Hirdetés
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Na az egyik nyitott új sárgából pont olyan scout esett amilyet akartam.
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #12598 üzenetére
Hajrá Titan
-
Spet
addikt
válasz Vismajor01 #12596 üzenetére
Ameddig ment az ESL közvetítés a Go-n belül addig lehetett megvásásrolni a játékon belül.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Vismajor01
addikt
Amúgy ESL kapszulát miért nem lehet venni marketről? Azt hogy árusították, hogy lehetett kapni? Arról én tökre lemaradtam.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Coccolino_O
őstag
válasz Vismajor01 #12585 üzenetére
Azt vágod, hogy a százalékot az adja, hogy hányan fogadnak az adott csapatra? Általában semmi köze ahhoz, hogy ki az esélyesebb.
-
Xero
nagyúr
válasz Vismajor01 #12590 üzenetére
Nálam is halott volt a market. Több tabon frissítgettem és néha egy-egy bejött. Ennyi.
Amúgy csak a poén kedvéért nyitogattam. Ha nyit megint a market, akkor folytatom az adásvételt ameddig csak tudom, hátha kijön egy flip knife. -
Vismajor01
addikt
-
Xero
nagyúr
Le is halt a market. Pedig már 6.99-ért adogattam el a ládákat és 4 körül vettem. A gond az, hogy most még bent van egy láda nálam amit 4.6-ért vettem, de már listázni nem tudtam 6.09-ért. Remélem gyorsan ráindítanak. Eddig 25€ a profit.
Ja közben nyitottam két phoenixet gyorsan, de negatív.
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
A leírást frissítettem az új tartalmakkal, egyes képek ki lettek cserélve. És ha már ma foglalkoztam ezzel, meg is érdemeltem az új láda drop-ot... el is adtam.
Következő árából nyitok egy Phoenix ládát, mivel azt még úgysem nyitottam, aztán majd ha lement a Huntsman láda ára, akkor abból is nyitok egyet a móka kedvéért.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #12585 üzenetére
Hát itt nem a százalékok számítanak, D2-n megint elvérzet a NiP, trainen meg OT-be úgy is kikap.
-
Vismajor01
addikt
Tökre nem érte meg 84%ra fogadni a nipnél, navinak jóval több esélye van,.
-
Kempeti
tag
Elöbb laza 0,07-ért volt kinn a láda
azt mondták neszerepelj, te úgy hallottad nesze rappelj!
-
törölt tag
válasz Vismajor01 #12572 üzenetére
64 tick
-
Vismajor01
addikt
Megtettem nipet navi ellen 1 euróval kb, erre most egy random mixtől kikaptak infernon mmen lol
friberg, xis, fifi meg forest volt ott +egy shampoo vagy geth_right vagy nem
Az ellen csapatba egy mouzis meg egy epsilonos a másik 3 dnoSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Xero
nagyúr
Na most ültem vissza gépekhez, nyilván nekem nem dobott, de havernak igen.
Azt próbálom felrakni, de a market megmerevedett mint a kobra. Van egy laza 10mp-es válaszideje. -
D4v3
őstag
Az mitől lehet, hogy bármelyik idle szerverre próbálok felmenni, mindegyik "session no longer available" hibaüzenettel kidob?
-
tDr1v3r
veterán
Mi alapján dobja majd az új ládát? Kell hozzá külön pass?
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
törölt tag
Hopp, most dobott egy Desert Eagle Meteorite MW-t. Viszont nem tudok visszalépni idle-re mert valaki befoglalta a helyem.
(#12560) Vismajor01: Konzolba: "+forward; +right".
[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
válasz Vismajor01 #12560 üzenetére
Ha tálcára rakod, akkor kidob egy idő után.
-
Slystyle
őstag
válasz marcusa #12558 üzenetére
Nem, minden játékos esélyes drop-ra egy meccs végén. Függetlenül a teljesítménytől, nyeréstől/veszteségtől.
Idle pedig annyit jelent, hogy vannak erre "szakosodott" szerverek, ahova csak felmész és AFK-zol lényegében, várva a drop-ra. Ezekről a szerverekről nem dob ki a játék AFK miatt. -
marcusa
addikt
válasz Vismajor01 #12556 üzenetére
Mit jelent az, hogy idle-n van az acc?
Nem csak akkor ad ládát meg fegyót, ha nyersz is?:-)
-
Slystyle
őstag
válasz Vismajor01 #12556 üzenetére
Volvo látja, hogy miként vélekedsz egyes dolgokról itt és direkt nem kedvez neked.
Amúgy eddig nekem sem esett semmi, ne aggódj. -
Vismajor01
addikt
Reggel 7 óta idlen van az acc és 0 azaz 0 drop, nem szeretem engem a valve
-
PeL
addikt
Nálam is szar a játék update óta. Szaggat, rángat a kép ahogy mászkálok, pedig az fps látszólag megvan, de folyamat ugrál mikor így megakad a játék másodpercenként.
-
Radnix
senior tag
válasz Vismajor01 #12549 üzenetére
Már csak 4.9, két óra múlva mire fel tudom tenni alig lesz 4
-
Radnix
senior tag
válasz gtamate2 #12545 üzenetére
Az a baj, hogy 2 óra múlva jár le a market használati tiltás, addig nem tudok eladni skint, és kell még 1 ejró a kulcshoz. Beraktam a 2. accomat idlere, hátha pottyan oda is egy kis aranyos
Majd drukkoljatok nehogy factory new fade stattrak huntsman knife legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
ÉÉÉÉÉSSS esett a láda! Kinyissam?
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz Coccolino_O #12542 üzenetére
Nagyszerű. Örülök h elmondtad ugyan azt amit leírtam.
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
BLOODSHOT
senior tag
válasz #97716736 #12538 üzenetére
Szerintem ocsmányak ezek a skinek. Iszonyatosan olcsóak és gagyik. Ezeket bírták kiválogatni? Ez elég elkeserítő. A kés is szörnyű. De ha másra nem, arra jó, hogy játszatok, dobálja a dobozokat skineket és adjátok el, mert a sok ostoba megveszi. Abból meg veszel lejebb nyomott árú fegyókat.
Vennék: Régi deszkás polókat, pulcsikat: Hook Ups, Flip, Birdhouse, Alien Workshop, Blind, World Industries.
-
Arkennys
addikt
Galaxis törvényszerűsége, hogy MINDIG akkor jön új láda, mikor én nem vagyok annál a gépnél, amin tudom futtatni a CS:GO-t. Mire módom lesz rá, megint kevésért fog menni Imádom, de komolyan
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
törölt tag
Nem rosszak az új Skinek, de legalább hatással van a régebbi skinek árára is, Redline AK FT már 15-16€-ba kapható, meg pár skinnek is lement az ára, amit meg a Bank collectionból dropol, ott az AK, meg a Deagle szép, többi nem hitvány
-
Vismajor01
addikt
Most a netem szakadt meg, megnélztem sárga láda üvöltöttem, hogy igen de csak fostos winter case.
Na, abba hagyom a blogolást az idle szerórólSamsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Radnix
senior tag
Az új fajta kést csak az új fajta láda "dobja"?
-
Slystyle
őstag
Vannak elég jó frissítések benne, a skin-ek se rosszak, már be is dobtam magam idle-be.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz Coccolino_O #12528 üzenetére
Negyed órán keresztül nyomkodtam az F5-t, egy üresedés sem volt, meguntam, hülye kockák.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
jozso1989
őstag
Tegnap a Fnatic húzása az utolsó körben elég undorító volt... Nem volt sportszerű, gyakorlatilag megalázták szerencsétleneket. Nem, mintha ők valami hú de nagy csapat lennének. A jobb klánok őket eszi reggelire.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Redneck
nagyúr
Hát marha jó update volt már megint. 300 fix fps-ből lett 200-300 közötti akadozós fps-dropos random valami. Király mert ma kezdődik egy liga és nem mondhatom le... Imádom ezt. Amikor jó a játék mindig elszarják.
Remélem ICL előtt is ez lesz.Szerk:
Olyan mint Forma 1-ben a futamra elszart autó. Megy-megy de győzni nehéz lesz vele.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Vismajor01
addikt
Kiléptem idle szerverről, bekockáztattam hátha esett ládikó minél hamarabb elkell adni. Esett item, húhúú!!
p250/boreal forest...............
-
törölt tag
A Valve a legjobb stickert tette be , amit ember elképzelhet
-
BigBlue69
őstag
válasz Coccolino_O #12523 üzenetére
Konkrétat kérlek. Próbálgatni én is tudok.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
warmonger441
aktív tag
jó az új patch... fps drop nélkül akadozik a játék (200 fps...)
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/user/warmonger441 -------- https://www.twitch.tv/warmonger441
-
BigBlue69
őstag
válasz Coccolino_O #12520 üzenetére
Akkor adj ip-t.. Én csak olyat találtam, ami még nincs updatelve.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Coccolino_O
őstag
Most léptem fel idle szeróra, és a srácnak már másodjára esik az új case...
-
Vismajor01
addikt
Nagyon kész. Mainnel egész gyors felkúsztam egyre, viszont másodlagossal vagy 20 percig próbálkoztam. Végül meg nyílt egy új(újraindították) beléptem 1 ember volt rajtam kívül. 32 slotos volt, 6 másodperc múlva már tele volt
-
Xero
nagyúr
válasz lemusz #12516 üzenetére
Szerencsés kéz.
A Bayonettekért és a Gut Knife-ért nem rajongok, de ez most beállt a flip knife és a karambit mellé. Ha valamilyen csoda folytán nálam is nyílna majd a jövőben, akkor simán elgondolkoznék, hogy megtartom.
Közben az idle szervereken tömegnyomor van ismét. Örülök ha az egyik accountomat fel tudom rakni. A kedvencem sajnos leállt, így fingers crossed, hogy hamarosan helyreáll. Mára nem dolgozom tovább, szóval aludni kellene, de nem vagyok nyugodt ameddig mind a kettő nem ül valahol farmolni.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
-
Xero
nagyúr
Nagyobbacska update új ládával, kapszulával és fegyverekkel:
Release Notes for 5/1/2014
[CSGO]
- Added the Huntsman Case.
- Added the Bank Collection to the drop list.
- Added Community Sticker Capsule One.[UI]
- The bomb inventory icon in the UI now shows an arrow when you pick it up in a addition to the sound and center screen message.
- Fixed some relative positioning of elements to the radar to work consistently with hud scaling and resolution.
- Players now have the option to adjust HUD elements. This includes:
-- Place the Player Count element at the top of the screen or bottom (cl_hud_playercount_pos).
-- Show all avatars in the Player Count element or just the player count number (cl_hud_playercount_showcount).
-- Size the Radar element (cl_hud_radar_scale).
-- Choose a color to display the main parts of the HUD (health, ammo, money, etc) (cl_hud_color).
-- Adjust the HUD background alpha for the colored elements. (cl_hud_background_alpha).
-- Select to show the bomb position under the radar or in the default inventory position (cl_hud_bomb_under_radar).
-- Display the health and ammo with or without bars/bullets (cl_hud_healthammo_style).
- Updated the look of the options menu.
- Removed the pop-up confirmation dialogue in the video options menu with tooltips.
- Added some tooltips to various options menu widgets.
- Dropdown panels now don't go away and reappear when you click on them.
- Drop panels will now hide if you click on the header when they are open.
- The health number in the health panel now supports displaying numbers greater than 100.
- Fixed the health bar not scaling properly with health greater than 100.
- When a player opens a sticker capsule on the game server it will now correctly print in chat the rarity and actual sticker found.[ COMMUNITY SERVERS]
- UPS, M4A1-S, & CZ75a are now available in Community Arms Race and Demolition games. To use them, add them to your server's gamemodes config file.
- Increased default downloadable file size from servers to 150MB, added client launch option -maxdownloadfilesizemb N if clients needs to download even larger files from community servers.
- Added a convar weapon_reticle_knife_show, when enabled will show knife reticle on clients to be used for game modes requiring target id display when holding a knife.[MISC]
- Starting the game with a different anti-virus or in different paged pool memory configuration will no longer reset all video settings.
- Fixed matchframework shutdown order during dedicated server shutdown process.[MAPS]
- Seaside
-- Added bomb teleport trigger, to prevent bomb getting stuck in water- Overpass
-- Removed one-way dropdown near entrance to bombsite B, making the site easier to defend
-- Reduced volume of environment sounds
-- Removed ramp at back of truck in Bombsite A
-- Updated radar
-- Added cover in T side of canal
-- Made upper park divider wider
-- Improved visibility in park- Inferno
-- More accurate collision model on blue truck -
Arkennys
addikt
Hm, lesz 3 körös Titan vs VP meccs. Erősen tűnődök a dolgon. Valakinek van megalapozott véleménye, melyikük lehet esélyesebb? Ma összejöttek a dolgok, pár értékesebb nyert cuccot lehet bekockáztatnék. Résemről eddig VP felé hajlok, de fene tudja...
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Slystyle
őstag
Én Case 2-ből és eSports Winter-ből táraztam be 40-40db-ot, aztán majd 1-1,5€ körül eladom és veszek kést. ^^
Amúgy valakinek kellenek kapszulák? Van 6db 2-es és 3db 1-es kapszulám.
-
törölt tag
Bravo ládák ára? Daaamn aki 3-4 centért vette, és betárazott azt irigylem
-
Mate
nagyúr
Én meg feltoltam itemeimet piacra. 30 perc alatt 43 barátkérelmem lett
-
Xero
nagyúr
Ma valahogy végig rossz napom volt, nem adta, de gondoltam így a nap végére ránézek marketre. Az ugyebár megvan, hogy leállt a market és a Steam is.
Nos most fedeztem fel, hogy folyamatosan live updateli az árakat a főoldalon. Hasznos dolog.
-
pr1mzejEE
addikt
Fnatic az utolsó körben infernon.... DDDDDDDDD
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Lacccca87
addikt
válasz A_ScHuLcZ #12500 üzenetére
Game modehoz tartozó cfg fájlba írd át a bot_quota-t attól függ milyenbe indítod.
Pontosabban abból csinálj egy változatot :server.cfg végződéssel pl : gamemode_casual_server.cfg, és ebbe állítsd be amiket akarsz.
Vagy másik megoldás hogy soucemoddal forceolod a változókat sm_cvar változóneve
[ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz #97716736 #12502 üzenetére
De igen, csak úgy szeretném, ha eleve úgy indulna, hogy botok nélkül, mivel így ha az utolsó ember is kilép, akkor a legközelebbi joinnál ismét bedobja a botokat, próbáltam.
Az alapprobléma egyébként az, hogy a parancsok amiket beadok a server.cfg-be és egy saját cfg-be, amit a gamemodes_server.txt futtat le, azok nem történnek meg. Tehát például átállítom a körök számát, nem történik meg. Ez a gond a botokkal is, azért lépnek be, mert a bot_quota 10-re áll be, hiába állítottam én az összes cfg-be 0-ra.
Nem egészen értem még a működését, 1.6 letisztultabb volt számomra.
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Skinny26
aktív tag
Hali!
Milyen launch optionsokat állítsak be? i7-es procim van.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mazda topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- Tesla topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Robotporszívók
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest