. ezen a héten volt 7 versengőm, és most esett ki a negyedik tárgy. Volt olyan hét, amikor a heti drop fele sem jött össze. Régebben, mintha sűrűbben dobált volna a játék.
-
Slystyle
őstag
Nekem se volt egyszerű tökéletesre bekonfigolni. Játsszatok a beállításokkal, nézegessetek utána, hogy milyen gép+net kombóval milyen beállítások ajánlottak.
Később majd én is megosztom a beállításaim, ha gondoljátok (gépem meg a profilomon). -
pr1mzejEE
addikt
Kicsit laggolok, fura..
-
mijos
senior tag
De jó hogy nekem 2 nap alatt nem bírt doppolni az új ládából, de minden noob aki 1/10-el szaladgál az már kapott. Tudom hogy random, de akkor is, idegesítő. Mellesleg van vagy 10 matricakapszulám, 9 és 12-es sorozatú, meg bravo 3-as láda is 8-9, amit még 2 centért sem tudok eladni, szóval ha valakinek kell jelezze, különben törlöm őket.
-
pr1mzejEE
addikt
Valaki segítsen már!
Hogyan kell forrást hozzá adni OBS-en belül? Mert oké, hogy rámegyek a globális forrásokra, de azon belül mit? Egyébként próbálgattam ezt-azt hozzá adni, de a források négyzetben továbbra sincs semmi..
Így a stream adásom feket.. (Pedig a hangot már hallottam, hogy jó)
-
Xero
nagyúr
Dehogy vettem. Még 5e-t esnie kell, hogy a skót vérem lecsillapodjon.
-
-
Slystyle
őstag
Az Mbit/s-et a MB/s-el (Mb/s) sokan összetévesztik.
Nekem 100/100Mbit/s, az az 10/10Mb/s (másodpercenként 10 megabájtot vagyok képes letölteni).
Jól is néznénk ki, ha az egyes szolgáltatók olyat kínálnának, hogy 60 megát tudok leszedni másodpercenként, főleg a régi koax kábeleken...[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
válasz
#97716736 #12915 üzenetére
A 60Mbit/s gondolom a letöltési sebességed. Szeretem mikor így írják, mert nem tudni, hogy mi az illető tényleges feltöltési sebessége.
De ha 600-750kbyte/s a feltöltésed max, akkor az annyit tesz, mint 6-8Mbit/s.
Az én esetemben 100Mbit le és 100Mbit fel is (10MB/s letöltés, 10MB/s feltöltés). Próbáltam stream-elni 6-7000kbyte/s-el is, de ahhoz már a nézőnek is minimum olyan letöltési sebességgel kell rendelkeznie, hogy lag mentesen tudja nézni. Viszont ilyen értékeknél a kép nagyon szép éles, de a hirtelen fordulásoknál még így is kockázódik.
Az ideális 1-3000kbyte/s között van. Ez jó a nézőnek és a stream-előnek is. Ha procin van a terhelésed, akkor is emelheted a bitrátát, de emeld mellé a buffer méretet is. Ugyanúgy ki fog menni a nagyobb csomag is és nem fog lag-olni, viszont késleltetett lesz, de szerintem ez ne jelentsen senkinek se problémát.
Én innen merítettem segítséget, mikor elkezdtem ismerkedni a dologgal, rengeteg hasznos infó van ott, magyarázattal. -
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE #12912 üzenetére
Nekem kb. semmivel, maximum komplexebb eseményekkor (6 füst egy helyen pl.) levesz vagy 10-20fpst-t. Igaz nekem a kódolás nem a procim végzi, hanem a netem. 3000kbyte/s-re van beállítva, ugyanekkora buffer mérettel.
Persze nekem a 100-as feltöltés mellé belefér az ilyen, viszont aki erősebb géppel rendelkezik, de kisebb feltöltési sávszéllel, az inkább a procival kódoljon.
Én speciel rengeteg kombinációt kipróbáltam már, próbáltam procira terhelni stb, de az rettentően megfogta a teljesítményem. -
pr1mzejEE
addikt
Egyébként ez a streamelés mennyire veszi vissza a cs-t? Mármint fps-ben.
-
törölt tag
válasz
warmonger441 #12900 üzenetére
Kicsi? 4-en van, régen 2.3-ra volt téve
(#12901) Slystyle Már is megnézem
Képernyőhöz igazítás ilyet nem láttam
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- PHILIPS Series 5500 LatteGo EP5549/70 - ÚJ, BONTATLAN!
- TP-Link TL-SG1024D Hálózati Switch
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Latitude 5520 27% ÁFA 15.6" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar