- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
nem tudja valaki hogy mit lehet csinálni hogy menkjen vista alatt a first decadeiberian sun és red alert 2? mert a többi megy csak ez a két játék nem...szép kis hiba üzivel nem indulnak....
-
djyuri
őstag
-
Dízeles
aktív tag
HY
Üdv fórumozók!
Tegnap multiplayerben (C&C Generals) játszottam,össze kerültem 1 fickóval azt irta játszunk úgy ,hogy nincs superwepon és aura bombázó . mondom rendben.Kb 1 órája játtszottunk erre ö gyártot vagy 10 db scud silót, kérdem MI EZ ? Hiába kezdtem gyártani lézer fegyvert már esélyem sem volt .Mást nem tehettem elküttem a p...ába.Valamint egyéb szitkokkal bombáztam.Ma már be sem tudok lépni.Ötlet ,hogy mégis beléphessek?
HYHa a szüleidnek nincs gyereke, nagy valószínűséggel neked sem lesz.
-
Grass
aktív tag
Hi!
Haverral szeretnék multizni online. A kérdés, hogy ahhoz elég e felraknom a c&c TS firestormot, vagy felkell tennem a sima c&c ts-t is? Az ilyen szar kampány meg scenario nem kell, csak hogy online multiba nyomhassuk. Előre is köszönöm a segítséget."Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Gregorius
őstag
No most megnéztem újra, és úgy tűnik, hogy most jó. Lehet, hogy valami kodek zűr volt (habár nem nagyon telepítgettem szoftvert). De az is lehet, hogy egy másik összezuhanás (felmész a térkép tetejére és elszáll) javítása - nevezetesen ki kell kapcsolni az advanced text services-t és bezárni a language bar-t (az a kis ikon, amin a billentyűzet aktuális nyelve látszik) - segített rajta.
-
Gregorius
őstag
Nah bug. Újabban a C&C Gold múvijai 640x480-ban nem játszódnak le. Megy egy-két képkockát, aztán megszakad, mintha ESC-et nyomtam volna. Ezen hogy lehet javítani? Szeretem a szép nagy játékteret, úgyhogy nem volna jó visszavenni a képet 640x400-ra.
Szerk: közben 640x400-on is produkálta a jelenséget. Egyszer rendesen lejátssza, egyszer nem.
[Szerkesztve] -
Reno7
senior tag
Ez ugye nem limitáltan kapható!?
My SHAMAN is so overpowerd, I once cast a frostshock in Summerspring, now its called Winterspring.
-
usseal
csendes tag
Nem tud valaki olyan trainert a Tiberian Sunhoz, ami a First Decaddel is megy?
-
Gregorius
őstag
válasz Mr.Skyline #21 üzenetére
A peccseket se felejtsd el!
-
Mr.Skyline
senior tag
Megvettem a First Dacade-ot
asszem neki is állok telepíteni..."Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt visszük"
-
Gregorius
őstag
válasz Dilikutya #15 üzenetére
Nem egészen, mert pl. a Red Alert - ha jól emlékszem - azt veszi észre, hogy nem a megfelelő adat áll rendelkezésre (a fájlok neve ugyanaz, csak a tartalom más), akkor nem bekéri, hanem szó nélkül nem játssza le a briefing múvikat. Ezt egy lemezre összekomponálni habár nagyon könnyű, egyáltalán nem a ''semmit sem kell vele csinálni'' kategória. Ez egyszerűen a magas ívből hígan pofátlan érdektelenség, vagyis hogy kitolják piacra, mielőtt egyáltalán megnéznék, hogy működik-e.
-
rii
nagyúr
melyik játék introjában van az, hogy a térkép vörösre festődik? azt szeretzném megszerezni (mártmint az intro-t), de nem megy ...
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Dilikutya
félisten
válasz Gregorius #13 üzenetére
Ez azért vicces... elvileg semmit se kellett volna csinálni velük, kicsit XP-ready-re pofozni, aztán felmásolni a DVD-re... a patch-et sem igazán értem, a hibákat elvileg befoltozták már 6-7-8-9-10 éve...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
peterszky
őstag
megérkezett az első patch a First Decadehez
[link]What else you gonna do on a Saturday?
-
Gregorius
őstag
A hájas Cartman mindenit! Hát hogy lehet egy ilyen fost piacra dobni? Ezek a bunkó parasztok tényleg ennyire nem akartak foglalkozni a gémmel?! Hogy a bránerbe megy egy ilyen át a quality assurance-on, amikor ilyen nyilvánvaló hibák vannak?! Default kiépítésben a C&C: Tiberian Dawn fagyogat, a Red Alert 1-ből hiányoznak a soviet FMV-k, amit csak komoly hekkeléssel lehet belőle előcsalni, a RA2 : YR-ben meg gyönyörűen szétcsúszik out-of-sync-be a videó (a többit még nem néztem meg).
[Szerkesztve] -
peterszky
őstag
vki aki játszik vele segítsen:
a red alert 2 miatt írok
- kicsit gyorsabb a játék, mint kéne, de ez még nem is lenne akkora baj
- bármi felrobban, vmi üzenet jön a játék befagy és kb 3-5 mp múlva megy tovább
vmi peccs van amivel ezeket lehet orvosolni?What else you gonna do on a Saturday?
-
peterszky
őstag
'' C&C & RA1
Online Play Update
2.17.06
Looking to play the original Command & Conquer and Red Alert 1 online or LAN in C&C TFD? Then please click the link below for more information.''
frissítés az EA oldalon a C&C 1 és RA 1 online játékhoz
ma megyek megvenni ezt a csodás pakkot, amik eddig megvoltak belőle ( c&c1 + covert ops, ra1 + counterstrike, tib sun, generals deluxe ) azokat már eladtam, hogy legyen erre lóvéWhat else you gonna do on a Saturday?
-
RayMckurt
csendes tag
Én is elővettem a Tiberian Sun-t, nekem is az volt a kedvencem( jó volt hallani az öreg Kane hangját )
Hát igen, sajnos a C&C(észrevettétek hoagy a C&C leütéséhez nem is kell sokféle billentyűt lenyomni? ) -hoz hasonló játékok már nem nagyon fognak megjelenni, pedig ez a fajta strat. nekem mindig is a kedvencem volt.Shuttle AB60N - Intel Pentium 4 3Gh Northwood - 1 Gb Kingmax Superram Pc 3200 - Leadtek Winfast A400Gt TDH (Gf 6800 Gt) -Gembird 600W - Plextor PX716A - Sound Blaster Live! 7.1 24bit - A4 Tech NB30 - Sony CPD G520 21'' CRT - a többi túró!
-
mr.ki
aktív tag
A Vivendi is kidobhatna egy ilyen szeretetcsomagot a Blizzard játékaiból
Forza **Juventus* !! Nem állunk meg 3 csillagig és utána sem! 32 scudetto
-
davee89
tag
Redalert 1-2 én is avval nyomtam rengeteget!!!+ még a Tiberian Sun
Kedvenc részeim!
A Generals annyira nem fogott meg!A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?
-
-
ToBeY
nagyúr
Én meg egy Tiberian Sun 2 látnék szívesnek.Nekem Tibsun volt mind közűl a kedvencem.
-
Dilikutya
félisten
válasz GeneraL_XTX #1 üzenetére
Ha azt nézzük, hogy ezeknek a játékoknak darabját sosem árulták 4000Ft alatt, akkor kitűnik, hogy igen jó vétel. És nem árt megemlíteni, hogy nem csak összehányták egy DVD-re a játékokat, hanem mindegyik teljesen kompatibilis a Windows XP-vel.
A topiknak mondjuk sok értelme nincsen, a csomagban szereplő játékokat már kitárgyalta mindenki a megfelelő helyen. Ha akarta.
Én inkább már egy következő C&C játékot látnék szívesen, mondjuk egy Red Alert 3-at.... Nekem az a kissé futurisztikus utópia jobban tetszett, mint a Generals valóságosabb játékmenete és története. Igazán amagasba emelkedhetne már a jó öreg Kirov Airship 3D-ben is.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
GeneraL_XTX
veterán
Sziasztok!
Nem találtam még erről a nagyon jó kis gyűjteményről topicot itt a PH!-n gondoltam nyitok neki én
Most jelent meg nemrég(a sorozat 10 évfordulója alkalmából), és egy teljes átfogó játékgyűjtemény a Command & Conquer világából!!
Névszerint ezek a játékok találhatók meg a 2dvd-s dobozban:
Command & Conquer (Aug. 1995)
Command & Conquer The Covert Operations (April 1996)
Command & Conquer Red Alert (Oct. 1996)
Command & Conquer Red Alert Counterstrike (Mar. 1997)
Command & Conquer Red Alert The Aftermath (Sept. 1997)
Command & Conquer Tiberian Sun (Aug. 1999)
Command & Conquer Tiberian Sun Firestorm (Feb. 2000)
Command & Conquer Red Alert 2 (Oct. 2000)
Command & Conquer Yuri’s Revenge (Oct. 2001)
Command & Conquer Renegade (Feb. 2002)
Command & Conquer Generals (Feb. 2003)
Command & Conquer Generals Zero Hour (Sept. 2003)
+egy bónusz DVD
Minden Command & Conquer fannak kötelező darab szerintem én is a napokban veszem melyad meg és egészen jó ára van: mindössze 7200 magyar forint!!
ezért a kitűnő válogatásért szvsz nagyon megéri már csak azért is mert már muzeális játékokat kapunk meg vele!!
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest