Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Nem. Szerintem nem. Én egy ősrégi kakit vettem, arra jó hogy nyomogassam,gyakoroljak rá, de egy 1841, vagy 870-s szerintem túl drága otthoni felhasználásra. Én is imádom az eszközöket és szeretnék is itthonra egyet, de ha nem engedhetek meg magamnak ilyen drágának mondható hobbit, akkor nem éri meg. Viszont akinek van rá kerete, hogy akár egy "Home Lab"-t is összerakjon, na az már kérdés. Én is zet kérdeztem itt sokaktól és mondták, hogy hiába veszek egy 1841-s pl. mert úgyse fogok vele szórakozni, beállítom és kész. Ez így is van. Ezeket nem a facebookra találták ki....
Viszont a honlapos kérdésem még mindig izgat. :\ :\
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
McSzaby
őstag
Igen, ez így van, de nálam nincs ilyen parancs. Annyira öreg, vagy nem tudom, hogy nem volt rajta rommon mode, vagyis nincsi s. De megoldottam.
(#5619) jerry311:
Sima 800-s. Kiderült, hogy egy rossmanban üzemelt, mert sikerült visszaállíanom a passwd-t. Vicc, most itt van előttem egy átlagos Rossmann bolt router konfigja...
set ios-conf = 142
set file-name=<filename>
bootés innen már ugyan az, mint a többinél.
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
Cyber_Bird
senior tag
A vicc, hogy en pl tok szivesen tanitatnek halozatokat legalabbis ilyen ccna szinten
nincs jobb motivacio arra hogy igazan melyen magtanuld, mint az ha ki kell allni emberek ele es megtanitani nekik. Konyortelenul kerdeznek Ezert is szerettem egyetem alatt mikor kozosen tanultunk tobbekkel valamit.
-
jerry311
nagyúr
Nyilvan nem valik a hatranyodra egyik sem, nekem sem hatranyos a Wind, AD, vmware, F5, storage network tudas.
Arra akartam utalni, hogy egy adott poziciora vagy kezdot keresnek vagy hozzaertot. Ha kezdot keresnek, akkor kb. mindegy mit tud, persze minel okosabb annal jobb. Ha meg hozzaertot, akkor inkabb a szukseges tudasanyagbol rendelkezzen tobbel, mint mindenbol egy kicsivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest